De kinderen

Ontmoet de nieuwste vlogger

diy warmte zakje, hittepit maken, warmte zakje van rijst maken, speelzakjes maken, kruik maken‘Hoi lieve kijkers, daar ben ik weer met de nieuwste vlog. Leuk dat jullie er allemaal weer zijn. Vandaag ga ik de nagels lakken van mijn broertje. En uhm… ja. Ik heb alvast de rode ondergrond gemaakt. Laat even zien Siem. En straks ga ik er vuurwerk op maken. Nog op zijn vingers en teentjes dus ik heb nog zat kans om het jullie uit te leggen. Ja. Maar eerst, laten we met zijn allen vandaag 10.000 duimpjes omhoog halen, dus druk allemaal even op het duimpje omhoog. En natuurlijk moet je je ook even abonneren als je geen video van mij meer wil missen. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden, kom we gaan snel beginneeeeeen.’ Mijn dochter is dus de nieuwste vlogger in spe.

Vtech kiddyzoom actioncam 180

Sinterklaas streek eens over zijn hart en bezorgde de dochter een Vtech kiddyzoom actioncam 180, een mond vol voor zo’n minuscuul apparaatje. Met de gedachte dat de dochter deze kon gebruiken voor al haar avonturen buiten. Skaten, spacescooter, fietsen. Zelfs onderwater mag hij mee. Natuurlijk wist hij ook wel dat ze hem vooral zou inzetten voor haar grootste dagelijkse bezigheid, vloggen.

‘Oke, daar ben ik weer, ik moest van mijn moeder even wat doen. Mijn schoenen in de kast zetten. Ja. Uhm… Zoals je ziet zijn dus de nagels van mijn broertje al rood. En zoals je ziet kan ik ook nog mijn eigen teen nagels doen, dus. Zat kans voor jullie om het uit te leggen. Kijk ik sta voor de spiegel.’

De vloggers zijn de idolen van dit moment

Er zullen weinig ouders van jonge meisjes zijn die niet weten wie meisje Djamila, Onnedi, Jill en Enzo Knol zijn. Die laatste is overigens de held van de zoon omdat ie zo goed kan minecraften.

‘Hoi lieve kijkers, vandaag ga ik jullie laten zien welke spelletjes er op de ipad staan. Ja uhm, ik denk dat jullie het wel leuk zullen vinden. Ik zal het allemaal even uitleggen. Ja, kijk, uhm… Dus laten we vandaag uhm… 10.000 duimpjes omhoog halen. Dus druk allemaal even op het duimpje omhoog. Sorry dat ik nu niet zoveel praat hoor, maar ik denk dat jullie het wel leuk zullen vinden.’

Ontmoet de nieuwste vlogger

Of het kind nou wel of niet een camera voor haar neus heeft, ze praat tegen haar kijkers. Zo kwam het dus dat we besloten haar een camera te geven waarmee ze vooral niet perongeluk live kan gaan en al onze familie geheimen onthult. En… waarmee ze misschien perongeluk ook de fotografie hobby van mama leuk zal vinden. Want als ze niet praat tegen haar kijkers maakt ze selfies. Of, ze verbouwt de kamer om details van van alles en nog wat vast te leggen. Een kind naar mijn hart.

Mama beloofde ooit eens een filmpje te uploaden. Maar zo’n filmpje moet aan een waslijst regels voldoen. Geen badkamer en blote konten selfies, iedereen staat er degelijk gekleed op, niemand verheft in een video perongeluk zijn stem *ugh-kuck* en geen vunzig taalgebruik van tussen springende broertjes, geen mensen die spontaan een camera in hun gezicht gewurmd krijgen zonder toestemming, geen privacy gevoelig gezinsinfo. En veeeeel korten dan 10 minuten. Wat natuurlijk best een boel gevraagd is voor een zevenjarige semi professional 😉 We wachten rustig af tot er een aan de wereld toonbaar filmpje komt –> jaaaaren het liefst.

‘Hoi lieve kijkers, ja sorry, maar daar ben ik weer. We zitten in de auto en we zijn nu… waar zijn we mam? Langs het IJsselmeer. Oké, lieve kijkers, we rijden langs het IJsselmeer zoals je ziet. Kijk. En zoals je ziet zie je aan de andere kant de Oostvaardersplassen. Mijn broertjes zijn ook mee. Zwaai even jongens. Oké sorry, dat waren dus mijn broertjes. Ze zijn een beetje gek.’

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kim
    22 januari, 2018 at 12:16

    Hahaha, geweldig!
    Ik snap dat je die regels stelt, maar ik ben nu toch wel heel benieuwd, haha!

  • Leave a Reply