Gemaakt door mij haken

Colsjaal en veel te veel van mij

Het haken lag even stil. Net als de meeste van mijn hobby’s, ik was te druk met…. Uhm… kinderen, huishouden, zwanger zijn, nergens zin in hebben en andere rompslomp. Ik maakte geen tijd meer om me te ontspannen en de dingen te doen waar ik blij van word. Geen goede zaak en daar moest maar weer eens verandering in komen. Op de blog van Esther, Happy in red zag ik een colsjaal voorbijkomen waar ik op slag verliefd op werd en direct bestelde ik een vrachtload aan wol. Ik moest maar weer eens een en ander oppakken.
Col sjaal 
Ik gebruikte deze kleuren van Echtstudio:
Scheepjes Stone washed Yellow Yasper
Scheepjes Stone washed Garnet

En ik gebruikte dus dit patroon van Happy in red:
Bobble stitch infinity scarf – crochet tutorial
colsjaal
Ik ben zo super blij met het resultaat. Heerlijk warm, lekker zacht en de kleuren zijn zo lekker herfstig. Deze gaat veel gedragen worden de komende winter. En sinds deze sjaal is mijn haak verslaving weer aangewakkerd, dank je Esther!
colsjaal
Met dank aan de fotoskills van man. De sjaal was inmiddels al weer een tijdje in gebruik en ik wilde hem graag laten zien op mijn blog. Ooit vond ik het heerlijk om voor de camera te staan. Ooit, in mijn tiener jaren ambieerde ik zelfs stiekem wel een modellen carrière. Geheimpje mensen. Ergens is dat omgeslagen. Ik voel me voor de camera niet meer prettig en ik vind het vaak nog onprettiger om mezelf terug te zien. Zowaar vind ik deze foto’s er mee door kunnen.

Inmiddels heeft ze ook bijpassende hand warmers gemaakt waarvan het patroon hier te vinden is. Uiteraard staan deze ook nog op mijn whish list.

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Omagazijn
  4 november, 2014 at 06:30

  Helemaal niet te veel van jou! Hartstikke mooie foto’s juist. En oja, sjaal is ook schitterend :-))

  • Reply
   MamaMaai
   4 november, 2014 at 20:00

   Hahaha dank je, lief!

 • Reply
  Nicole
  4 november, 2014 at 07:37

  Juist enorm mooie foto’s en wat een mooie sjaal zeg!!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  4 november, 2014 at 11:00

  Hij is mooi geworden zeg. En hij staat je goed!

 • Reply
  ilona
  4 november, 2014 at 11:53

  Hé gekkie…. veel teveel van mij? Nee joh…kai leuk!
  Staat je goed en jaloers op je haak kunsten! Ik weet niet eens hoe je zo’n pen vasthoud. Wat zeg ik, pen? Naald, haaksel….. zieje, ik kan dit nooit leren!
  Leuke foto’s!

 • Reply
  Mama van Vesper
  4 november, 2014 at 15:08

  prachtig!

 • Reply
  Angelique
  4 november, 2014 at 17:50

  Staat je goed!

 • Reply
  Esther
  4 november, 2014 at 18:23

  Whaaaaa, hij is mooi!!

 • Reply
  Maris
  5 november, 2014 at 11:21

  Ja hij staat je prachtig. Mooie foto’s ook!

 • Reply
  Denise
  5 november, 2014 at 19:07

  Oh wauw, wat mooi geworden! Knap dat je daar nu nog tijd voor weet vrij te maken:)

 • Reply
  Elisa
  12 november, 2014 at 19:47

  Zee mooie sjaal en herkenbaar dat je ni graag voor een lens staat, ik hou daar ook echt ni van… Maar soms zijn ze toch fijn als herinnering 🙂

 • Leave a Reply