Uitjes

Avondje ‘cutie’ Niels Geusebroek

niels geusebroek2
Oh mensen, ik ben helemaal enthousiast. Oma ging weer eens stappen. Na vier jaar. Lekker ouderwets, met de meiden de deur uit. Geloof mij, ik zat van te voren al zowat in slaap te vallen op de bank me af te vragen of ik er eigenlijk wel zin in had. Nam ook serieus een bak koffie voor ik weg kon. Wat vast de reden was dat ik al stuiterend in de auto bij vriendin stapte. En me niet helemaal netjes staande kon houden toen ik de auto weer verliet. Dat ik me naar vriendin en de voorbijgangers moest verdedigen dat ik echt niet om 20.00 uur ’s avonds al straal bezopen was. Het was gewoon de koffie?!

Niels Geusebroek:
Maar het was leeeuuk!!! En helemaal niet zoals ik me van te voren indacht. Wij stelletje oma’s tussen de tieners. Nee eerlijk, wij waren de tieners (van 30+ so what?). De jonkies. Ongelofelijk maar dat voelde zo goed! Ook al wist ik van te voren helemaal niet voor wie ik een kaartje had gekocht. Namelijk Niels Geusebroek. Lees, ik lag 3 maanden onder een steen zoals hij zelf tijdens zijn optreden zei. Ik heb de hele hype niet mee gekregen. Sorry, mijn repertoire bestaat tegenwoordig uit Nijntje. Jaaa, ik kende wel het nummer ’take your time girl’ dat hij schreef voor een ongeboren babymeisje van Hannelore Zwitserlood, tranen met tuiten (zit half te janken achter de computer nu ik dit bericht type terwijl dit nummer keihard door de kamer schalt), maar wist ik veel dat hij dat was.
niels geusebroek1

Verliefd:
Oh maar echt, hij is cute!!! Wel een beetje glad. Maar leuk glad. Kletst zo een vol optreden aan elkaar. Staat me daar ongedwongen zijn show te geven. Oh, en ik stond daar stiekem een heel kleine beetje verliefd te kwijlen. Sorry Merijn. Echt maar een heel klein beetje. Niks om je zorgen over te maken. Vanaf gisteren ben ik dus fan. Want hij maakt ook gewoon nog eens hele fijne muziek. Helemaal mijn smaak. Of klink ik nu een beetje bevooroordeeld?

Papa to be:
En hij kan helemaal niet meer stuk nadat hij gewoon gisteren avond ook nog als primeur zelf bekend maakte dat hij papa zou gaan worden. Met tranen in zijn ogen. Wouw, zo mooi een verse nog net niet papa te zien stralen. En ik was daar gewoon bij. En dan de hele wereld in schreeuwen dat hij van zijn meisje houdt. Mannen (lezen er eigenlijk uberhaubt mannen mee hier?) zo moet dat dus. Je vrouw versieren.

Gewoon doen:
Mensen echt, als je de kans krijgt, gewoon naar toe gaan. Echt doen. Leuk! Echt heel erg leuk. Neem dan vooral mijn vriendinnen mee. Want die zijn ook leuk! Zonder hen was er uiteindelijk natuurlijk geen drol aan geweest. Hoe verliefd je dan ook mag zijn. Mag ik vandaag weer gewoon mama zijn. Trouwens echt een stuk leuker, nadat ik nu heel even geen mama was. Of in ieder geval naast mama ook weer even wat anders was. Namelijk gewoon mezelf. Ik kan hier weer even op teren. Thanx girls! Thanx Niels!

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Syl
  21 december, 2013 at 16:52

  Wauwie !!! Jaaaaaaaaaaa Niels is leuk, correctie… Niels zingt gewoon goed.
  Ik heb ‘m gisteren nog gehoord bij The Voice. Na Niels ben ik afgehaakt, van mij mocht ie winnen maar hij deed nu niet mee. Hij moest nog optreden namelijk…. voor Maai.
  Voor Maai die zo een avondje echt even nodig had, een avondje met vriendinnen, heerlijk lachen en lol hebben. xxx

 • Reply
  One of the girls
  21 december, 2013 at 17:57

  Yes, we rock! Het was super, dat de nacht die er op volgde bijzonder kort was, nemen we gewoon voor lief. Ik ben blij dat weer onder je steen vandaan bent gekomen, let’s do this more 🙂
  Maai: see U soon! x

 • Reply
  merula
  21 december, 2013 at 19:50

  haha you go granny!

  • Reply
   MamaMaai
   22 december, 2013 at 21:19

   😉

 • Reply
  Gwen
  21 december, 2013 at 19:54

  Klinkt superleuk zeg! Ik kan me een avondje uit ook echt niet meer voorstellen haha, zou wel drie koppen koffie nodig hebben denk ik 😉 Maar idd: Niels is leuk! 🙂 Vooral goed om te lezen dat je vandaag dan weer optimaal vh mama-zijn genoot, even je batterij opgeladen buiten de deur, dat mag soms gewoon!

 • Reply
  Yasmin
  21 december, 2013 at 22:07

  Dat nummer is idd zo ontzettend mooi! Ik heb het met de looks en voice van Wouter Vink die ook met de voice meedeed. Hij heeft ook op onze bruiloft ons toegezongen (bekende weer van mijn vriendin, heee dat is makkelijk hahaha).

 • Reply
  Doortje Dartel
  21 december, 2013 at 22:31

  Wat heerlijk dat je zo genoten hebt. Lekker ff opladen!

 • Reply
  Tally Talks
  22 december, 2013 at 10:57

  Hoe ouder, hoe gekker, he 🙂

  Vind dat ook zo fijn in de metalscene: wij zijn lang de oudsten niet bij concerten! 🙂

  Ben ook een keer naar de Dijk geweest: waren we ook al de jonkies!

  De oudjes in ons landje kunnen er wat van en waarom zouden wij dan niet ook uit gaan?

  • Reply
   MamaMaai
   22 december, 2013 at 20:22

   Hoezo gekker 😉 Ik vind het heel normaal hoor, haha. Maar ik herinner me het nog van de trance feesten een paar jaar geleden. Was ik altijd veruit de jongste. Zelfs nu zou ik er niet opvallen denk ik. Grappig toch?

 • Reply
  Zo was mijn weekend |
  3 februari, 2014 at 19:02

  […] een vriendin. Oh, Sas, je moest eens weten hoe lang ik daarnaar uitkeek. Mijn laatste avondje was deze fantastische. Uit eten gaan daarentegen was zo ie zo al veel te lang geleden. Wouw, er kwamen goede […]

 • Leave a Reply