Even voorstellen; Siem, mijn kleinste wonder

Lieve mensen, ik leef nog en ik probeer te negeren dat ik vorige week ben bevallen, wat nog niet helemaal lukt aangezien ik nog steeds het gevoel heb dat ik met een knuppel ben bewerkt. Ach, als dat alles is… Ik probeerde de afgelopen dagen al eerder weer eens een teken van leven te geven. Ik dacht, kraamzorg weg, man weer aan het werk, mama thuis met drie kindjes, laat ik me weer eens aan een  blogje wijden. Ik typte wel 2 hele regels toen de kleinste meneer het hier op een krijsen zette, de rest van de dag heb ik geen seconde tijd meer gehad om aan mijn blog te denken. De rest van de week trouwens ook niet. Wat een illusie…Mama Maai
Maar hij is er dus. Als het aan meneer zelf had gelegen hadden we kunnen wachten tot ik een ons woog. Of iets meer in mijn geval. De arts die mijn placenta bekeek en de hoeveelheid vruchtwater die uit mij stroomde in ogenschouw nam, dacht dat hij rustig nog wel een weekje (of wat) was blijven hokken. De boef. En maar groeien dat kind. Ik zou niet weten hoe ik hem er ooit nog had weten uit te persen als we de natuur lekker op zijn beloop hadden gelaten.

Met 42 weken precies vond deze mama het wel mooi geweest. En bovendien wilde ik nou eindelijk wel eens weten welk lekker ventje mijn ribben zo bont en blauw trapte. Siem dus. Kijk eens wat een prachtig lekker kereltje.

Inmiddels, dag 12, gaat alles de goede kant op. Ik heb me zelfs al staan verbijten op het schoolplein van de week. Stoer toch? Gewoon lief, leuk lachen, zeggen dat alles goed gaat, zo snel mogelijk de kinderen in de auto prakken en naar huis, nam ik me voor. Gelukkig is dochter zo enthousiast dat ze de klas even fijntjes mededeelde dat haar baby meegekomen was vandaag. Dus zo stond de hele klas, alle ouders inclusief kennel kuch in MIJN wagen te loeren naar MIJN kind een poging te doen hem aan te raken… Heeft je sociale netwerk een boost nodig, neem een kind!

Anyway, we genieten ons suf hier van ons kleinste, relaxte, mooie, wonderlijke en nu al veel en veel te hard ontwikkelende ventje. En af en toe gutsen hier ook nog wat tranen. Het is me (ons) ook nog al wat mensen, zo’n baby erbij. MAAR, dat hoort er allemaal bij.Mama Maai
Siem dus! 4280 gram prachtig kind schoon aan de haak. Met de geboorte dan he. Inmiddels al heel wat vetjes aan het kweken.


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

40 reacties op “Even voorstellen; Siem, mijn kleinste wonder”

 1. roos avatar

  Mooi ventje, en jemig ruim 4200gram! Het is maar goed dat ie met 42w een duwtje in de goede richting kreeg hihi. Ooh enne, lekker laten stromen die tranen (doe ik stiekem af en toe ook nog!)

 2. Juliette avatar

  Welkom Siem! Wat een mooi ventje. Ik vond het heel pittig, de derde erbij. Je moet veel sneller alles weer doen. Dat lees ik bij jou ook. Ik wilde je laten weten dat ik aan je denk!

  Ps. Kun je mij je adres nog sturen voor post. ☺️

 3. Manon avatar

  Gefeliciteerd (nogmaals). Wat een knapperd! En respect hoor, dat je al zo snel weer op het schoolplein stond, ik kwam na 2 weken niet verder dan het grasveld voor ons huis haha.

 4. Anne avatar

  Gefeliciteerd! Wat een mooie naam! Heel veel sterkte met herstellen, het is geen kattenpis. En lekker laten stromen die tranen!
  Toevallig was die van mij ook bijna 4200 gram, 3,5 week geleden alweer.

 5. kreamade avatar

  van harte zeg!! Het is zo herkenbaar wat je allemaal schrijft…. gr. Hennie

 6. angelique avatar
  angelique

  Wat een prachtig mooi ventje!

 7. Kathleen avatar

  Oooh! Proficiat! Stevig kereltje, die Siem. 🙂

 8. Desiree avatar

  Wat een heerlijk ventje. Gefeliciteerd!

 9. Marina avatar
  Marina

  Wat een mooi mannetje! Van harte gefeliciteerd!

  Liefs, Marina

 10. mimsemams avatar
  mimsemams

  Gefeliciteerd hoor!
  Prachtig kereltje!

 11. Carlijn avatar

  Gefeliciteerd met dit prachtige ventje!

 12. Webkim avatar

  Môh! Rijkdom!
  Van harte gefeliciteerd met Siem-met-de-toffe-naam.

  Probeer je toch een beetje rustig aan te doen? (Haha, as if, als moeder van 3.) :-))

 13. elisa avatar

  Van harte gefeliciteerd

 14. Judith avatar
  Judith

  Gefeliciteerd mer dit mooie jongetje met een prachtige naam. En een mooie geboortedatum (zag ik op instagram), dezelfde als mijn jongste dochter.

 15. Karin avatar
  Karin

  Gefeliciteerd met je mannetje!! Enne… vooral lief zijn voor jezelf, dan knap je ’t snelst weer op!

 16. Ninja moeder avatar

  Wat een heerlijke baby! Geniet!

 17. MamaJo avatar
  MamaJo

  Van harte gefeliciteerd!!!! Knappe vent hoor en wat een leuke naam!

 18. Karin avatar
  Karin

  Natuurlijk als even instagram gecheckt toen het hier zo rustig bleef op de blog 😉

  Maar nu kan ik je ook even feliciteren, van harte met jullie mooie ventje en broertje!

 19. Wytske avatar
  Wytske

  Gefeliciteerd! Mooi mannetje hoor!

 20. Sabine avatar

  Gefeliciteerd! Wat een mooi mannetje. En prachtige foto’s met de andere twee! Maar wat ben jij een bikkel.. met twee weken al op het schoolplein staan..
  Sterkte met de inregeldagen(weken)!

 21. lielebeesje avatar

  Prachtig mannetje! Proficiat nog!

 22. mariska avatar
  mariska

  Wat een dotje! Gefeliciteerd! En wat een lieve foto’s met broer en zus

 23. Mama van Vesper avatar
  Mama van Vesper

  zo lief! Veeeel geluk en geniet!

 24. merulala avatar

  nogmaals gefeliciteerd he! Mooie kerel en een mooie naam!

 25. emmel avatar

  Prachtig manneke. Dat hebben jullie weer goed gedaan!!!

 26. marlies avatar
  marlies

  van harte proficiat met jullie jongste telg. Mooie naam! Neem jullie tijd om een nieuw ritme te vinden…

 27. Janneke avatar
  Janneke

  Gefeliciteerd, hij is prachtig! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers, kleine babytje’s zijn zo bijzonder. Waarschijnlijk ga ik dat nooit meer meemaken, die eerste tijd. Veel geluk met je gezin!

 28. Vlijtig Liesje avatar

  Gefeliciteerd!!!! Wat een lieverdje.

  En negeer vooral NIET het feit dat je net bent bevallen. Gun je lichaam en geest de tijd om te herstellen en laat je niet opjutten!

 29. Doortje Dartel avatar

  Wat een prachtig mannetje dat zo welkom is bij jullie! Wat zal dat genieten zijn.

 30. Thea van Galen avatar

  Van hart gefeliciteerd!
  Wat een mooi mannetje, en een leuke naam!
  geniet maar van deze mooie tijd.

 31. kliefje avatar
  kliefje

  Ohhhh, van harte gefeliciteerd nog met jullie mooie Siem! (Ik loop zoals gewoonlijk weer eens achter, mea culpa ;)) xx

 32. nurse martens avatar
  nurse martens

  Gefeliciteerd! wat een mooi + zwaar ventje! kan me voorstellen dat de bevalling niet meeviel. Druk ben je nu zeker ook met drie kleine kindjes om je heen. Hopelijk kom je aan je nachtrust toe.

 33. Nicole avatar

  Ik vind het toch zo’n leuke naam he! Siem… En een prachtventje heb je maar weer op de wereld gezet!

 34. Linda avatar

  Aan de late kant, maar daarom niet minder gefeliciteerd!

 35. Inge avatar
  Inge

  Deze is toch niet op FB voorbij gekomen? Ik heb hem helemaal gemist.
  De foto gelukkig via de App gekregen en al lang en breed kunnen knuffelen…

  Lekker ventje! Met een prachtige naam:)

 36. Mille Pagine avatar

  Een beetje laat, al verwachtte ik het al… alsnog van harte gefeliciteerd! 😀

 37. Syl avatar

  Wat een heerlijk gezin toch zo hè en man man man 4280 gram! Ik heb respect voor jou, die knuppel begrijp ik. Geniet lekker van je kindjes ♥

 38. Marlies avatar
  Marlies

  Ik kwam toevallig op je blog terecht en na wat bladeren lees ik dat je net een week eerder ook van je derde bent bevallen. Gefeliciteerd, wat een knappe man 🙂 Je blog is erg herkenbaar, van buikgemis, bakplezier tot draagdoek – ik kom vaker lezen! Onze man kwam gelukkig al met 40 weken precies, die woog 4802 gram. Het is maar goed dat ik dat niet van tevoren wist 😛

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Oh wouw, jij maakt ook kleine reusjes 😉 Nee sommige dingen moet je niet willen weten. Ik wist natuurlijk bij de derde wel dat het geen kleintje zou worden. Maar aan de andere kant was het me al twee keer eerder gelukt dus nu gewoon weer 🙂

 39. Trui avatar

  Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wondertje!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *