Fashion boy: spijkerbroek

Mijn kleine mannetje wordt groot. Kijk hem nou. In zijn eerste eigen officiële spijkerbroekje. Whaaaa…. om op te vreten. Ho stop, even terug. Zei je nou eerste spijkerbroekje? Ja dat zei ik. Eén keer eerder had de kleine man een spijkerbroek aan. Die had ik voor de gelegenheid even uit de kast van onze kleine meid geplukt. Omdat alle broeken op waren. Omdat ik het wassen in bepaalde omstandigheden even niet meer kon bijhouden. Dus.

Nieuwe outfit:
En hier staat ie dan. Stoer te wezen. In zijn nieuwe outfit. Onze toekomstige surfdude. Zijn lange blonde lokken heeft hij al. Zijn altijd en eeuwige voorliefde voor blote pootjes ook al. Grote voorkeur voor zand en water… het enige wat nog mist is een plank. Tijd mensen… let op mijn woorden.
fashion boy

Oke ,volgende keer doe ik de shoot op het strand. Dat spreekt misschien wat meer tot de verbeelding. Of leen ik de studio van mijn buurman en teken ik er een surfplank en een zonnetje bij. Dat probeerde ik op deze foto ook, maar ik zeg je, dat was geen pan. Voor nu moeten we het even doen met deze luckyshot. Ze hebben het even niet meer op mijn camera hier thuis. Outfit van de Hema trouwens.

Spijkerbroek:
En waarom nu dan pas zo’n broekje? Omdat het er eerder nog geen tijd voor was. Voor jongetjes is het moeilijk kleding shoppen als je niet van stoer voor baby’s houdt. Dan moet je goed je best doen. Of ik kijk gewoon niet goed. Ik had eerder wel spijkerbroekjes, gekregen. Maar mijn kleine man was gezegend met hier en daar wat gezonde, welvarende rollen babyvet en leek in zo’n stijf broekje eerder op een hele verdrietige rollade (sorry vriendinnen). En de man wou zo ontzettend graag sabbelen op zijn tenen, zo zielig…. toen werden de broekjes verbannen en kwamen er voor onze baby alleen nog ‘moet lekker zitten en is goed in te bewegen’ kleertjes het huis in.

Maar hij wordt groot ineens. Steeds meer gaat hij van schattig naar stoer. And you know what? Ik vind het prima. Ik vind het leuk. I LOVE it. Mijn kleine fashion boy. Maar waar mensen blijft toch de tijd?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

14 reacties op “Fashion boy: spijkerbroek”

 1. Maddy avatar

  aaahhhh…ik vond hem zowiezo al om op te vreten, maar nu is het helemaal een Binky Boy!! Mijn ‘kleine man’ heeft inmiddels de leeftijd bereikt (14) dat hij zelf zijn (spijker)broeken wil gaan kopen…pfff..het kan dus nog harder gaan 🙂
  Grtzz..Maddy

 2. Linda avatar

  Wel een mooie surferdude hoor. Vindt dat echt zo mooi een jongen met van die lange blonde plukken. Ik heb hier voor onze baby een lekker zacht broekje met van die pads op de knieën zit ook heerlijk en toch stoer.

 3. Happy Lioness avatar
  Happy Lioness

  Leuk hoor! Hier juist een mama die houdt van stoer. Ook voor meisjes…een uitdaging. Die ik binnenkort ook bespreek in een blog.

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Ja grappig genoeg heb ik voor de kleine meid wel liever wat stoerder. Die liep ook al in spijkerbroek vanaf ze kon lopen. Maar die had ook niet van die babyvetrollades dus kon zich daar nog fatsoenlijk in bewegen 😉

 4. Sharmayne avatar

  Hier net zo hoor! Spijkerbroekjes deden we pas toen hij goed liep ed. Maar wel zachte stofjes geen ruige spijkerstof haha.

  Leuk setje

 5. Dinaz ♥ avatar
  Dinaz ♥

  Super foto!! Wat een heerlijk ventje is het toch…smelt…
  Nog een paar maandjes…dan is het strand-weer!!! :o)

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Jaaaa….. ik kan niet wachten

 6. Anouk avatar
  Anouk

  Leuk!! Welk merk is dat shirt? Ook erg leuk!!

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   ook Hema 😉

 7. Syl avatar

  wat een binkie zeg!

 8. merula avatar

  ja kids in een spijkerbroek zien er ineens ook heel anders uit he. Maar typetje surfdude zie ik wel hoor (ook zonder plank en zonnetje 🙂

 9. Multivroon avatar

  Ja! Hij ziet er goed uit!

  Mijn oog was ook al op dat shirtje gevallen, zo leuk!

 10. Trui avatar

  Stoer én keischattig tegelijk 🙂

 11. Maris avatar

  Ahhh staat hem geweldig. Echt! Hij is hartstikke stoer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *