Mama Maai

5x blij

1. Er kwam een nieuwe stofzuiger binnen. Ja burgerlijk he? Hoe oud was ik ook al weer? Nee, maar serieus, ik ben gewoon helemaal in mijn nopjes. Het zuigen is een feestje. Het kleed, man, was echt nog nooit eerder zo schoon. Twee keer, drie keer deed ik het extra. Wat fijn!!! Krijgen we ook nog geld terug op het aankoop bedrag. Trucje om ons dat ding te laten kopen. Weet ik ook wel. Het ding was meer dan nodig  dus blij.

2. Alles gaat hier in huis tegelijk kaduuk. Zo ook mijn foon. Dus een cadeautje voor mama. Al was de vorige eigenlijk ook al een cadeautje voor mama. Maar nu dan, wat voor één. Ook deze was echt nodig. Tenminste, laat ik zeggen, de oude telefoon was op. Ben ik burgerlijk misschien maar ook hip. Mijn iphone op de mat. Joepie, als een kind zo blij. Hoezo materialistisch?

3. Lief voor mij vanavond nog naar de supermarkt om tegoed te halen voor op dat ding. Eigen belang uiteraard. Ja, want anders kan ik hem niet meer elk uur op de hoogte houden. Geen fotootjes van zijn straaalende snoetjes thuis. En ik kan weer appen de hele dag.
foto
4. Er waren ergens in huis nog chocopepernoten te vinden. Zelf ingeslagen van de week. Kindjes in hun bedjes, met een goed nieuw boek op de bank, tranen met tuiten, my god wat ben ik ook een tuttenbel, een kop thee en mijn choco’s binnen handbereik. Nu dus leeg. Blij? Hmm…

5. En nummer 5? Ik kan toch nog wel één extra blij bedenken vandaag? Vooruit. Ik vond een winterjas voor onze kleine rode. Een ware zoektocht, we zijn niet snel tevreden. Zij zit er weer wat warmer bij, het arme kind werd verwaarloosd. Zij dus blij, ik blij!

Nah ja, gewoon 5x blij gelukt. Ik zeg, ik ben blij!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Syl
  7 november, 2013 at 09:18

  Ha, blij Ei ! Ik word van jou weer een beetje vrolijk, ik ben namelijk niet zo blij sinds gisteren. Heel verhaal, zucht, zo naar de politie 🙁
  Wat voor stofzuiger heb jij, ik heb ook nog niet zo lang een nieuwe maar wat een ontzettend rot ding is dat bluuuuuuh. Zie je nu ben ik nog minder blij…

 • Reply
  Doortje Dartel
  7 november, 2013 at 11:39

  Jij had echt een top dag!

 • Reply
  Rosanneke
  7 november, 2013 at 16:24

  Ik begrijp je helemaal; ik was ook helemaal blij toen ik mn nieuwe stofzuiger binnen kreeg, echt heel huisvrouw-erig 😉

 • Reply
  Oma saskia
  7 november, 2013 at 17:11

  Het is te begrijpen dat je een topdag hebt. Zo probeer ik iedere dag een strik te geven. Gewoon door met iets blij te zijn en er even bij stil te staan. Mijn strik voor vandaag is het genieten van jou met de kindjes. Een hele dag gezelligheid!

  • Reply
   MamaMaai
   7 november, 2013 at 23:05

   Lief, dank je

 • Reply
  Yasmin
  7 november, 2013 at 22:50

  Wat een heerlijke dingen om idd blij van te worden 😀

 • Reply
  Patricia Kral
  14 november, 2013 at 17:54

  Wat schrijf je leuk…Kwam toevallig op je blog terecht…..Echt heel leuk hoe je geniet van de kleine dingen.
  Toppie!!!
  Vriendelijke groet Patricia (61 jr)

 • Leave a Reply