Bloggen/ schrijven

Blogverslaving met pareltjes

Goed. Dat bloggen is mijn verslaving. So what? Waar ik de tijd vandaan haal? Kwestie van prioriteiten stellen. Niet slapen ofzo. Een hele belangrijke als het gaat om tijd. Ik doe niet graag aan slapen. Tenminste, dat zou je kunnen denken als je me een beetje kent. Altijd is er wel iets belangrijker dan het weg poetsen van de wallen onder mijn schoenzolen en het iet wat bijwerken van mijn straaalende persoonlijkheid, lees: humeur.

Tv. Ben ik ook niet zo’n fan van. Ik volg niks en daarnaast zit de afstandsbediening over het algemeen aan het handje van mijn Lief, of iets eerder op de dag aan een van mijn kinderen vast gekleefd. Hoi Lief J. Moet ik er eerlijk bijzeggen dat hij hem mij heus wel eens aanbied. Zo rechtgezet.

Huishouden. Wat is dat?               

Dus. Als de kinderen in hun mandjes liggen en daar blijven liggen kan ik bloggen. Of blogjes lezen. Man, ik kan het aanraden. Op elk gebied wel wat leuks. Stuk goedkoper dan tijdschriften. Jahaaaa, dat is dan weer een andere verslaving. Abonneer ik me gratis op de rest van de wereld bloggers en heb ik dagelijks mijn portie leuke, interessante, grappige artikelen.

Deze kwam ik de laatste tijd tegen:
lovely bloggers

 1. Ikbenirisniet.nl: groene lifestyle blog van psychologie studente Iris. Leuk, lekker, inspirerend en een klein beetje gek. Leuk gek. Klik.
 2. Dwaalsterren: 17 jarige inspirerende, positieve, wereldverbeteraar. Een toppertje.  Klik.
 3. Afgeschreven.com: aanstormend journaliste die schrijft over de dagelijkse knulligheden zoals ze zelf zegt. Lekker leuk leesbaar. Klik.
 4. Politieverhalen: waargebeurde ervaringen van een politie agent. Dus zo gaat dat dus. ik hou wel van een beetje spanning. Klik.
 5. Depenvanroos: Mama van baby N en journaliste. Heerlijk herkenbaar weg lezen. Klik.

En ik zoek gewoon verder want ik kan het niet uitstaan als ik alle interessante blogs heb gelezen of ik alle favoriete tijdschriften al in huis heb. Tips zijn welkom. Noem me maar gek.

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  MamaJo
  4 december, 2013 at 15:32

  🙂 Kom ook eens bij mij lezen 🙂

  Ik ga de door jou genoemde blogs ook eens bekijken, ken ze nog niet.

  • Reply
   MamaMaai
   4 december, 2013 at 17:37

   Zal ik doen 🙂

 • Reply
  patricia
  4 december, 2013 at 15:53

  Jouw blog is ook zeeeeeer verslavend!

 • Reply
  Nicky
  4 december, 2013 at 16:18

  Ik zit zelf ook liever achter mijn laptop blogs te lezen/schrijven dan voor de buis. Het is inderdaad verslavend, maar goed…liever hieraan verslaafd zijn dan aan andere dingen 🙂

 • Reply
  Rosanneke
  4 december, 2013 at 17:09

  Dankjewel!!! Jij staat tegenwoordig ook altijd op mijn to-read-list 🙂

  • Reply
   MamaMaai
   4 december, 2013 at 17:38

   Jij bedankt 😉

 • Reply
  Petra
  4 december, 2013 at 20:12

  Hier ook een blogverslaving, zo erg dat ik bijna niet meer aan mijn andere hobby’s toekom. Mijn favoriete blog “van vroeger” is weer herstart: Nienke en Stien, inmiddels doorgegroeid van studentes communicatie naar beiden moeder. De een van twee jongens, de ander van een meid. Met nog steeds een superfijne schrijfstijl! Te vinden via: http://www.tweewetenmeerdaneen.nl Veel plezier 😉

  • Reply
   MamaMaai
   4 december, 2013 at 20:25

   Direct gedaan. En ja! Ook leuk! Thanx 🙂

  • Reply
   Nienke
   6 december, 2013 at 13:29

   Wat lief Peet! 🙂

 • Reply
  Iris
  6 december, 2013 at 01:30

  Dat vind ik echt heel lief, wauwie!

 • Leave a Reply