Mama Maai

Achter de wolken schijnt de zon

Het is weer eens zover. Het moment waarop ik het gevoel heb dat het allemaal echt niet meer gaat goed komen. Dat punt waarop ik dacht dat het niet erger kon maar toch. Dat punt waarop ik het gevoel heb dat ik de verkeerde kant op glij. Dagen waarop ik mezelf niet terug herken. Ik niet de persoon ben die ik graag wil zijn. Ik me de hele dag schuldig voel naar de kinderen en Merijn en me moet forceren om er nog wat van te maken. Ik me het liefst zou opsluiten om me geen seconde aan de buitenwereld te tonen. Ik houd de hele dag mijn tranen in. Ik tel de hele dag tot tien. Ik slaap slecht. Nog slechter. Ik maal…

En dan kijk ik in mijn agenda. Zie ik dat ook deze bui weer samenvalt met de twee wekelijkse schommelingen in mijn hormonen. Man, wat haat ik inmiddels mijn hormonen. Maar… dan weet ik dat het ook weer over gaat. Dat ik misschien nog twee dagen moet vechten. Wat extra rust moet pakken waar het kan. De boel de boel moet laten. Ik me vooral moet proberen te focussen op de leuke dingen met en van mijn kinderen. Ik zeer zeker niet teveel van mezelf moet verwachten.
28 oktober 20131
Want dan komt het goed. Nog een paar dagen. Ook achter deze donkere wolken schijnt de zon.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  MultiVroon
  21 november, 2013 at 13:22

  Oh ja, herkenbaar 😛 Altijd eerst rot en dan weer een opluchting 😉 Over een jaar of twintig (voor mij tien) is het voorbij denk ik, haha.

 • Reply
  Marion
  21 november, 2013 at 13:45

  Tja, die hormonen… daar ben ik ook geen dikke vrienden mee hoor…

 • Reply
  Syl
  21 november, 2013 at 13:48

  ik zit in een ander soort hormonen schommelingen, word je ook niet zo blij van. Het hoort erbij. Keep smiling en tel je zegeningen 🙂

 • Reply
  Rosanneke
  21 november, 2013 at 16:07

  Ugh, hormonen. Ik zeg: afschaffen 🙂

 • Reply
  Bee
  22 november, 2013 at 12:44

  En wel weer goed om het eerlijk van je af te bloggen!
  Waardeloos hè die buien. Ik beleef ze helaas ook altijd op en top…
  Dus…doorbijten, ondergaan, en daarna weer goede tijden!
  Sterkte, lieve groetjes, Bee

 • Reply
  Dinaz ♥
  22 november, 2013 at 12:56

  Tja…dat zijn rotdagen…gelukkig beleef ik ze niet zo heftig.
  Had ik je al eens op Hypo Tarwekiemoil capsules geattendeerd?? Google er maar eens naar…je komt dan bij Jac Zitman terecht. Staat voldoende informatie. Het werk voor mij super!!!

  X Dinaz ♥

  • Reply
   MamaMaai
   22 november, 2013 at 13:07

   Ga ik doen, thanx!

  Leave a Reply