En toen deden we ook nog een kinderfeestje

Dat we niet zo goed waren in plannen, bewezen we al wel eens. Doordat beste vriendinnetje één en twee niet konden rondom haar verjaardag, besloten we het uit te stellen want a. dat zou anders voor grote teleurstelling bij de kleine meid tot gevolg hebben, b. dat zou een erg karige bedoening worden en c. dachten we dat alles op één dag gewoon weg wat te veel zou zijn voor ons net naar school gaande en toch al vermoeide kleuter. Maar twee weken later voor de derde keer vieren bleek net zo goed een beetje te veel van het goede, zo ondervonden wij want week één was ze echt jarig en wilden we dat niet vieren, kwamen we daar toch niet helemaal onderuit, week twee was ze jarig voor de familie en week 3 dus voor haar vriendinnen. In haar eigen beleving en zo spuit ze het ook rond, was ze gisteren, vandaag en morgen jarig. Waarbij gisteren, vandaag en morgen als ruime begrippen worden gezien. Aja, het is nu klaar. Back to normal life.

En zo was het.

kinderfeestje kinderfeestje
kinderfeestje kinderfeestje kinderfeestje
Er werden kadootjes uitgepakt, cup cakejes versierd en tussendoor volop van alle versiering gesnoept, ah ja, je bent jarig of niet he? Er werden in opperste concentratie heuse kunstwerken gemaakt aka sieraden of andere troepjes kistjes en het tafelzeil, de kliederschorten en hier en daar wat haren werden onder handen genomen. Daarna was het genoeg met de geplande activiteiten en werd er uitgebreid buiten in de tuin gespeeld, geknutseld en gekleurd, alsof ze dat nog niet voldoende gedaan hadden. Er werd een broodje gegeten en tot slot, om zich nog even echt van alle energie te ontdoen werd er ge(stoelen)danst.

Het was leuk geweest, het was vermoeiend, het was druk, het was zeer gezellig, het was geslaagd. En van zeer ondergeschikt belang kan ik bij deze ook nog een DZP doel afstrepen. Jeej!


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

8 reacties op “En toen deden we ook nog een kinderfeestje”

 1. Marianne avatar
  Marianne

  Ow wat ziet het er heerlijk uit! Wel een hoop troep natuurlijk, maar het doet mij ook weer een beetje denken aan mijn feestjes vroeger.

 2. mamoesjka avatar

  Ahh leuk joh! Dit zijn toch de aller leukste feestjes!

 3. Joyce avatar

  Het ziet er heel gezellig uit en was dus vast geslaagd 😀 Fijn dat het toch nog gelukt is allemaal 😉

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Zeker geslaagd!

 4. Inge avatar
  Inge

  Hey, is mis een feestganger:( Waar is ons kleine guppie?
  Ze hebben genoten en de foto’s zien er leuk uit.
  staan ze al op dropbox? (hint)

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Dropbox doet het hier even niet. En die andere feestganger was niet zo makkelijk te fotograferen. Staat wel op de fotos die ik je ga sturen hoor. Liefs

 5. Omagazijn avatar
  Omagazijn

  Ik ben benieuwd wat je dochter voor verwachtingen heeft als ze volgend jaar weer jarig is 🙂 die zullen hooggespannen zijn na zoveel vermaak!

 6. Vlijtig Liesje avatar

  Ik vind het er erg gezellig uit zien! Fijn dat het goed is gegaan. Zo’n kinderfeestje is best spannend. Ook voor de moeder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *