Baby De kinderen Zwangerschap/ borstvoeding

Even voorstellen; Siem, mijn kleinste wonder

Lieve mensen, ik leef nog en ik probeer te negeren dat ik vorige week ben bevallen, wat nog niet helemaal lukt aangezien ik nog steeds het gevoel heb dat ik met een knuppel ben bewerkt. Ach, als dat alles is… Ik probeerde de afgelopen dagen al eerder weer eens een teken van leven te geven. Ik dacht, kraamzorg weg, man weer aan het werk, mama thuis met drie kindjes, laat ik me weer eens aan een  blogje wijden. Ik typte wel 2 hele regels toen de kleinste meneer het hier op een krijsen zette, de rest van de dag heb ik geen seconde tijd meer gehad om aan mijn blog te denken. De rest van de week trouwens ook niet. Wat een illusie…Mama Maai
Maar hij is er dus. Als het aan meneer zelf had gelegen hadden we kunnen wachten tot ik een ons woog. Of iets meer in mijn geval. De arts die mijn placenta bekeek en de hoeveelheid vruchtwater die uit mij stroomde in ogenschouw nam, dacht dat hij rustig nog wel een weekje (of wat) was blijven hokken. De boef. En maar groeien dat kind. Ik zou niet weten hoe ik hem er ooit nog had weten uit te persen als we de natuur lekker op zijn beloop hadden gelaten.

Met 42 weken precies vond deze mama het wel mooi geweest. En bovendien wilde ik nou eindelijk wel eens weten welk lekker ventje mijn ribben zo bont en blauw trapte. Siem dus. Kijk eens wat een prachtig lekker kereltje.

Inmiddels, dag 12, gaat alles de goede kant op. Ik heb me zelfs al staan verbijten op het schoolplein van de week. Stoer toch? Gewoon lief, leuk lachen, zeggen dat alles goed gaat, zo snel mogelijk de kinderen in de auto prakken en naar huis, nam ik me voor. Gelukkig is dochter zo enthousiast dat ze de klas even fijntjes mededeelde dat haar baby meegekomen was vandaag. Dus zo stond de hele klas, alle ouders inclusief kennel kuch in MIJN wagen te loeren naar MIJN kind een poging te doen hem aan te raken… Heeft je sociale netwerk een boost nodig, neem een kind!

Anyway, we genieten ons suf hier van ons kleinste, relaxte, mooie, wonderlijke en nu al veel en veel te hard ontwikkelende ventje. En af en toe gutsen hier ook nog wat tranen. Het is me (ons) ook nog al wat mensen, zo’n baby erbij. MAAR, dat hoort er allemaal bij.Mama Maai
Siem dus! 4280 gram prachtig kind schoon aan de haak. Met de geboorte dan he. Inmiddels al heel wat vetjes aan het kweken.

You Might Also Like...

40 Comments

 • Reply
  roos
  7 februari, 2015 at 15:04

  Mooi ventje, en jemig ruim 4200gram! Het is maar goed dat ie met 42w een duwtje in de goede richting kreeg hihi. Ooh enne, lekker laten stromen die tranen (doe ik stiekem af en toe ook nog!)

 • Reply
  Juliette
  7 februari, 2015 at 15:15

  Welkom Siem! Wat een mooi ventje. Ik vond het heel pittig, de derde erbij. Je moet veel sneller alles weer doen. Dat lees ik bij jou ook. Ik wilde je laten weten dat ik aan je denk!

  Ps. Kun je mij je adres nog sturen voor post. ☺️

 • Reply
  Manon
  7 februari, 2015 at 16:18

  Gefeliciteerd (nogmaals). Wat een knapperd! En respect hoor, dat je al zo snel weer op het schoolplein stond, ik kwam na 2 weken niet verder dan het grasveld voor ons huis haha.

 • Reply
  Anne
  7 februari, 2015 at 17:06

  Gefeliciteerd! Wat een mooie naam! Heel veel sterkte met herstellen, het is geen kattenpis. En lekker laten stromen die tranen!
  Toevallig was die van mij ook bijna 4200 gram, 3,5 week geleden alweer.

 • Reply
  kreamade
  7 februari, 2015 at 17:12

  van harte zeg!! Het is zo herkenbaar wat je allemaal schrijft…. gr. Hennie

 • Reply
  angelique
  7 februari, 2015 at 17:29

  Wat een prachtig mooi ventje!

 • Reply
  Kathleen
  7 februari, 2015 at 18:25

  Oooh! Proficiat! Stevig kereltje, die Siem. πŸ™‚

 • Reply
  Desiree
  7 februari, 2015 at 18:33

  Wat een heerlijk ventje. Gefeliciteerd!

 • Reply
  Marina
  7 februari, 2015 at 20:08

  Wat een mooi mannetje! Van harte gefeliciteerd!

  Liefs, Marina

 • Reply
  mimsemams
  7 februari, 2015 at 20:15

  Gefeliciteerd hoor!
  Prachtig kereltje!

 • Reply
  Carlijn
  7 februari, 2015 at 21:37

  Gefeliciteerd met dit prachtige ventje!

 • Reply
  Webkim
  7 februari, 2015 at 21:44

  MΓ΄h! Rijkdom!
  Van harte gefeliciteerd met Siem-met-de-toffe-naam.

  Probeer je toch een beetje rustig aan te doen? (Haha, as if, als moeder van 3.) :-))

 • Reply
  elisa
  7 februari, 2015 at 22:07

  Van harte gefeliciteerd

 • Reply
  Judith
  7 februari, 2015 at 22:28

  Gefeliciteerd mer dit mooie jongetje met een prachtige naam. En een mooie geboortedatum (zag ik op instagram), dezelfde als mijn jongste dochter.

 • Reply
  Karin
  7 februari, 2015 at 23:25

  Gefeliciteerd met je mannetje!! Enne… vooral lief zijn voor jezelf, dan knap je ’t snelst weer op!

 • Reply
  Ninja moeder
  8 februari, 2015 at 08:59

  Wat een heerlijke baby! Geniet!

 • Reply
  MamaJo
  8 februari, 2015 at 10:26

  Van harte gefeliciteerd!!!! Knappe vent hoor en wat een leuke naam!

 • Reply
  Karin
  8 februari, 2015 at 21:39

  Natuurlijk als even instagram gecheckt toen het hier zo rustig bleef op de blog πŸ˜‰

  Maar nu kan ik je ook even feliciteren, van harte met jullie mooie ventje en broertje!

 • Reply
  Wytske
  8 februari, 2015 at 22:01

  Gefeliciteerd! Mooi mannetje hoor!

 • Reply
  Sabine
  9 februari, 2015 at 08:58

  Gefeliciteerd! Wat een mooi mannetje. En prachtige foto’s met de andere twee! Maar wat ben jij een bikkel.. met twee weken al op het schoolplein staan..
  Sterkte met de inregeldagen(weken)!

 • Reply
  lielebeesje
  9 februari, 2015 at 14:59

  Prachtig mannetje! Proficiat nog!

 • Reply
  mariska
  9 februari, 2015 at 17:10

  Wat een dotje! Gefeliciteerd! En wat een lieve foto’s met broer en zus

 • Reply
  Mama van Vesper
  9 februari, 2015 at 19:41

  zo lief! Veeeel geluk en geniet!

 • Reply
  merulala
  9 februari, 2015 at 21:52

  nogmaals gefeliciteerd he! Mooie kerel en een mooie naam!

 • Reply
  emmel
  9 februari, 2015 at 22:37

  Prachtig manneke. Dat hebben jullie weer goed gedaan!!!

 • Reply
  marlies
  10 februari, 2015 at 10:49

  van harte proficiat met jullie jongste telg. Mooie naam! Neem jullie tijd om een nieuw ritme te vinden…

 • Reply
  Janneke
  10 februari, 2015 at 10:56

  Gefeliciteerd, hij is prachtig! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers, kleine babytje’s zijn zo bijzonder. Waarschijnlijk ga ik dat nooit meer meemaken, die eerste tijd. Veel geluk met je gezin!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  10 februari, 2015 at 11:20

  Gefeliciteerd!!!! Wat een lieverdje.

  En negeer vooral NIET het feit dat je net bent bevallen. Gun je lichaam en geest de tijd om te herstellen en laat je niet opjutten!

 • Reply
  Doortje Dartel
  10 februari, 2015 at 14:44

  Wat een prachtig mannetje dat zo welkom is bij jullie! Wat zal dat genieten zijn.

 • Reply
  Thea van Galen
  11 februari, 2015 at 12:38

  Van hart gefeliciteerd!
  Wat een mooi mannetje, en een leuke naam!
  geniet maar van deze mooie tijd.

 • Reply
  kliefje
  11 februari, 2015 at 13:24

  Ohhhh, van harte gefeliciteerd nog met jullie mooie Siem! (Ik loop zoals gewoonlijk weer eens achter, mea culpa ;)) xx

 • Reply
  nurse martens
  11 februari, 2015 at 14:19

  Gefeliciteerd! wat een mooi + zwaar ventje! kan me voorstellen dat de bevalling niet meeviel. Druk ben je nu zeker ook met drie kleine kindjes om je heen. Hopelijk kom je aan je nachtrust toe.

 • Reply
  Nicole
  11 februari, 2015 at 23:15

  Ik vind het toch zo’n leuke naam he! Siem… En een prachtventje heb je maar weer op de wereld gezet!

 • Reply
  Linda
  13 februari, 2015 at 10:18

  Aan de late kant, maar daarom niet minder gefeliciteerd!

 • Reply
  Inge
  13 februari, 2015 at 16:35

  Deze is toch niet op FB voorbij gekomen? Ik heb hem helemaal gemist.
  De foto gelukkig via de App gekregen en al lang en breed kunnen knuffelen…

  Lekker ventje! Met een prachtige naam:)

 • Reply
  Mille Pagine
  13 februari, 2015 at 20:16

  Een beetje laat, al verwachtte ik het al… alsnog van harte gefeliciteerd! πŸ˜€

 • Reply
  Syl
  15 februari, 2015 at 09:52

  Wat een heerlijk gezin toch zo hΓ¨ en man man man 4280 gram! Ik heb respect voor jou, die knuppel begrijp ik. Geniet lekker van je kindjes β™₯

 • Reply
  Marlies
  17 februari, 2015 at 10:02

  Ik kwam toevallig op je blog terecht en na wat bladeren lees ik dat je net een week eerder ook van je derde bent bevallen. Gefeliciteerd, wat een knappe man πŸ™‚ Je blog is erg herkenbaar, van buikgemis, bakplezier tot draagdoek – ik kom vaker lezen! Onze man kwam gelukkig al met 40 weken precies, die woog 4802 gram. Het is maar goed dat ik dat niet van tevoren wist πŸ˜›

  • Reply
   MamaMaai
   19 februari, 2015 at 10:34

   Oh wouw, jij maakt ook kleine reusjes πŸ˜‰ Nee sommige dingen moet je niet willen weten. Ik wist natuurlijk bij de derde wel dat het geen kleintje zou worden. Maar aan de andere kant was het me al twee keer eerder gelukt dus nu gewoon weer πŸ™‚

 • Reply
  Trui
  19 februari, 2015 at 23:37

  Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wondertje!!

 • Leave a Reply