bulletjournal, bujo, aquarel, waterverf, artjournal, dagboek

Nieuwe bulletjournal pagina’s met waterverf

bulletjournal, bujo, aquarel, waterverf, artjournal, dagboek

Het is al weer even een tijdje geleden dat ik mijn bulletjournal liet zien. Nou lag dat ook een poosje stil maar inmiddels heb ik het weer fanatiek opgepakt. Er gebeuren te veel leuke dingen die ik heel graag wil bewaren. En bovendien, ik moet gewoon meer tijd maken voor dingen die ontspannen.

De reden dat ik er een tijdje mee stopte was dat het me niet meer lukte. Ik was steeds opnieuw weer niet tevreden met het resultaat en de perfectionist in mij gooit er dan maar direct het bijltje bij neer. Toch blijft er dan zo’n stemmetje enorm zeuren dat het toch wel heel fijn is om dingen op te kunnen schrijven alleen de berg die ingehaald moet worden wordt steeds groter en daar kan ik nog al tegenop lopen hikken.

bulletjournal, bujo, aquarel, waterverf, artjournal, dagboek

Ik besloot die berg te laten voor wat het was. Hoe jammer het ook is dat ik daardoor hele delen van de zwangerschap niet heb bijgehouden, soms moet je dingen gewoon accepteren. Tis de vierde, zo gaan dingen met een druk gezin.

Normaal gesproken haal ik al mijn troepies uit de kast naar beneden en ga ik met Fenne eindeloos plaatjes uitknippen die bij mijn stemming zouden kunnen passen. Geen zin in. Ik besloot alleen te gebruiken wat ik direct bij de hand had, noem me lui of gewoon energieloos, ben zwanger he 😉

bulletjournal, bujo, aquarel, waterverf, artjournal, dagboek

Het werd aquarel deze keer. Niet te ingewikkeld, eigenlijk vrij simpel zelfs maar ik werd vrolijk van het resultaat en besloot het de komende weken lekker op deze manier verder aan te pakken en het knippen en plakken even te laten voor wat het is. Een totale omslag in stijl, wie weet ga ik het nog eens combineren.

In ieder geval heb ik er weer lol in, kost het me geen uren, behalve dat ik de verf steeds moet laten drogen maar aan een stuk door werken hier in huis lukt sowieso al niet. Geen punt dus.

bulletjournal, bujo, aquarel, waterverf, artjournal, dagboek, to do list

Wat wel, nu ik zo veel mijlpalen aan het neerpennen ben, baal ik er enorm van dat ik nog geen manier heb om kleine fotootjes bij te plakken. Ik zit zeer hard te wensen eens een kleine fotoprinter in bezit te hebben. Überhaupt is mijn hebben hebben lijstje steeds langer aan het worden, ben ik helaas pas jarig in Juni…

Gerelateerd:
* bulletjournal reisverslag van Zeden
* Een kijkje in mijn bujo Mei
* Ik gebruik mijn bujo tegenwoordig anders
* Artjournal

Wil je Mamamaai volgen? Facebook, instagram, pinterest

bulletjournal, bujo, waterverf, aquarel, dagboek
bulletjournal met waterverf, creative journal, dagboek

Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “Nieuwe bulletjournal pagina’s met waterverf”

 1. Michelle avatar

  Ziet er prachtig uit! Heerlijk dat je op zo’n creatieve manier je dagen, doelen en wensen vast legt!

  1. MamaMaai avatar

   Dank je wel. Is ook heel fijn om er af en toe even voor te gaan zitten 🙂

 2. Naomi avatar

  Gaat het bij jou niet erg doordrukken? Daar heb ik in m’n journal altijd last van…

  1. MamaMaai avatar

   Nee, eigenlijk helemaal niet zelfs. Ik kan zelfs waterverf gebruiken op de bladzijde waar ik daarvoor geschreven heb en het drukt niet door… heel fijn. Wat voor budo heb jij dan?

   1. Naomi avatar

    Ik heb er twee. De ene (waarvan ik het merk vergat, want stickers hield ik niet van) gaat redelijk. De andere is van de Hema. Daar begin ik nooit meer aan.

    1. MamaMaai avatar

     Ik heb een leuchtrum 1917 en die is echt super fijn. Drukt weinig door alleen de ecolint stiften sommige kleurtjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *