Gelezen

Commit2fit: week 5

commit2fitDe finale week van commit2fit. Jongens, appeltje eitjes hoor, die 15 keer trainen. Nou, nee, echt niet dus. Maar het was een hele fijne stok achter de deur. En niet alleen het feit dat ik ‘JA’ zei tegen die challange, maar ook dat ik deze uitdaging aanging met of beter, tegen mijn vriendinnen. Dat werkte eigenlijk nog het beste. Allemaal weigeren we te falen. Gaat de één, dan kan de ander zeer zeker niet achter blijven. En gewoon gehaald mensen! Je ziet, ik straaaal….

Nieuwe challange:
En nu? Nu is het afgelopen. Ik zat te wachten op de nieuwe challange van girls love 2 run en die kwam vandaag online, jeeej, maar hallowww, elke dag een workout? Tuurlijk, ik zou natuurlijk wel willen, ik bedoel, je kent me toch? Maar ik zou werkelijk geen idee hebben hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen. Misschien wel als ik, zoals zij verkondigen, gewoon een dagje zonder tijd een paar keer extra de trap op en af zou hollen. Dat telt ook. Of een keer de fiets in plaats van de auto of bus. Maar hey, je gaat een uitdaging aan of niet. Een paar keer extra de trap op hollen valt voor mij niet onder een workout, dat is hier dagelijkse kost. Misschien moet ik het anders zien dan? Ga ik dit dan gewoon een keer op mijn sloffen halen?

Nee, zonder gekheid. Ik moet wel iets, anders word ik dik en saggerijnig de rest van de winter en heb ik helemaal geen excuus meer om al dat lekkers naar binnen te werken. Als er tenminste een winter komt, de tuin staat hier al zo goed als in bloei. En in een echte winter, lees: koud, sneeuw, glad weiger ik te lopen. Nu we kampioen zijn (sorry, totaal overbodig maar het is gewoon te leuk om het niet nog eens te noemen. Kampioenen. Kampioenen….) en de wedstrijden zo goed als voorbij (we moeten er nog 1 omdat we kampioen zijn dus *grijns*) en zeer binnenkort één van de trainingen zal vervallen (ik moet toch echt eens gaan uitzoeken wanneer) heb ik echt een nieuwe challange nodig om mezelf te blijven motiveren.

En toen één van de vriendinnen gewoon doodleuk verkondigde dat haar 1/15 er voor deze maand weer op zat, deden we dus ineens zonder na te denken weer meer aan dezelfde als de vorige maand. Alleen dan dus niet meer onder de noemer commit2fit. We moeten een nieuwe naam bedenken meiden… En omdat 15 keer trainen voor mij zal betekenen dat ik meer moet gaan lopen, hijg, steun, kreun, maak ik daar ook een challange van. Namelijk, ik wil over het aantal kilometers van Januari heen. Dat moet makkelijk kunnen lijkt me. Tis maar 13, 3km. Dus.

Commit2fit v.s. nieuwe challange zonder naam:
Oke nog even voor de vorm.
♥ 14/15 badminton training
♥ 15/15 badminton training (liever had ik in mijn bed gekropen maar tja, die challange he)
♥ 1/15 rondje hardlopen. Ja echt. Bovenstaande foto is het bewijs.

Tjees, ik geloof het zelf bijna niet. Maar het staat er echt. Ik doe gewoon weer mee. Zucht.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Roos
  3 februari, 2014 at 12:21

  Echt, zo’n respect voor jou! Sportief zijn, terwijl je 2 kindjes hebt en nauwelijks slaapt. Super!

  • Reply
   MamaMaai
   3 februari, 2014 at 12:29

   Ah wat lief. Maar eigenlijk vind ik het sporten juist heerlijk, dat is juist een momentje voor mij zonder de kinderen. En het slapen gaat ietsje beter gelukkig

 • Reply
  Jess
  3 februari, 2014 at 15:51

  Goed bezig! Ik vind het superknap van je. You go girl!

 • Reply
  Patricia
  3 februari, 2014 at 19:15

  Hier even een berichtje van iemand uit je team….je weet wel dat team waar we KAMPIOEN mee zijn geworden. Knap dat je na t kampioenschap zo bent blijven sporten…….of zeg ik nu ook te vaak KAMPIOEN ;-)#trots.
  Ben trots op je hoor en je bent vandaag weer geweest!!!

 • Leave a Reply