De natuur in

Doe es gek

strandje almereHey Maai, misschien kunnen we het vandaag nog es proberen? Gisteren was het plan de kindjes mee te nemen uit lunchen. Eten buiten de deur is wat ze het liefste doen, natuurlijk, maar niet direct waar mama om staat te springen. Uit eten met kinderen. Of laat ik zeggen, mijn kinderen, is een avontuur. Gisteren ging het niet door omdat we minsten eentje bij ons hadden met een onweerswolk boven het hoofd en de rest was uhm.. laten we zeggen ook niet op z’n zonnigst. We gingen vandaag, lunchen aan het strand van Almere. 

Tis half twaalf, dan gaan we nu! Daarna het strand op. Het zou beter weer moeten worden volgens de app. Geloof nooit de app. Mam, mag ik mijn zwempak mee? Nee schat, tis te koud om te zwemmen. Neem maar een extra setje kleren mee.

En dat was het beste idee ooit. We hadden het hele strandje voor ons zelf. Het was best koud ja, maar daar leek niemand last van te hebben. En nah jah… Hoe vaak mag je met al je kleren aan zwemmen… Doe es gek… Het was uiteindelijk een van de leukste dagen van de vakantie 🙂

strandjestrandje almere strandjestrandje strandje strandjestrandjestrandje strandje strandje 009 strandje

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kliefje
    20 augustus, 2017 at 16:08

    Mooie blije beelden! <3

  • Leave a Reply