Gemaakt door mij

DIY pokemon uitnodigingen maken

die pokemon uitnodigingen maken kinderfeestje

Er is er een jarig hoera hoera en dat moet gevierd worden met een kinderfeestje natuurlijk. En daar horen uitnodigingen bij. Melle is helemaal wild van pokemon, helemaal zijn ding. Het moesten dus een pokemon uitnodiging worden.

Pokemon is de rage

Tegenwoordig lopen de jongetjes niet meer rennend en stoeiend achter elkaar aan maar zitten in groepjes op de grond kaarten van elkaar te bekijken en te onderhandelen welke met welke een eerlijke ruil is.

Ik ben er behoorlijk tegen dat soort troepies in de vorm van kartonnen kaartjes aka pokemonkaartjes te kopen, maar Sinterklaas streek toch een paar keer over zijn hart afgelopen jaar en echt, een dolgelukkiger kind zie ik zelden met zijn maffe kaartjes. Ik zal het wel niet begrijpen. Regelmatig worden alle pokemon kaartjes uitgelegd en krijgt wie er ook maar wil luisteren een spreekbeurt over krachten, HP’s en weet ik wat nog meer.

zelfmalen, pokemon uitnodiging kinderfeestje

Een Pokemon uitnodiging maken voor zijn kinderfeestje

Gelukkig was ik niet weer eens bezig op het laatste moment. Een datum prikken voor dit ventje zijn kinderfeestje is elk jaar een uitdaging met zijn verjaardag in de meivakantie, rond koningsdag en 4 en 5 mei. Elk weekend rondom zijn verjaardag zit snel volgepropt, bovendien had een vriendje de week ervoor al volgeboekt met zijn kinderpartijtje. Zag ik na de meivakantie niet meer zitten met een horde jongetjes en mijn tegen die tijd wel heel erg dikke hoogzwangere buik, bleef er dus nog 1 dagje over.

Zelf simpel pokemon kaarten maken

Deze keer besloot ik echt het een beetje makkelijker te houden. Hij wil perse die pokemon kaarten uitnodiging maar ik heb dus geen zin om uren te gaan zitten klussen aan deze projectjes en bovendien heb ik nog veel te weinig kaas gegeten van photoshop om daar wat fatsoenlijks van te maken. Sorry man, je hebt een beetje pech met de timing. Maar een beetje zoeken en ik kwam een toffe site tegen. Paar gegevens invoeren, leuke foto uploaden, wat krachten en Hp’s veranderen naar de zin van de jarige.

Super makkelijk. Foto opslaan en printen maar. Om het nog wat echter te laten lijken knipten we ze uit en plakten we ze op een karton. Nog toffer is om ze op echte pokemon kaarten te plakken, maar ik lijk wel gek te denken dat hij die van hem daarvoor zou opofferen. Of ook een pokemon achterkant uit te printen. Daar had ik geen tijd meer voor maar zou het nog een stuk toffer gemaakt hebben.

diy pokemon uitnodigingen maken kinderfeestje

Een kind kan de was doen. Of pokemon uitnodigingen maken dus. Ik had ze netjes op tijd willen uitdelen maar papa vergat ze uit zijn tas te halen dus werd het ineens heel erg kortdag. Stiekem had ik alle papa’s en mama’s van de vriendjes al een bericht gestuurd en van de meeste al bericht terug ontvangen. De kaart moesten en zouden toch nog worden uitgedeeld.

Dikke hit, zijn MegaMellezard pokemon uitnodiging

Het was fantastisch ze vanmorgen te zien. Enorm grappig vonden ze het. Melle scoorde dikke punten met zijn MegaMellezard pokemon uitnodiging.

Het idee om pokemon uitnodigingen te maken vond ik bij mizflurry. Mocht je toevallig een bijna jarige pokemonfan in huis hebben dan moet je zeker even kijken. Ze schreef een hele volle post over hoe je een tof pokemon feestje in elkaar zet. Heel leuk!

Misschien wil je dit ook lezen?

Wil je MamaMaai volgen? Facebook, instagram, pinterest

DIY, super simpel zelf een pokemon uitnodiging maken voor een kinderfeestje

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply