2013 happy moments

2013 is alweer bijna voorbij. En omdat je op het eind van een jaar veel overzichtjes ziet, en omdat ik er van houd om terug te denken aan de bijzondere momenten die we hebben mee gemaakt, maakte ik er ook één. Het was een goed jaar voor ons. Een jaar met momenten om nooit meer te vergeten. Ik trouwde met mijn grote liefde, ik kreeg er een fantastisch nichtje bij, we gingen dit jaar 2 keer op vakantie, ik nam eindelijk de stap naar een eigen plekje op het internet en ik ging sinds jaren weer eens een avond stappen met mijn vriendinnen.

Een nieuw nichtje:
31 maart 2013In maart werd Nina geboren en werd ik tweede keer tante van het tweede dochtertje van mijn zusje. Deze kleine meid is inmiddels alweer negen maanden, kan niet wachten om de eerste stappen de wereld in te gaan zetten. Eén en al pret straalt dat bekkie uit. Haar ogen lachen altijd. Zelden zie ik haar huilen. Niet alleen ik ben straal verliefd op dit prachtige meisje, ook Fenne en Melle hebben het dagelijks over haar en als ze haar zien word er gevochten om haar aandacht.

Zomervakantie:
zandstuve17
In Juli namen we in alle hectiek toch een week vakantie op een camping in Nederland. Even alles loslaten. Even samen. Zon, zand, zwemmen, spelen en lekker eten. Alleen maar genieten.

Getrouwd:
Trouwfoto's1
Op 24 Augustus 2013 trouwde ik na vijf en een half jaar eindelijk met mijn grote liefde. In het bijzijn van de meeste van onze vrienden, familie en alle 50 kinderen. Fenne gaf ons de ringen en bezegelde met de hamer ons huwelijk. Tot de dag van vandaag heeft ze het er nog over. Ook op haar heeft het een diepe indruk achter gelaten. Deze dag was één van de speciaalste en mooiste van mijn leven. Echt fantastisch om op deze manier elkaar de liefde te beloven.

MamaMaai.nl:
In September nam ik na lang wikken en wegen eindelijk de stap van mijn oude blog over te stappen naar een nieuwe blog op een eigen plekje op internet. Ik ben nog niet tevreden, ik wil dol graag ook nog een mooie bijpassende lay-out, maar voor nu ben ik dolblij met de overstap. Het is elke dag weer een feestje om te zien dat ik word gelezen, dat de volgers blijven groeien en om jullie reacties te lezen. Ik ben jullie daar zo dankbaar voor!

Texel:
17 oktober 20134In September nam Merijn ook nog wat dagen op die we tegoed hadden van onze trouwerij, en gingen we een lang weekend naar Texel. Een verkapte huwelijksreis. We doen dit over een paar jaartjes, als de kinderen wat ouder zijn nog een keertje over met z’n tweetjes, voor nu was dit perfect. Of het aan de omstandigheden lag weet ik niet. Ik werd daar opslag verliefd op Texel. Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest terug naar huis te moeten na een vakantie. Zou je me vandaag een ticket boeken zou ik morgen vertrekken. Texel I LOVE YOU!!!

Avondje stappen:
niels geusebroek1
En afgelopen week ging ik na jaren eindelijk weer eens een avondje de deur uit met mijn vriendinnen. Naar Niels Geusebroek. Ook absoluut een hoogtepunt van dit jaar. Het was lang geleden dat ik me even een avondje op iets anders kon richten dan het mama zijn. ongelofelijk, wat heb ik me die avond vermaakt en wat ben ik blij dat ik na al die jaren deze meiden toch nog heb, ook al zie ik ze niet zo vaak. Nogmaals thanx girls!

Bye bye 2013:
Nog een paar dagen. Dan start er een nieuw jaar. 2014. Met alle liefde had ik ondanks de inmiddels pijnlijke (over)vermoeidheid met bijbehorende sombere buien door het als maar aanhoudende slaap gebrek dit jaar over gedaan. Met een bijzonder gevoel kijk ik terug. Dit jaar was voor ons onvergetelijk! Laten we hopen dat er weer zo’n mooi jaar voor de deur staat.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

10 reacties op “2013 happy moments”

 1. Rosanneke avatar

  Wat een mooi jaar(overzicht)! Hopelijk wordt 2014 nog mooier voor jullie. En ik weet het nu zeker: ik moet in 2014 naar Texel, ik ben er nog nooit geweest en jij bent nu al de tigste die zo enthousiast over dit eiland is. Op de todolist 🙂

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Oh echt doen hoor, Texel is zoooo fijn!!!!!

 2. MamaJo avatar
  MamaJo

  Wens ik je behalve natuurlijk een heel gelukkig en gezond nieuw jaar vooral ook heeeel veeel goede slaap toe 🙂 🙂

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Jaaa, dank je, ik ga mijn best doen 🙂

 3. Dinaz avatar
  Dinaz

  Wat een heerlijk overzicht!!
  1 ding is ook voor mij zeker…deze zomer ga ik sowieso zwemmen in de zee op Texel!!!.Afgelopen jaar niet 1x in de zee geweest…man, wat heb ik dat gemist!!!

  Ik wens je een goed uiteinde & een heel mooi liefdevol 2014!!!

  X Dinaz

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Het was bij ons niet echt zwem weer maar mocht ik er in de zomer komen ga ik dat absoluut doen. Lijkt me heerlijk!!!! Jij ook een fijn uiteinde en mooie start van 2014!

 4. Maris avatar

  Mooi jaar voor je. Mooi blogje, mooie foto’s.

 5. Lauradenkt avatar

  Wat een mooie foto van je bruiloft 😀

 6. Bee avatar

  Mooi neergezet weer! Dank voor het delen dit jaar van al jouw mooie momenten en al je overpeinzingen! Ik wens je alle goeds voor 2014! En vooral veel slaap!
  Lieve groet, Bee. (Beesblaasblog)

 7. Nicky avatar

  Een mooi jaar overzicht. Wat een prachtig foto van jullie bruiloft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *