De kinderen Mama Maai

42 weken in, 42 weken uit

baby 9 maanden

42 weken oud

42 weken precies bleef de kleinste man zitten voor hij uit mijn buik gehaald werd. Ik wil daar niet meer te lang over nadenken. Lag het aan hem, zat hij rustig nog wel een weekje langer aldus de verloskundige. Hij had het goed, ik zie het als een eer. Maar langer wachten ging niet meer, aangezien ik toch al bekend was met het schapen van enorme kinderen, had ik hem er met 43 weken serieus nooit meer uit gekregen vrees ik. Bovendien is dat niet meer wat ze tegenwoordig nog graag zien. Van die trage baby’s die geen zin hebben nog hun warme nest te verlaten. Ik schreef destijds mijn bevallingsverhaal.

Maar goed. Ik maakte braaf bijna elke week een foto van mijn steeds een beetje en op het laatst enorm dikker wordende buik. Ik moet toegeven dat de derde zwangerschap het allemaal wat minder netjes heeft achter gelaten maar dat ik zover kan uitrekken kan ik me nu nog weinig bij voorstellen.

42 weken in de buik zagen er zo uit:

zwanger

15, 16, 17, 18, 19 weken zwanger

zwanger

20, 21, 22, 23, 25 weken zwanger

zwanger

27, 29, 30, 32, 33 weken zwanger

zwanger

34, 36, 37, 39, 40 weken zwanger

zwanger

40, 41, 42 weken zwanger

Bizar. Op de ochtend van de inleiding maakte ik de laatste foto. Precies 42 weken zwanger. En als ik die lange tinus nu op mijn buik zie slapen kan ik me ook niet meer voorstellen dat hij 42 weken geleden nog in mijn buik paste.

En nu 42 weken uit ziet er zo uit:

42 weken uit de buik

Van helemaal niks, naar een enorme dikke toeter, naar een fantastisch prachtige baby en mama van drie! Hoe kan het nog beter?

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  gwen
  8 november, 2015 at 20:21

  Leuk om te zien zo! En Jezus, wat zie jij er goed uit zeg!!

 • Reply
  Saskia
  8 november, 2015 at 20:41

  Toen ik Siem vanmiddag zag kon ik het me niet voorstellen dat in de buik en buiten de buik allebei 42 weken telde. Een rare gewaarwording.
  maar ik ben blij dat hij eruit is, kan ik hem ook heerlijk knuffelen want wat een heerlijk ventje is hij!

 • Reply
  Elisa van Propvol
  8 november, 2015 at 21:11

  Wat een super leuk blogje!!!

 • Reply
  Dina
  9 november, 2015 at 07:51

  Waaauw wat leuk dat je iedere week buikfoto’s hebt gemaakt, zo leuk om de verandering van je lichaam tijdens de zwangerschap te zien. Super lieve foto van jou en Siem samen. <3

  • Reply
   MamaMaai
   9 november, 2015 at 09:08

   Ja echt leuk. Heb het bij Fenne ook gedaan maar dan met blote buik. Super bijzonder om te zien 😉

 • Reply
  Marijke I easydailyfood
  9 november, 2015 at 09:21

  Wat leuk om de foto’s zo te zien. Ik heb ook netjes foto’s van mijn groeiende buik gemaakt. Leuk om te bewaren!

 • Reply
  Mama van Vesper
  10 november, 2015 at 12:02

  bijzonder he!

 • Leave a Reply