Wel van je kind maar niet van papa pikt

12x Wat je wel van je kind maar niet van je man pikt

Wel van je kind maar niet van papa piktHet is hartstikke fantastic om klein grut groot te brengen maar ook hartstikke fascinerend. Ze spiegelen zo lekker. En ze laten je dingen doen. Bepaalde dingen. Van die dingen waarvan je je niet kan voorstellen dat je ze voor iemand anders als je eigen kind zou doen. Die je ze direct en ter plekke weer vergeeft als ze weer hun puppyogen naar je opslaan maar je van je man nooit zou pikken. Stel het je anders gewoon even voor…

Lees ook: 18x Waarvoor je beter bij papa kan aankloppen

 1. Een dubbele hernia oplopen bijvoorbeeld elke keer als je je kroost in hun autostoel probeert te prakken
 2. Dat je zelf voortgebrachte bloedjes en public regelmatig hardop constateren dat je dikke billen hebt die ook nog schudden als je er op slaat, er echt geen hersenen in jouw hoofd kunnen zitten, je armen heen en weer wiebelen als je je hand op steekt, ze niks kunnen zien omdat je zijkanten te groot zijn en of je niet wat sneller kan gaan met je volgeladen bakfiets
 3. Ze je ook nog te kakken weten te zetten door te vragen waarom die meneer zo dik is en het een vrouw was, een dramatisch hysterische opvoering geven al liggende op de drempel van de boekenwinkel, je toeschreeuwen op het schoolplein dat je de stomste mama ever bent en je ze keihard pijn doet, altijd
 4. Hij in je tepel bijt als je probeert je hartstikke snotterende naar ademhappende baby borstvoeding te geven.
 5. Er altijd remsporen in de toilet verschijnen als het bezoek voor de deur staat en je net een uur hebt staan schrobben de handel steriel te krijgen. Lang leve zelfstandig poepen en peuters kleuters.
 6. Uhh in hun broek poepen… en verschonen.
 7. Dat je je gelukkig nooit hoeft af te vragen of ze hun handjes wel hebben gewassen vandaag en waar die vingertjes allemaal geweest zijn. Nope, je weet dat gewoon en denkt er verder liever niet over na.
 8. Dat ze uitvoerig komen bekijken wat je er van hebt gebakken op dat kleine kamertje en dat ook nog hardop weten te analyseren. Hoi bezoek.
 9. Ze je voor de zoveelste keer commanderen drinken te halen omdat ze dorst hebben. Snap zelf eigenlijk ook niet waarom.
 10. Praten over billetjes, voetjes, handjes en deze willen opeten. Die hebben ze gewoon en man gewoon niet.
 11. Dat ze je willen helpen met de was. Ja ik bedoel.. he 😉
 12. Dat ze je hele leven in de war schoppen en je ze verdorie ook nog mist als je een stukje van je vorige leven probeert op te pakken.

Vul gerust aan, ik was vast nog niet klaar…


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “12x Wat je wel van je kind maar niet van je man pikt”

 1. Marieke avatar

  Hahaha erg herkenbaar ook 🙂

 2. Sheila avatar

  Haha… gewoon het ontbijt maken. En dan heb je pindakaas gesmeerd en wil meneer toch chocopasta. Ga je dat nog regelen ook.

  1. MamaMaai avatar

   uh ja, die ook ja 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *