Mama Maai

Commit2fit: week 2

commit2fitAlweer een week voorbij. Oei oei, als we het maar gaan volhouden. We. Ja want we motiveren nog steeds elkaar in de groeps-app. Zo noemen we dat. Motiveren. Elkaar de ogen uit steken. Gek maken. Met hoe vaak we al zijn geweest en tja, dan moet je natuurlijk wel want nee, we laten ons geen van allen kennen. En we doen dat met bewijs he. Dus netjes van die zeer oncharmante (die je eigenlijk liever voor jezelf houdt) foto’s inleveren van je bezwete rood aangelopen, afgepeigerde hoofd. Ik kan je zeggen, dat werkt goed. En dan zie ik ook nog op commit2fit facebook en instagram al die onbekende veel grotere, veel fittere, veel beter en strakker uitziende sportievelingen voorbij komen. Gelukkig zitten de meeste nog steeds tussen de 6 en 8/15. Ja, hé, het is pas dag 13 he. Pfff, dat valt nog mee, we zitten nog steeds in de race. Het kan nog. We gaan het nog steeds halen.

We worden kampioen:
Oh eeennn… sinds gisteren zitten we weer in de lift naar ons badminton kampioenschap. Zie bucketlist, jaaa kan ik dan misschien toch nog in iedergeval één puntje gaan afstrepen dit jaar?  En ja, we zijn ook echt heel erg bang en zenuwachtig voor de nummer twee die sinds een paar weken heel hard in onze nek hijgt dus we doen er alles aan om op en top fit en goed conditioneel ten tonele te verschijnen. Inclusief heel weinig slapen en ergens virussen te pakken proberen te krijgen want wij presteren op ons best op ons slechts. Nah, vreemd. Dat zal misschien iets te maken hebben met ach, ik zie vandaag wel waar het schip strand, als ik het maar overleef, in plaats van, we moeten, we moeten, we moeten echt. Ik presteer niet zo goed onder druk ziet u.

Dus.

Week 2:
Hierboven is bewijs. Meer hadden we wel maar door technische storingen her en der bij de vriendinnen kan ik het niet plaatsen. Ja, heeeeeel erg jammer, vind ik ook.

♥ 4/15 badminton training
♥ 5/15 badminton training
♥ 6/15 wedstrijd!!!

Doen we niet meer aan lopen? 7/15 Die stond voor vandaag op de planning, een rondje hardlopen, ik twijfel nog. Eigenlijk moet ik wel. Je hoort het volgende week. Maar het weekend was zwaar. Goed excuus toch? Als echte barvrouw. Nee, lees beste barvrouw van het jaar. Vind ik wel. Misschien later nog meer daar over. Ik vind trouwens zelf dat dat ook als workout telt. Wordt vervolgd.

Oh ja, en voor wie hem gemist heeft: Verslag week 1

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply