Gemaakt door mij Printebles/ kleurplaten

Sinterklaas lijstje + gratis printable

gratis printende verlanglijstje sinterklaas, sinterklaas lijstje

Download

Vanavond mogen Fenne, Melle en Siem hun schoentje zetten. Eigenlijk weten ze helemaal niet goed wat ze willen hebben. I know, ernstig. Maar voor de gelegenheid, en omdat het voor papa en mama best handig is als we een soort van richtlijn hebben, duwden we de wel bekende gidsen onder hun neuzen en lieten ze een kruisje zetten bij wat ze graag zouden willen hebben. 

Ook leuk: Sinterklaas kleurplaat

Net als elk willekeurig ander kind, begon het hier allemaal te stuiteren. Sint is er niet direct veel mee opgeschoten aangezien er op elke bladzijden, bij elk artikel twee kruisjes staan. Een blauwe van Fenne en een rode van Melle. Handiger zou dus zijn gewoon een geschreven lijstje met de aller aller aller favorietste dingetjes erop. Een gewoon handgeschreven lijstje door mij vond ik saai, dus besloot ik een kleurplaat voor ze te maken waar ze iets moois van kunnen maken. Vanavond gaan we er eens goed voor zitten hem in te vullen en dan kan hij in de schoen.

lijstjes f en m

Ook leuk: Pepernotencakejes

Voor de kindjes die ook zo’n sinterklaas lijstje voor de Sint willen achter laten, heb ik hem online gezet. Hierboven kan je hem downloaden.

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Jeanine
  17 november, 2015 at 09:39

  Wat een leuk lijstje heb je gemaakt zeg! Denk dat ik hier wel twee jongetjes blij mee kan maken.

 • Reply
  Saskia
  6 november, 2016 at 12:23

  Heb je toevallig ook een leuke schoenzet kalender?

  • Reply
   MamaMaai
   7 november, 2016 at 09:19

   Die staat hoog op mijn lijstje om nog te maken voor mijn eigen kids. Als hij af is (en leuk genoeg;) ) zet ik hem online. X

  • Reply
   MamaMaai
   14 november, 2016 at 10:00

   Hij staat er op, je gaf me een laatste zetje 😉

  Leave a Reply