Maai eet

Je eigen pizza beleggen

zelf pizza beleggen, koken, kookidee, pizza, vegetarisch

Pizza mensen, zo ontzettend mijn guilty plessure. En tegenwoordig niet alleen die van mij. Met een Papapizzalover en een mamapizzalover kon het natuurlijk niet anders dan dat we drie pizza smulpapen op de wereld zouden zetten. Ik zou het dagelijks eten als het kon moest. Maar pizza’s melkvrij zijn amper te krijgen, of in ieder geval kon ik ze nergens vinden. Dat ik puur melkvrij at is gelukkig al weer een tijdje geleden, het gaat allemaal goed met de jongste jongen. Maar hij was wel de oorzaak van mijn zoektocht waarin ik uiteindelijk besloot mijn eigen pizza’s te maken. Pizza beleggen it is.

Ik surfde het complete net af maar de combi vlees en melkvrij was lastig. Vegans, laat jullie horen… Nou goed, per toeval kwam ik de losse pizzabodems tegen en die waren zomaar wel melkvrij te krijgen. Ik besloot mijn eigen pizza’s te gaan maken en kwam tot de conclusie dat deze vele malen lekkerder waren.

zelf pizza beleggen, pizza, vegetarisch, kokenje eigen pizza zelf beleggen, pizza, vegetarisch

En waarschijnlijk ook wel een pietsie gezonder want ik ben nogal groot fan er trosse tomaten of een complete groente mix op te gooien. Rijkelijk beleggen zeg maar, I love it. Sindsdien haal ik dus zelden nog een kant en klaar pizza of ik moet wel aartslui zijn dat moment, heus die momenten zijn er 😉 Man trouwens geeft wel gewoon de voorkeur aan een goede Texas hoor, al zit het beleggen er bij hem ook in, hij bouwt er gewoon nog een extra verdieping op.

Pizza beleggen met groente, feta en dadels

Eigenlijk struin ik gewoon altijd de kasten leeg en beleg hem over the top, ik kan duidelijk geen maat houden, maar tis ook zo lekker. Deze keer werd het een pizzabodem al voor besmeert met saus. Een half zakje groente mix, wat feta, paar halve dadels en een beetje honing. Kwartiertje in de oven op 200 graden en Eet smakelijk!

zelf je eigen pizza beleggen

You Might Also Like...

2 Comments

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    17 maart, 2017 at 11:08

    Mjam! Dat ziet er goed uit zeg. Nu heb ik zin in pizza…

  • Leave a Reply