Mama Maai

Commit2fit week 4: Kampioenen!

En ja hoor, week 4 hebben we ook overleefd. Wat een zenuwslopende week. De week waarin we de beslissende wedstrijd van het jaar zouden gaan spelen. De nummer 1, wij, tegen de nummer twee vechten voor het kampioenschap. Een wedstrijd die vorige keer in het voordeel van de tegenpartij uitviel. Dat we ook deze partijen compleet van de baan geveegd zouden worden en daarmee ons kampioenschap door onze neuzen zouden boren was voor ons niet ondenkbaar. Sterker nog, tot twee weken geleden hadden we de hoop al opgegeven. Ze zouden ons in sneltreinvaart voorbij stomen. Ze stonden op het punt ons dik in te halen, tot zij ineens geheel onverwacht 3 punten lieten liggen en wij de volle mep aan punten binnen sleepten. Ineens zaten we weer volop in de race.

De groepsapp:
We startten een groepsapp. Bespraken we tot in den treure allerlei tactieken. Moesten we beslissen over het halen van taart. Heel belangrijk. Hoeveel taart. Zou de tegenpartij ook taart krijgen? We brachten de trainers op de hoogte voor wat extra begeleiding en we meldden ons aan voor de commit2fit van girls love 2 run. Een dubbele stok achter de deur om in uitstekende conditie op de finale te verschijnen, ahum.

Kampioenen:
Met trillende beentjes begonnen we. 3 van de 8 punten zouden we moeten halen. Nog nooit eerder hadden we zoveel publiek. De tribunes achter ons veld puilden uit. En jaaaaaa, de heren haalden het eerste zwaar verdiende punt binnen. Wij dames het tweede punt en uiteindelijk werd ook het derde punt binnengesleept. 3-0 voor, KAMPIOENEN!!!!! Voor de overige 5 punten hebben we nog gestreden maar het mocht niet baten. We verloren deze wedstrijd maar dronken toch champagne!
badminton

Commit2fit:
Met deze wedstrijd komt voor mij de stand op 13/15. Ik ga het gewoon halen deze challange.
♥ 11/15 badminton training
♥ 12/15 Badminton training
♥ 13/15 Wedstrijd!!!

Op naar de laatste week. Het wordt kouder en daarmee wordt voor mij de drempel om te gaan lopen hoger. Vandaag schijnt de zon. Misschien kan ik mezelf nog overhalen. Gelukkig werden we kampioen. Moeten we nog weer door voor de regiokampioenschappen. Nog weer een reden om vooral te blijven trainen. Zo houden we onszelf weer bezig.

En hier nog even week 1, week 2 en week 3 voor als je die had gemist.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Syl
  27 januari, 2014 at 15:26

  Goed bezig !

 • Reply
  Petra
  27 januari, 2014 at 20:17

  Goed zo!!! Gefeliciteerd 🙂

 • Reply
  Rosanneke
  28 januari, 2014 at 14:15

  Echt supergoed bezig!

 • Leave a Reply