Geen categorie

Fijne familie kerstfilm, de Grinch

de grinch, familie kerstfilm 2018Eindelijk een weekend niks doen op de planning, althans, niks gepland maar oh zo zo enorm hard nodig. Ik weet niet hoe het er bij jullie afgaat, wel heel benieuwd, maar hier in huis dreigt de afgelopen periode nog al eens onweer. God wat zijn ze sacherijnig. De Sint heeft zo zijn sporen achtergelaten en ze zijn er nog niet helemaal van bijgetrokken. Mama daarentegen heeft verder helemaal geen last van de zwangerschapshormonen, de donker wordende dagen en het bijbehorende vitamine zonlicht tekort, het vele binnen zitten en de beste stemming van mijn schatjes, nee HE-LE-MAAL niet.

Spontane date naar de bios

Maar dingen lopen altijd anders. Zo brachten we de zaterdag heel spontaan op het allerlaatste moment op een buurtkerstmarktje door. De zondag zaten we ineens heel spontaan met de hele familie en de hele familie van een vriendje van Melle in de bioscoop. Ik geloof dat we om kwart voor één een berichtje kregen of we zin hadden mee te gaan naar the Grinch, we om half twee met onze 3D brillen en popcorn achter het scherm zaten. Spontane dates. Ik hou er zo van. Geen tijd om na te denken en allerlei bezwaren te verzinnen, gewoon gaan.

Fijne familie kerstfilm De Grinch

De Grinch heeft een hekel aan de kerstdagen waarin het allemaal alleen maar draait om overdaad. Terwijl het stadje zich klaarmaakt voor de nog 3 keer zo grote kerst als normaal, besluit de Grinch samen met zijn hondje Max en zijn rendier Fred de kerst te stelen.

Ondertussen is de lieve vrolijke Cindy Lou, die juist helemaal gek is op de kerst, met haar vriendjes een plannetje aan het bedenken om de kerstman te vangen dit jaar. Ze wil hem wat vragen, iets persoonlijks. Cindy Lou laat hem iets belangrijks inzien. Iets dat de kerst misschien kan redden?

Mooie kerstgedachte

En ze hebben zitten genieten. Wij allemaal, beetje verliefd geworden op de kleine lieve Cindy Lou en de Grinch. Een super fijne familie kerstfilm. Hele mooie kerstsfeer, mooie liedjes, een mooi verhaal met een hele mooie kerstgedachte. Ik hoop dat mijn kinderen die ook opgepikt hebben 😉 Vooral die zouden we natuurlijk moeten onthouden. Kerst draait niet om overdaad maar om liefde, samenzijn en vriendschap.

Heel eerlijk toegegeven heb ik zelfs wat tranen achter mijn ogen voelen branden. Kuch. Ben nogal gevoelig voor sfeer zullen we maar zeggen. Hartstikke in de kerstsfeer nu. We hebben het kerstgevoel te pakken hoor. Al die animatiefilms zijn natuurlijk niet alleen heel leuk voor kinderen, ze zitten ook vol grapjes hartstikke geschikt voor volwassenen. Mijn drie schatjes zijn een mooi excuus zo af en toe is een fijne film in de bioscoop te bezoeken.

Hebben jullie hem al gezien?

Mamamaai volgen? Facebook of instagram

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply