Gemaakt door mij

Mijn bulletjournal reisverslag van Zweden

bulletjournal, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag

Tadaa, mijn bulletjournal reisverslag. Ik wilde heel graag mijn bulletjournal blijven bijhouden tijdens onze reis naar Zweden. Meer een traveljournal eigenlijk dus alleen wilde ik er niet een nieuw of apart boekje voor aanschaffen. Tegenwoordig gebruik ik mijn bujo eigenlijk voor alles wat ik wil onthouden en bewaren, om mijn hoofd een beetje leeg te krijgen, waaronder ook een naslagwerk van alle mooie herinneringen dus vond ik het prima passen. Tijdens de twee weken vakantie in mei op de boerderij hield ik het ook bij en het lijkt me echt heel leuk om straks als oud besje alle mooie herinneringen van het gezin terug te bladeren en er dan zo’n reisverslag tussen tegen te komen. Naast alle foto’s natuurlijk want uiteindelijk is het ook de bedoeling dat al die fotoboeken er gaan komen.

bulletjournal, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslagbulletjournal, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag

Ik heb inmiddels zo veel spulletjes verzameld dat ik echt niet alles kon meenemen maar aan de andere kant vond ik het ook wel een onwijs leuke uitdaging om juist eens wat te doen zonder dat ik direct kan pakken wat ik wil. Bij de blokker vond ik dat bruine inpakpapier en ik knipte daar wat A4 vallen vanaf om mee te nemen. Het plan was in ieder geval om het hele vakantie verslag een beetje in dezelfde stijl en kleuren te houden.

bulletjournal, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslagbulletjournal reisverslag, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag

Normaal gesproken blader ik altijd eindeloos veel tijdschriften door om een plaatje te vinden wat ik mooi vind passen bij hoe ik me voel of wat we die dag gedaan hebben. Maar ik wilde ze niet allemaal meenemen omdat het echt veel ruimte inneemt. Toevallig vond ik een heel artikel ergens wat vol zat met foto’s over Zweden. Ik besloot van te voren een stapel plaatjes uit te knippen waarvan ik dacht dat ze misschien van pas zouden komen. Net als wat stroken papier in de kleuren die ik wilde gebruiken. En Fenne deed gezellig met mij mee, zo leuk om samen zo’n creatieve hobby te hebben. In Zweden lag af en toe ook de hele tafel bezaaid met onze troepjes.

bulletjournal reisverslag, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag, bujo, journaling, creative journalingbulletjournal reisverslag, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag, bujo, journaling, creative journaling

Voordat we weggingen had ik net het Bulletjournal-stickerboek van MUS* ingeslagen en ik ben echt zo onwijs blij dat ik ook die in mijn tas heb gestopt. Ik probeerde niet dagelijks heel erg veel tijd kwijt te zijn maar wilde wel elke dag kunnen schrijven omdat ik anders leuke details zou vergeten. Normaal gesproken zou ik veel meer tijd bezig zijn met handletteren, nu kon ik steeds de dagenstikkertjes gebruiken, steeds in dezelfde stijl. Sommige bladzijdes vond ik echt wel wat saai maar waren daarmee snel een beetje te pimpen. Alle stickers behalve die bruine komen daaruit. En uiteraard was Fenne er ook heel blij mee, niet alle stickerpagina’s vind ik leuk maar die zijn dan weer helemaal in haar smaak. De bruine tekststickertjes vond ik trouwens voor een paar centjes bij de Action.
bulletjournal reisverslag, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag, bujo, journaling, creative journaling

Verder gebruikte ik eigenlijk alleen mijn favo witte en zwarte pen en had ik nog twee rolletjes washi tape mee. Ik vond het best moeilijk om met beperkte spullen en zelfopgelegde beperkte tijd er iets moois van de maken maar ik ben best tevreden met het resultaat. Thuis was het waarschijnlijk veel en veel uitgebreider geworden maar op deze manier heeft ook wel wat en bovendien had ik gewoon heel veel ruimte nodig voor tekst, het is tenslotte een bulletjournal reisverslag. Dat is thuis meestal ook wat minder 😉

*Deze tekst bevat een affiliatielink. Best je iets via deze link krijg ik daar een minipercentage van. Daarvoor betaal jij uiteraard niks extra’s. 

Vind je het leuk om mij te blijven volgen? Ik ben te vinden via mijn facebookpagina, via instagram en op Pinterest. Ik vind het super leuk je daar te zien 🙂

bulletjournal reisverslag, traveljournal, journaling tijdens de reis Zweden, reisverslag, bujo, journaling, creative journaling

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply