Contact

 

mamablog, creatieve lifestyle blogger, mamamaai, maya, Contact opnemen met Mamamaai

Persoonlijk:
Ik sta altijd open voor vragen of mail en doe mijn best alle mail te beantwoorden. Soms lukt het me niet binnen een dag, binnen een week zeker wel. Soms raken mailtjes in alle drukte op de achtergrond, voel je vrij de vraag nogmaals te stellen.

Samenwerken:

Ik sta altijd heel erg open voor leuke, spannende, nieuwe of hele leuke normale ideeën. Wil je een keer met mij samenwerken? Wil je me lenen voor een leuk gastblog? Wil je samen met mij brainstormen of wat organiseren? Mail me.

Ik sta ook open voor adverteren op mijn blog. Hiervoor kun je me altijd mailen via het onderstaande contact formulier. Adverteren kan in de vorm van een review, een gesponsorde post, een banner of via een win actie op mijn blog. Voor andere originele ideeën sta ik uiteraard ook open. Ik ben heel kritisch in wat ik plaats en ga alleen akkoord als we er samen over eens zijn dat een product past bij mij, mijn blog en leuk is voor mijn doelgroep.

Een geplaatst bericht over een product zal altijd uiteraard mijn eerlijke mening bevatten.

Disclaimer:

Alle teksten en foto’s zijn van mijn hand tenzij anders vermeld. Deze mogen nooit zonder mijn toestemming worden gebruikt. Wil je er meer over weten? Hier lees je meer over auteursrecht. Wil je toch wat gebruiken? Stuur dan even een mailtje.

Voor sommige blogposts heb ik producten toegestuurd gekregen om te reviewen. Dit zal ik altijd boven of onderaan de post vermelden. Ik zal altijd proberen een zo eerlijk mogelijk mening te geven. In sommige artikelen verwerk ik met affiliatie links. Ik werk samen met affiliatie programma’s (Bol.com en Linkpizza) waarmee ik een extraatje verdien. Deze linkjes plaats ik vaak achteraf en hebben geen enkele invloed op mijn mening of ervaring. Ik plaats alleen producten waar ik zelf tevreden of enthousiast over ben. Deze link verwijst door naar een webwinkel. Mocht je een product via deze link bestellen krijg ik daar een kleine vergoeding voor.

Het is nooit mijn bedoeling om mensen met mijn blog te schaden of te kwetsen. Ik probeer altijd eerlijk te schrijven en vanuit mijn persoonlijke mening. Mocht je iets tegen komen wat je als kwetsend ervaart, laat dit mij voor weten.

Koekje?

Deze website maakt gebruik van cookies. De gegevens die verzameld worden, worden gebruikt om te meten wie de doelgroep van deze website is.

Is uw vraag nog niet beantwoord en wilt u contact op nemen met MamaMaai? Vul onderstaand contactformulier in, zorg dat uw mailadres klopt anders kan ik niet reageren 🙂