Boekreview: Schijnbeweging – Harlan Coben

schijnbewegingWhaaaaaa ik wist al heel lang van het bestaan van deze serie boeken af, mijn moeder is namelijk zeer verslingerd aan deze schrijver, maar gek genoeg had ik er toch nog nooit eentje echt in mijn handen gehad. Het zou ooit wel komen. Ze stonden daar en ik zou ze mogen lenen wanneer ik maar wilde. En dat wilde ik blijkbaar nog niet.

Schijnbeweging van Harlan Coben:

Maar ik heb sinds kort het lezen weer opnieuw uitgevonden. En het struinen door de bieb, heerlijk vind ik het. Al die boeken, een walhalla. En nu stuitte ik zomaar toch op deze schrijver. Namelijk Harlan Coben. En juist omdat mijn moeder zo’n fan was, en juist omdat ik er in de bieb tegenaan liep (ik moet misschien toch een einddatum hebben denk ik, anders staat zo’n boek er vervolgens alleen maar te staan) nam ik het maar mee. De eerste uit de reeks, Schijnbeweging. Eerder al verschenen als ‘Foute boel’.

En nu begrijp ik dan eindelijk de gekte. Ik dook erin en wilde erin verdrinken en nu is hij uit. En jakkes, dat haat ik zo… Veel te snel. Ik wil altijd maar wat graag het einde weten maar als ik het dan weet, had het van mij nog veel en veel langer mogen duren. En nu weet ik het zeker, dat ik de rest van de hele serie ook ga halen. Ik ben gek op dit soort series. Spannend, psychologisch…. Jaaa!!!

Samenvatting:

Myron Bolitair, een sportmakelaar, krijgt van een oude vriend het aanzoek om de nieuwe ster basketbal speelster Brenda Slaughter te beschermendie met de dood wordt bedreigd. . Haar vader is vermist. Brenda wil graag dat Myron haar vader en daarnaast ook haar moeder, die al 20 jaar vermist is zoekt. In deze zoektocht samen met Win komt hij terecht in een web van leugens en lijken.

Conclusie:
Een heerlijk boek. Leest lekker weg. Goede karakters. Een dikke, dikke, vette aanrader!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Boekreview: Schijnbeweging – Harlan Coben”

 1. Sas avatar

  Fijne review! Bedankt voor de tip

 2. Trui avatar

  Geweldige schrijver hé, ik kan nooit stoppen eenmaal begonnen.

 3. Saskia avatar
  Saskia

  Nu weet ik de andere schrijver weer. John grisham, ook zo’n kanjer!

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Oke, die gaat dan ook op mijn lijstje…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *