happy new year

Een heel fijn 2015 lieve allemaal!

happy new year
Foto: Erik de Heij

Ik loop elk jaar opnieuw weer te mopperen op de feestdagen. Ze kunnen mij niet snel genoeg voorbij gaan. Ik heb er niet zo veel mee. Verplichte gezellige avondjes waar iedereen altijd veel te veel van verwacht. Zo ook dit jaar. Als het aan mij had gelegen hadden we samen met de kinderen diep onder de deken gekropen en waren we ’s ochtends gewoon fris wakker geworden. Maar ik leef niet alleen en man heeft bij de feestdagen wat andere ideeën. Helaas ideeën die de kinderen ook meer aanspreken dan slapen. Dus 3 tegen 1, niet eerlijk. En jongens, leek het toch nog even goed te komen doordat twee zeer lullige virussen mij precies op oud jaar te pakken kregen. Ik kroop dus de hele middag mijn bed in maar knapte helaas ’s avonds weer op. Tis toch wat.

Ah ja, nou en als we dan toch wakker blijven laten we er dan ook wat van maken. Dus besloot ik op de valreep nog even appel peer flappen te bakken (en die waren zo goddelijk lekker dat ik van de week het recept ook nog even ga delen). En als ik heel eerlijk ben was het ineens heel gezellig. Misschien juist wel doordat we er helemaal niks van hadden verwacht? Man kocht ’s middags nog wat sterretjes voor de kinderen en met een handje buren staken we dit af voor ze naar bed gingen. Super spannend natuurlijk.

happy new year
Foto: Erik de Heij

En als je dan even niet oplet is ineens 2015 aangebroken. En Januari. De maand waarin we (ik) een nieuw kind op de wereld gaan zetten. Woei, het wordt nu toch wel een beetje spannend allemaal. Maar eerst; een heel heel heel fijn liefdevol 2015 voor jullie allemaal. Dat alles wat jullie hartjes wensen maar mag uitkomen.

Ik ga dit jaar geen voornemens neer pennen. Ik zou het wel willen, ik verwacht altijd weer een hoop van een nieuw jaar, maar ik moet eerlijk zijn naar mezelf. Wat gaat er met zo’n kers verse hummel nou van terecht komen? Mijn grootste wens is dat we dit klusje een beetje netjes gaan klaren en iedereen er een beetje ongeschonden uit gaat komen. Ook hoop ik dat we redelijk snel een nieuwe, fijne balans kunnen vinden in ons gezin. Dat we ons snel een beetje goed zullen voelen allemaal. Verder zijn alle mooie momentjes meegenomen.

En wat betreft bloggen? Ik ga mezelf niet vast leggen, geen extra druk. Ik hoop alleen dat ik wat meer bij mezelf kan komen. Dat ik wat minder rekening durf te houden met wat mensen van mij verwachten en meer kan kijken naar wat ik zelf leuk vind en wil. En dat ik jullie dit jaar weer allemaal mag terug zien want zonder jullie is er aan het bloggen weinig meer aan. Want jullie zijn leuk en ik waardeer het echt zo erg dat jullie zo lief zijn als het allemaal even tegen zit!

Dus. Laten we er een top jaar van maken in 2015!

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

8 reacties op “Een heel fijn 2015 lieve allemaal!”

 1. Doortje Dartel avatar

  Ik wens jullie alle goeds voor 2015!
  Een spannend jaar met een kindje op komst.

 2. Ninja moeder avatar

  Op een top 2015 voor jou en je gezin! Die nieuwe balans is vast snel gevonden. Wel spannend hoor allemaal! Nog even lekker bijkomen voordat je weer aan de bak moet! X

 3. Bee avatar

  Wat een lieve foto van jullie viertjes!!
  alle geluk en goeds en liefs voor dit nieuwe bijzondere jaar voor jullie!!
  lieve groeten, Bernie

 4. Syl avatar

  Ik zag die geweldige foto al voorbij komen op FB, zo leuk! Ik wens jullie een pracht van een jaar toe !

 5. Sanderijn avatar

  Alle goeds voor jullie in 2015! En goede voornemens, ik had ze afgelopen jaar ook. Kwam weinig van terecht. Nu de jongste net één is geworden heb ik weer hoop voor komend jaar. En hé, een mooi gezond en lief kind op de wereld zetten zonder al te veel gedoe, dat is al een heel goed voornemen toch?!

 6. Marion avatar

  Ik wens jullie ook een topjaar toe!

 7. Stephanie avatar

  Ohh wat een mooie foto :). Gelukkig nieuwjaar!

 8. Romy avatar

  Awhh wat een leuke foto’s en wat verstandig dat ze een vuurwerk brilletje ophebben! Een heel fijn 2015 <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *