De kinderen

Fashion boy: spijkerbroek

Mijn kleine mannetje wordt groot. Kijk hem nou. In zijn eerste eigen officiële spijkerbroekje. Whaaaa…. om op te vreten. Ho stop, even terug. Zei je nou eerste spijkerbroekje? Ja dat zei ik. Eén keer eerder had de kleine man een spijkerbroek aan. Die had ik voor de gelegenheid even uit de kast van onze kleine meid geplukt. Omdat alle broeken op waren. Omdat ik het wassen in bepaalde omstandigheden even niet meer kon bijhouden. Dus.

Nieuwe outfit:
En hier staat ie dan. Stoer te wezen. In zijn nieuwe outfit. Onze toekomstige surfdude. Zijn lange blonde lokken heeft hij al. Zijn altijd en eeuwige voorliefde voor blote pootjes ook al. Grote voorkeur voor zand en water… het enige wat nog mist is een plank. Tijd mensen… let op mijn woorden.
fashion boy

Oke ,volgende keer doe ik de shoot op het strand. Dat spreekt misschien wat meer tot de verbeelding. Of leen ik de studio van mijn buurman en teken ik er een surfplank en een zonnetje bij. Dat probeerde ik op deze foto ook, maar ik zeg je, dat was geen pan. Voor nu moeten we het even doen met deze luckyshot. Ze hebben het even niet meer op mijn camera hier thuis. Outfit van de Hema trouwens.

Spijkerbroek:
En waarom nu dan pas zo’n broekje? Omdat het er eerder nog geen tijd voor was. Voor jongetjes is het moeilijk kleding shoppen als je niet van stoer voor baby’s houdt. Dan moet je goed je best doen. Of ik kijk gewoon niet goed. Ik had eerder wel spijkerbroekjes, gekregen. Maar mijn kleine man was gezegend met hier en daar wat gezonde, welvarende rollen babyvet en leek in zo’n stijf broekje eerder op een hele verdrietige rollade (sorry vriendinnen). En de man wou zo ontzettend graag sabbelen op zijn tenen, zo zielig…. toen werden de broekjes verbannen en kwamen er voor onze baby alleen nog ‘moet lekker zitten en is goed in te bewegen’ kleertjes het huis in.

Maar hij wordt groot ineens. Steeds meer gaat hij van schattig naar stoer. And you know what? Ik vind het prima. Ik vind het leuk. I LOVE it. Mijn kleine fashion boy. Maar waar mensen blijft toch de tijd?

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Maddy
  19 februari, 2014 at 14:21

  aaahhhh…ik vond hem zowiezo al om op te vreten, maar nu is het helemaal een Binky Boy!! Mijn ‘kleine man’ heeft inmiddels de leeftijd bereikt (14) dat hij zelf zijn (spijker)broeken wil gaan kopen…pfff..het kan dus nog harder gaan 🙂
  Grtzz..Maddy

 • Reply
  Linda
  19 februari, 2014 at 14:36

  Wel een mooie surferdude hoor. Vindt dat echt zo mooi een jongen met van die lange blonde plukken. Ik heb hier voor onze baby een lekker zacht broekje met van die pads op de knieën zit ook heerlijk en toch stoer.

 • Reply
  Happy Lioness
  19 februari, 2014 at 14:41

  Leuk hoor! Hier juist een mama die houdt van stoer. Ook voor meisjes…een uitdaging. Die ik binnenkort ook bespreek in een blog.

  • Reply
   MamaMaai
   19 februari, 2014 at 16:18

   Ja grappig genoeg heb ik voor de kleine meid wel liever wat stoerder. Die liep ook al in spijkerbroek vanaf ze kon lopen. Maar die had ook niet van die babyvetrollades dus kon zich daar nog fatsoenlijk in bewegen 😉

 • Reply
  Sharmayne
  19 februari, 2014 at 15:02

  Hier net zo hoor! Spijkerbroekjes deden we pas toen hij goed liep ed. Maar wel zachte stofjes geen ruige spijkerstof haha.

  Leuk setje

 • Reply
  Dinaz ♥
  19 februari, 2014 at 15:09

  Super foto!! Wat een heerlijk ventje is het toch…smelt…
  Nog een paar maandjes…dan is het strand-weer!!! :o)

  • Reply
   MamaMaai
   19 februari, 2014 at 16:18

   Jaaaa….. ik kan niet wachten

 • Reply
  Anouk
  19 februari, 2014 at 15:13

  Leuk!! Welk merk is dat shirt? Ook erg leuk!!

  • Reply
   MamaMaai
   19 februari, 2014 at 16:19

   ook Hema 😉

 • Reply
  Syl
  19 februari, 2014 at 16:53

  wat een binkie zeg!

 • Reply
  merula
  19 februari, 2014 at 19:58

  ja kids in een spijkerbroek zien er ineens ook heel anders uit he. Maar typetje surfdude zie ik wel hoor (ook zonder plank en zonnetje 🙂

 • Reply
  Multivroon
  19 februari, 2014 at 21:07

  Ja! Hij ziet er goed uit!

  Mijn oog was ook al op dat shirtje gevallen, zo leuk!

 • Reply
  Trui
  22 februari, 2014 at 21:58

  Stoer én keischattig tegelijk 🙂

 • Reply
  Maris
  23 februari, 2014 at 13:59

  Ahhh staat hem geweldig. Echt! Hij is hartstikke stoer!

 • Leave a Reply