Mama Maai

2016 in beeld

2016 in beeld2016 in beeld2016 in beeld2016 in beeld2016 in beeld2016 in beeld2016 in beeldspontane picknick tot succeshoe maak je van je spontane picknick een succes2016 in beeldpannenkoekenhuis smullen en spelen almere pannenkoekenrestaurant2016 in beeld spelensamen-bos2016 in beeldkerstkaart

De afgelopen dagen besloot ik dat 2017 het jaar wordt waarin ik mijn foto’s goed gesorteerd ga hebben en fotoboeken in handen ga hebben van de afgelopen jaren met de kinderen. Daarvoor besloot ik dat ik eerst alles grondig moest sorteren. En als je 10.000 foto’s over je beeldscherm heen ziet glijden besef je wat een fijn jaar het is geweest. Een grondig werkje waar ik de komende avonden nog wel mee ga vullen. 2017 gaat een beter georganiseerd jaar worden wat betreft mijn computer 😉

2016 kende wat dieptepunten maar vooral veel hoogtepunten. We deden leuke dingen samen als gezin. Moeilijk om een keuze te maken tussen alle mooie plaatjes en herinneringen afgelopen jaar. We sluiten het morgen zeer tevreden af.

Fijne jaarwisseling jullie allemaal, ik hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien 🙂

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Anna Helena
  30 december, 2016 at 17:49

  Tips over hoe jij het aanpakt zijn welkom, want ook hier een overvloed aan foto’s die nu zomaar op pc staan maar waarmee niets gedaan wordt … zonde hé.

  • Reply
   MamaMaai
   30 december, 2016 at 18:10

   ja heel zonde maar ook heel herkenbaar, ik neem me elke keer voor dat als ik foto maak ik ze direct bewerk en sorteer maar meestal komt het er niet van door tijdgebrek enzo. Op het moment heb ik alles in mapjes op datum en een korte beschrijving van activiteit als die bijzonder was anders vind ik nooit meer iets terug. Maar het is nog niet ideaal, ik denk verder. Trouwens, als je een macbook hebt, ik kreeg laatst de tip projecten aan te maken. Daarin kan je foto als soort fotoboek laten afspelen met mooie muziek. Ziet er echt gaaf uit en weinig werk.

 • Reply
  Bee
  31 december, 2016 at 15:01

  Dank voor de tip! Maar ik wil er echt fotoboeken van maken, dus voor in de kast. Vakantieboeken en jaarboeken. En ik moet van jongste nog het babyalbum afmaken…dat is nog echt uit de foto tijd… Terwijl ik dit type voel ik me echt pfff van binnen…naar mn jongste toe…
  Tijd voor schop onder mn kont!!!

 • Leave a Reply