De kinderen

Disney+ een walhalla aan films, heb jij het al?

Alle Disneyfilms kijken en downloaden op Disney+

Disney+, we zijn overstag. Disney heeft tegenwoordig een eigen streamingdienst. Super tof. Disney, Marvel, Pixar en National Geographic streamen. We dachten dat we Disney+ niet nodig hadden. Nee, nou zeker wel dus. We zijn eindelijk om en er ging werkelijk een walhalla open.

Het liefste stuur ik ze lekker naar buiten maar de koude donkere dagen staan voor de deur. We spelen ook eindeloos veel spelletjes binnen om ze van hun energie te ontdoen maar dan toch komt er uiteindelijk een scherm aan de beurt. Dus een overlaad aan schermtijd. We doen ons best om de schermtijd in de hand te houden hoor en dan kies ik nog liever voor een film dan eindeloos naar de iPad turen.

Ik ben voor Disney, ik vind de films echt zo mooi. Ik heb het een tijd niet durven toegeven, zo rond mijn pubertijd en jong volwassen leeftijd, maar ik ben een groot fan van Disney en Pixar films en toevallig kijken we samen ook graag mooie National Geographic docu’s. Ik was al soort van volwassen toen ik begon aan mijn verzameling Disney DVD’s. Het plan was de hele collectie bij elkaar te krijgen. Leuk voor later dacht ik. Zeker leuk, mijn kinderen zijn nu net zo’n grote fan van alle Disney films als ik.

Streaminsgsdienst Disney+

Ik vind het helemaal niet vervelend om samen met de kinderen een film te kijken, leuk. Meestal gaat het toch anders. Ik kijk stukjes mee en tegen de tijd dat zij de film zo’n beetje mee kunnen kletsen, zie ik nog steeds nieuwe grappen voorbij komen. Ik vind het heerlijk dat in de meeste Disneyfilms ook gewoon volwassengrappen verstopt zitten. Kijken we elkaar aan….

Maar goed, wie had kunnen denken toen dat alle films nu zo makkelijk te streamen zouden zijn? Al mijn gespaarde DVD’s zijn geen klap meer waard. Op zich geen probleem, mijn Marie Kondo mind heeft liefst zo veel mogelijk ruimte en zo weinig mogelijk losse troep ook al zou je dat niet direct zeggen als je hier het huis binnen gluurt. Bovendien zegt zij dat je je moet omringen met dingen die je leuk vindt 😉 Ideaal dat er een veel mooiere manier is om toch je lieveling films te kunnen bekijken, toch? En je kunt alles films die je wil zien downloaden naar je iPad of waar je ze wil bekijken. Ik zie mogelijkheden op vakantie tijdens de lange autoritten.

Weet je nog, die ‘frustratie zucht’ die door heel Nederland ging toen Frozen van de concurrent werd gehaald? Ah neee… en wat moeten ze nu kijken dan. Nou viel Frozen bij ons nog mee maar niet Binnenste buiten en Up he? Jawel… alle Disney favorieten werden gestopt. Geen probleem hoor, ze hebben zich niet perse verveeld in de tussentijd en ik betwijfel zelfs ook nog wel of ze echt iets hebben gemist. Ik wil ze ook juist minder schermen voor hun neus hebben hangen, maar als ze dan toch kijken… Toch drukten we op de ‘ja ik registreer’ knop en hebben we nu Disneyplus ook in huis.

Enorme Bibliotheek vol Disney, Marvel, Pixar, Starwars en National Geografic

Oude of nieuwe klassiekers maakt eigenlijk weinig uit hier thuis. Natuurlijk staan we hier te springen wanneer de nieuwste Frozen 2 uitkomt. Staat heel hoog op ons lijstje om naar toe te gaan want in de bios kijken blijft speciaal. Maar, zag stiekem al dat hij binnenkort ook via Disney+ te bekijken is. Sjjjjt, niet verklappen tegen mijn oudste nog even.

Allemaal even leuk. We checkten even wat er allemaal te bekijken is in de bibliotheek. Man, mijn oren doen er nog pijn van, ze stonden te juichen. Wij kijken via de Xbox, Siem vindt het fantastisch dat we nu weer een nieuwe afstandsbediening hebben die ook nog controler van zijn favoriete spel is. Hoor hem blaten tegen wie het ook wil horen. En alle lievelingsfilms zijn weer terug, love it!

Maaruhm… begrijp ik nou goed dat jullie het allebei hebben. Disney+ en de concurrent? Uhm, ja! Die concurrent delen we met de familie, tis al niet duur he maar dit scheelt bakken centjes. Ik gok zomaar dat dat hier ook mee kan. Je kunt namelijk 4 profielen aanmaken. Hebben we nog niet getest, laat me dat vooral weten in de comments.

De Disney+ streamingsdienst is uitgebracht door The Walt Disney Studios in 2019 en vanaf dat moment het exclusieve streamingsplatform voor Disney, Marvel, Pixar en National Geographic. Bij aanmelden krijg je toegang tot een enorme bibliotheek. Je kunt op elk moment makkelijk je abonnement stoppen.

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply