De kinderen De natuur in Fotografie Uitjes

Texel; Dag 2 en 3 in een schilderij

texel texel texel vuurtoren Texel zeester strand Texel scheermesjes strand texel
We zijn nog steeds aan het genieten op Texel. Elke dag hier voelt als een feestje. Onze eerste dag lees je hier. Het voelt alsof we deel uitmaken van een schilderij. De natuur is prachtig hier. En behalve dat schijnt de zon. Ik kan me werkelijk niet herinneren dat ik ooit eerder zo het gevoel van vakantie had. Ik wil niet meer weg. Oh, wat wil ik ontzettend niet meer weg hier.

Mijn kleine allesjes die zich zo vermaken in het zand. Langs en door het water rennen. Die volop schelpen zoeken en stenen de zee in werpen. Die alles wat leeft mateloos interessant vinden. Die af en toe net als mama bedenkelijk over de zee uit staren. De zee. Ik hou van de zee. En ik hou van mijn kinderen die net als ik zo van de zee houden.

Van mijn kleine meid. Die overal alles vanaf wil weten. En wat valt er hier veel te willen weten. En van mijn kleine man. Die op zijn eigen manier de wereld stap voor stap ontdekt. En van mijn grote man. Die overal wel wat over weet te vertellen en die mij de mooiste plekken van Texel laat zien.

En ik denk dat ik inmiddels ook van Texel hou!

 

Vakantie op Texel boeken

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Judith
  16 oktober, 2013 at 21:36

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou ook van Texel, zodra we op de veerboot zitten is het vakantiegevoel er weer, zelfs als we maar één dagje gaan. Fijne vakantiedagen nog!

 • Reply
  Maris
  16 oktober, 2013 at 21:59

  Ik wilde je net whatsappen om te vragen hoe je vakantie was. Heerlijk zeg. Ik ben nog nooit op Texel geweest, maar het staat zeker op mijn to-do list. Nou ben ik niet zo dol op zand, en op kou, wind, regen en zee, maar ik vind het daar vast leuk. Toch? 🙂

 • Reply
  Mammalien
  17 oktober, 2013 at 06:09

  Mooie plaatjes hoor. Fijn dat de kinderen het ook zo leuk vinden daar.

 • Reply
  jenneke van maurik
  17 oktober, 2013 at 06:46

  op en top genieten heerlijk

  liefs jenneke

 • Reply
  Dinaz ♥
  17 oktober, 2013 at 07:20

  Ja, ik hou ook van het eiland!!! We hebben er al vele dagen/weken doorgebracht…
  Heel veel plezier daar…toevallig nog een bedje over? 🙂
  Geniet ervan meid! X

 • Reply
  Syl
  17 oktober, 2013 at 11:42

  wauw, heerlijk!

 • Reply
  merula
  17 oktober, 2013 at 18:43

  wat een fijne plaatjes! Wij genieten een klein beetje mee zo

 • Reply
  Sanderijn
  17 oktober, 2013 at 19:15

  Ik ben jaloers! Ik ben zo godsgruwelijk jaloers! Wat een prachtige foto’s, ik houd ook van de zee en moet hem al veel te lang missen.

 • Leave a Reply