Dierendorpje gaat naar?

Klik op plaatje voor website van dierendorpje
Klik op plaatje voor website van dierendorpje

Jaaa, en dan eindelijk de uitslag. Wie hebben dierendorpje gewonnen. Welke kindjes ga ik blij maken. Oh mensen, wat een moeilijke keuze. 43 reacties totaal onder mijn blog en onder het bericht op facebook. Ik heb ze allemaal heel zorgvuldig gelezen. Meerdere malen. Zo leuk om te lezen wie jullie de boekjes gunnen en waarom. En weet je wat? Ik kom er echt niet uit. Ik gun het net als jullie al jullie kindjes. Alle (aankomende) mama’s, tantes, oma’s, oppasouders, juffen en zelfs een papa hadden een goede reden om het boekje te winnen. Verdrietig, vertederende, ontroerende, leuke en lieve redenen.

Noem mij een watje maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen iedereen evenveel kans te laten hebben. Ik schreef alle namen op een briefje en liet Merijn drie nummers kiezen.

Iedereen die mee deed aan deze actie, heel erg bedankt. Mocht je het boekje niet hebben gewonnen is het ook te koop in de boekenwinkels of op de website www.dierendorpje.nl .

De gelukkige zijn:

Mirremeid: Helemaal leuk dit boekje! Prachtige tekeningen, leuke teksten en liedjes. Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki vonden het voorproefje prachtig en zullen zeker heel erg veel plezier van dit boekje hebben.

Doortje dartel: Wat een lef Maai om de uitgever te bellen! Echt stoer. Ik doe graag mee voor mijn kleine man. Hij mag bijna na 21 maanden overdag uit zijn spreidbroek en dan zou dit een geweldig cadeau zijn. Kan hij op de cd lekker leren springen en dansen. En welk kind is niet gek op dierenverhalen.

Patty: Dat zou leuk zijn voor onze meisjes! Ze zijn (net als mama) zwaar verslaafd aan boeken en beestjes! We gaan heel hard duimen! Xxx

Beste dames, mailen jullie mij jullie adres gegevens via het contact formulier dan zorg ik dat de boekjes zo snel mogelijk naar jullie toekomen. Veel plezier ermee, het is jullie van harte gegund.


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Dierendorpje gaat naar?”

 1. Dinaz ♥ avatar
  Dinaz ♥

  Gefeliciteerd dames!!! Hartstikke leuk!

  Maai nogmaals een dikke pluim voor je stoerheid!!! 🙂
  Fijne dag! X

 2. Patty avatar
  Patty

  Wauw!!!! Super leuk! Het duimen heeft geholpen! We zijn er heeeeeeeel blij mee! Dank je wel!

  Heel veel groetjes van ons allemaal

 3. Nicky avatar

  Alle winnaars gefeliciteerd!
  Het is inderdaad moeilijk om bij veel reacties winnaars uit te kiezen, ik laat mijn kleine meid van 3 ook altijd winnaars eruit trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *