Familie selfie

Familieselfie – Making of

familie selfie
BLIJF. NOU. ZITTEN.

Selfies maken is een vak apart. Het mag duidelijk zijn dat het niet mijn ding is. Scrol voor de grap eens door mijn instagram account en zie dat ik niet net als elk beetje gerenomeerd blogger met aanzien mijn hele feed vol heb staan met pics van mij. Laten we het er op houden dat ik het best een klus vind eerst 300 honderd foto’s vanuit verschillende hoeken te nemen, de beste eruit te kiezen om vervolgens te bekijken met welk filtertje ik er het voordeligste uitkom (zwart wit werkt altijd, shhht).

Goed, laten we het een trapje ingewikkelder maken. Men neme een kind. Nou kan ik je zeggen, één kind is prima te doen. Zoek jouw voordeligste hoek, hou de camera vast en druk zodra ook je kind een allerliefst lachje produceert. Nee, niet een keer, gewoon vaak, heel vaak achter elkaar. Moet wat bij zitten nietwaar?

Neem dan, gewoon voor de grap, eens drie kinderen en je man erbij. Kanonnen das een onderneming. Alsof we gewoon zalig met de hele familie hardcore zitten te genieten in het avond zonnetje. Op zich was dat ook ‘even’ zo. Tot ik besloot dat dit een instagram waardig moment was. Geintje. Ik trok de camera en direct gaan 1 of meerdere figuren maf doen. Altijd hangt er wel een tong naar buiten, zitten er vingers in in iemands mond of vertrekt iemand uit beeld precies als ik druk.

Nah goed. Gewoon. Zodat je even weet wat er achter die perfecte plaatjes zit 😉

Familieselfie – hoe de kinderen mijn familieportret saboteren

familie selfie
Tut, haal die duim weg
familie selfie
Blijf nou toch zitten
Familie selfie
Ja…
familie selfie
Ja.. ja… Siem kom nou even…. schiet op, daar is ie
familie selfie
Ja, komt ie…. Waar is Fenne nou weer?
Familie selfie
Zucht
Familie selfie
Foto 300! Gelukt 😉

Goed. Ik wil een selfie stick.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

6 reacties op “Familieselfie – Making of”

 1. Inge avatar
  Inge

  Geweldige foto’s weer. Die laatst is perfect!

  Het mag een hoop werk zijn. En ja, dat herken ik! Wel eens met dieren geprobeerd? Leuke uitdaging! Neem een hond of een pony. Of kind… Maakt geen klap uit. Haha
  Allemaal tegelijk? Als jij komt oefenen mag je het mij leren.
  Mijn armen zijn ook te kort. Is zo’n stok toch niet zo gek gedacht. Verjaardagskado?

 2. mariska avatar
  mariska

  Ik heb een burst optie op de camera. Neemt ie 15 foto’s achter elkaar (net een filmpje als je er snel doorheen scrollt!). Dat werkt goed met een baby van 10 mnd die niet stil kan blijven:)

  1. MamaMaai avatar

   H klinkt handig, ga eens zoeken. Zit wel direct je camera vol 😉

 3. Kleine Prinses avatar
  Kleine Prinses

  hahahah zo leuk zeg 😀

 4. Saskia avatar
  Saskia

  Zal ik jullie ‘selfie’. Maken ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *