favo netflixfilms

De favo netflixfilms van de kinderen

favo netflixfilms van de kinderenMama vooral stond te juichen toen Netflix huize Maai binnen verscheen terwijl papa er nog wat bedenkingen over had. Ik ben niet zo vies van series kijken maar het is juist papa die een behoorlijke wil ik nog echt en zeker een keer zien lijst heeft en elke avond voorzichtig peilt of ik behoefte heb aan nog weer een aflevering. En naast papa en mama zitten dus de kinderen ook regelmatig aan de buis geplakt. Ik vind het wel best. Geen hysterisch vervelende reclames tussendoor waardoor ik weer maandenlang jammerlijk moet aanhoren dat dochter niet in het bezit is van Furbie en Lalaloopsie. Uhh, de tv doet het nog gewoon hoor, we zijn geen geheelonthouders.

Er zijn hier tegenwoordig een aantal films die we met zijn vieren (Merijn niet natuurlijk) letterlijk kunnen meebleren en voor de grap zet ik ze even op een rijtje.

De favo netflixfilms van de kinderen:

 

Oke, komt ie. Dit zijn momenteel de favo netflix films van Fenne en Melle, die mijn goedkeuring ook kunnen wegdragen 🙂

 • Binnenstebuiten gaat over Riley. Hoe ouder Riley wordt, hoe meer emoties er in haar hoofdje, het hoofdkwartier bij komen. Als Riley gaat verhuizen, raken de emoties van slag. Behalve heel erg leuk, ook heel erg leerzaam.
 • Up: Carl heeft na het overlijden van zijn vrouw Ellie, nog 1 droom. Als zijn huis gesloopt moet worden, bedenkt hij een plan om zijn laatste droom samen met Russel, en duizend heliumballonnen, te laten uitkomen.
 • Shrek, wie kent hem niet. Jeugdsentiment. Shrek moet samen met Donkey de prinses Fiona redden voor lord Farquaad. Tijdens hun reis ontstaan er langzaam gevoelens. En Donkey komt achter een groot geheim van Fiona.
 • We zijn een beetje verliefd op Mees Kees hier. Meester Kees komt als stagiaire voor een onhandelbare klas te staan en sluit binnen korte tijd op zijn manier een bijzondere band met zijn leerlingen.
 • The good dinosaur. Oef, deze doet me denken aan The lion King. Arlo is de kleinste en bangste dino uit de familie. Als zijn vader dood gaat en hij door de storm zijn familie kwijt raakt, ontmoet hij het mensenjong snoet. Ze helpen elkaar hun families terug te vinden. Best spannend en zielig deze.

Hebben jullie Netflix? Wat kijken ze bij jullie graag?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “De favo netflixfilms van de kinderen”

 1. Kleine Prinses avatar
  Kleine Prinses

  hier is het momenteel constant Finding Nemo!

 2. Sheila avatar

  Ik moest dus serieus gewoon huilen bij Inside Out! Er zijn wel meer animatie films waar ik bij moet huilen, hoor. Bambi was er vroeger ook zo één. En dan roept mijn vriend; je weet dat het niet echt is, hè. Jaaaaahh!!

  1. MamaMaai avatar

   Oh ik ook hoor. Sterker nog, bij mees Kees weet ik precies wanneer ik even wegloop want zo vaak als ik hem al gezien heb, ik blijf erom huilen (terwijl dat nog niet eens een zielig stukjes is)

 3. Meryll avatar
  Meryll

  Hier zijn het vooral serie’s! Jake en de nooitgedachtpiraatjes, koala broertjes, peppa pig, brandweerman Sam en Mickey Mouse Clubhuis en hoewel ik het verschrikkelijk vind is mijn peuter gek van Transformers rescuebots. Wat een uitvinding he dat netflix, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst gewoon tv heb gekeken. Zelfs als ze hier zin hebben in sinterklaas kan dat aan haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *