Boekreview: Koorts – Saskia Noort

koorts, saskia noort, thriller, boekreview, gelezen, samenvatting

Er was eens een tijd nog niet zo heel lang geleden dat ik me helemaal suf las. Ik verdronk zo’n beetje bijna elke avond wel in een boek. Dagelijks in de trein las ik heen en terug en ik kocht dan ook alle top10 boeken in de station winkel. Soms wel 3 per week. Ik had de vreemde afwijking dat ik elk boek wat ik las ook in mijn bezit moest hebben. Een soort van verslaving.

Doordat inmiddels ons huis dreigt te ontploffen heb ik laatst alle boeken zonder emotionele waarde naar de kringloop gebracht. Ik denk dat ze daar de hele kast hadden kunnen vullen met mijn exemplaren. Ik vind dat zelf nog steeds heel knap van mij. En ik besloot direct dat mijn verslaving heel ongezond en gek was en ging naar de bieb. Waar ik al heel lang lid van was maar nooit langs ging. Als sponsor ofzo.

Koorts van Saskia Noort

Ik kwam onder andere thuis met Koorts. Saskia Noort lukt het me altijd wel me mee te slepen in een verhaal en dat moest want dat was wat ik had gemist. Me laten opslurpen door zo’n boek. Het boek was oke. Het las prettig en het verhaal wist me te boeien maar echt spannend werd het pas op het eind. Toen het bijna uit was. Jammer voor mij, ik zit nogal graag op het puntje van mijn stoel als ik lees. Toch, het leest lekker weg, het is vlot geschreven. Verschillende verhaallijnen door elkaar maar niet verwarrend. Leuke, totaal verschillende personages, goed in te leven.

Samenvatting:
Dorien verbreekt abrupt haar relatie met Joost en gaat met haar nieuwe beste vriendin, de vrije Ellen naar Ibiza. Daar brengen ze een avond feestend met alcohol, seks en drugs door. De volgende ochtend wordt Ellen wakker op een boot en Dorien in haar appartement. Beide weten niet hoe ze daar zijn gekomen. Ze zijn elkaar kwijt. Op het eiland is een seriemoordenaar actief. Dorien ontmoet Nick en samen starten ze een zoektocht naar Ellen.

Conclusie:
Een lekker boek voor tussendoor. Leuk om te lezen.

Tip: Meisje in de treinMeisje vermist, Lieve mama


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

6 reacties op “Boekreview: Koorts – Saskia Noort”

 1. Joyce avatar

  Leuk dit boek heb ik nog niet gelezen van Saskia Noort, gaat op mijn lijstje 🙂

 2. Huisvlijt avatar

  Hé, ik herken de plot! Ik heb dit boek ook gelezen. Maar het heeft geloof ik weinig indruk gemaakt, want ik herkende de cover niet eens eerst.

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Zo zal het hier ook gaan 😉

 3. Roos avatar

  Ik vind de boeken van Saskia Noort altijd heerlijke ’tussendoor-leesvoer’. Niet te hoogdravend, gewoon entertainment in boekvorm. Ik ben nu bezig in Debet, ook een aanrader!

 4. Jess avatar

  Klinkt fijn. Ik heb dit boek van La Noort nog niet gelezen. Ik kom echt niet aan lezen toe, arghhh! Deze gaat op mijn lijstje 🙂

 5. Lineke avatar
  Lineke

  Ik heb het een tijdje terug al gelezen, Saskia Noort schrijft leuke boeken, lekker voor tussendoor.
  Leuk dat je even bij mij langs kwam!
  Groetjes,
  Lineke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *