De kinderen DZP

En toen deden we ook nog een kinderfeestje

Dat we niet zo goed waren in plannen, bewezen we al wel eens. Doordat beste vriendinnetje één en twee niet konden rondom haar verjaardag, besloten we het uit te stellen want a. dat zou anders voor grote teleurstelling bij de kleine meid tot gevolg hebben, b. dat zou een erg karige bedoening worden en c. dachten we dat alles op één dag gewoon weg wat te veel zou zijn voor ons net naar school gaande en toch al vermoeide kleuter. Maar twee weken later voor de derde keer vieren bleek net zo goed een beetje te veel van het goede, zo ondervonden wij want week één was ze echt jarig en wilden we dat niet vieren, kwamen we daar toch niet helemaal onderuit, week twee was ze jarig voor de familie en week 3 dus voor haar vriendinnen. In haar eigen beleving en zo spuit ze het ook rond, was ze gisteren, vandaag en morgen jarig. Waarbij gisteren, vandaag en morgen als ruime begrippen worden gezien. Aja, het is nu klaar. Back to normal life.

En zo was het.

kinderfeestje kinderfeestje
kinderfeestje kinderfeestje kinderfeestje
Er werden kadootjes uitgepakt, cup cakejes versierd en tussendoor volop van alle versiering gesnoept, ah ja, je bent jarig of niet he? Er werden in opperste concentratie heuse kunstwerken gemaakt aka sieraden of andere troepjes kistjes en het tafelzeil, de kliederschorten en hier en daar wat haren werden onder handen genomen. Daarna was het genoeg met de geplande activiteiten en werd er uitgebreid buiten in de tuin gespeeld, geknutseld en gekleurd, alsof ze dat nog niet voldoende gedaan hadden. Er werd een broodje gegeten en tot slot, om zich nog even echt van alle energie te ontdoen werd er ge(stoelen)danst.

Het was leuk geweest, het was vermoeiend, het was druk, het was zeer gezellig, het was geslaagd. En van zeer ondergeschikt belang kan ik bij deze ook nog een DZP doel afstrepen. Jeej!

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Marianne
  18 september, 2014 at 07:19

  Ow wat ziet het er heerlijk uit! Wel een hoop troep natuurlijk, maar het doet mij ook weer een beetje denken aan mijn feestjes vroeger.

 • Reply
  mamoesjka
  18 september, 2014 at 10:06

  Ahh leuk joh! Dit zijn toch de aller leukste feestjes!

 • Reply
  Joyce
  18 september, 2014 at 10:29

  Het ziet er heel gezellig uit en was dus vast geslaagd 😀 Fijn dat het toch nog gelukt is allemaal 😉

  • Reply
   MamaMaai
   19 september, 2014 at 10:58

   Zeker geslaagd!

 • Reply
  Inge
  18 september, 2014 at 19:44

  Hey, is mis een feestganger:( Waar is ons kleine guppie?
  Ze hebben genoten en de foto’s zien er leuk uit.
  staan ze al op dropbox? (hint)

  • Reply
   MamaMaai
   19 september, 2014 at 10:58

   Dropbox doet het hier even niet. En die andere feestganger was niet zo makkelijk te fotograferen. Staat wel op de fotos die ik je ga sturen hoor. Liefs

 • Reply
  Omagazijn
  19 september, 2014 at 02:57

  Ik ben benieuwd wat je dochter voor verwachtingen heeft als ze volgend jaar weer jarig is 🙂 die zullen hooggespannen zijn na zoveel vermaak!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  19 september, 2014 at 10:30

  Ik vind het er erg gezellig uit zien! Fijn dat het goed is gegaan. Zo’n kinderfeestje is best spannend. Ook voor de moeder.

 • Leave a Reply