texel strand

Texel; Dag 2 en 3 in een schilderij

texel texel texel vuurtoren Texel zeester strand Texel scheermesjes strand texel
We zijn nog steeds aan het genieten op Texel. Elke dag hier voelt als een feestje. Onze eerste dag lees je hier. Het voelt alsof we deel uitmaken van een schilderij. De natuur is prachtig hier. En behalve dat schijnt de zon. Ik kan me werkelijk niet herinneren dat ik ooit eerder zo het gevoel van vakantie had. Ik wil niet meer weg. Oh, wat wil ik ontzettend niet meer weg hier.

Mijn kleine allesjes die zich zo vermaken in het zand. Langs en door het water rennen. Die volop schelpen zoeken en stenen de zee in werpen. Die alles wat leeft mateloos interessant vinden. Die af en toe net als mama bedenkelijk over de zee uit staren. De zee. Ik hou van de zee. En ik hou van mijn kinderen die net als ik zo van de zee houden.

Van mijn kleine meid. Die overal alles vanaf wil weten. En wat valt er hier veel te willen weten. En van mijn kleine man. Die op zijn eigen manier de wereld stap voor stap ontdekt. En van mijn grote man. Die overal wel wat over weet te vertellen en die mij de mooiste plekken van Texel laat zien.

En ik denk dat ik inmiddels ook van Texel hou!

 

Vakantie op Texel boeken

Geplaatst

in

, , ,

door

Reacties

8 reacties op “Texel; Dag 2 en 3 in een schilderij”

 1. Judith avatar
  Judith

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou ook van Texel, zodra we op de veerboot zitten is het vakantiegevoel er weer, zelfs als we maar één dagje gaan. Fijne vakantiedagen nog!

 2. Maris avatar

  Ik wilde je net whatsappen om te vragen hoe je vakantie was. Heerlijk zeg. Ik ben nog nooit op Texel geweest, maar het staat zeker op mijn to-do list. Nou ben ik niet zo dol op zand, en op kou, wind, regen en zee, maar ik vind het daar vast leuk. Toch? 🙂

 3. Mammalien avatar
  Mammalien

  Mooie plaatjes hoor. Fijn dat de kinderen het ook zo leuk vinden daar.

 4. jenneke van maurik avatar
  jenneke van maurik

  op en top genieten heerlijk

  liefs jenneke

 5. Dinaz ♥ avatar
  Dinaz ♥

  Ja, ik hou ook van het eiland!!! We hebben er al vele dagen/weken doorgebracht…
  Heel veel plezier daar…toevallig nog een bedje over? 🙂
  Geniet ervan meid! X

 6. merula avatar

  wat een fijne plaatjes! Wij genieten een klein beetje mee zo

 7. Sanderijn avatar

  Ik ben jaloers! Ik ben zo godsgruwelijk jaloers! Wat een prachtige foto’s, ik houd ook van de zee en moet hem al veel te lang missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *