De kinderen

Oh oh, mijn bijna perfecte kinderen

thumb_IMG_7124_1024 kopieAls het gewoon perfecte wel opgevoede burgertjes waren konden we er achteraf niet zo hard om lachen he. Ze zijn ook allemaal hetzelfde en oh oh wat moeten ze nog een boel leren maar wat zijn ze leuk. Het maakt het leven net wat… smeuiger. Zo veel liefde voor mijn grapjassen…

Oh oh, mijn bijna perfecte kinderen

 • Schat, het ruikt hier zo raar, ik zou denken dat er een luier ligt te vergaan onder de bank. Oh wacht, er ligt nog iets te shinen in de pot. He jongens, van wie is dit cadeautje in de wc? Nadat de buit gedropt is lijkt de klus geklaard. Heb je je handen gewassen schatje? Ja mam. Ik krijg het er niet in. Poepen, kont afvegen, doortrekken, handen wassen. DOORTREKKEN, HANDEN WASSEN!!!
 • Mam zeg eens rood. Rood. Met je billen bloot. Whahahaha
  Mam zeg eens rood. Rood. Je bent in twee seconden dood. Whahaha. Nee, die is niet leuk.
  Mam, zeg eens geel. Geel. Een schoen in je keel. Whahahaha
  Mam, zeg eens groen. Groen. Je moet niet zo met je billen doen. Whahahaha
  Mam, zeg een bruin. Bruin. Bruine poep. Whahahaha
  Ze zijn zo grappig he?
 • Stop daar eens mee, dat doet pijn. JIJ BENT EEN DIKKE PIEMOL. De peuter op het schoolplein, de supermarkt, een familiefeestje…
 • Oké jongens, jassen uit, schoenen in de kast en je eigen tas opruimen. Hang je jas even aan de kapstok. Mop, je jas. Kun je je schoenen opruimen? Als je die kant toch opgaat, neem dan je sokken even mee. Hallo… je sokken. Mam, mag ik wat lekkers? Nee schat, je tas staat hier nog. Mag ik op de ipad? Je tas… OOHHHHHRRRGGGHH, JIJ DOET OOK NOOIT WAT VOOR MIJ (En dan hebben we het pas over schoenen en sokken he 😉 )
 • Mam, ik kan mijn schoenen niet vinden. In de kast mop. * Doet kast open * Nee, maar mam ik kan ze niet vinden. Toch staan ze in de kast mop, even wat beter kijken. Hey, doe je schoenen nou aan. Ja maar… ik kan ze niet vindhuuun!!! Goed, dan loop ik naar de kast, pak schoenen die verder niet heel ingewikkeld geparkeerd stonden.
  Lieverd, zit niet zo in je eten te poeren, eet het gewoon op. Ja maar lust geen uitjes. Vist behendig elk minuscuul goed verstopt uitje uit de risotto.
 • Thank God dat ze er als volwassen vent straks niet meer bijkunnen. Lieverd, doe dat maar niet, dat is vies. We kunnen je teennagels ook gewoon knippen he?

Gerelateerd:

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply