Baby

Fijne babyslofjes die echt niet uitgaan

fijne babyschoentjes die niet afzakken

Babyslofjes die echt niet uitgaan, fijn zitten en lekker warm zijn. Het lijkt bijna onmogelijk. Welke babyslofjes blijven goed zitten? Ze bestaan gelukkig. Babyslofjes van Lodger zijn lekker warm, heel soepel en zakken niet van de voetjes van je baby als ze in de wagen zitten of in de draagzak hangen. Geen koude babyvoetjes meer.

Heel lang had Elin alleen sokjes aan. Tegenwoordig draagt ze inmiddels gewoon schoenen of laarzen of kiest niks eigenlijk want ze is al weer in de leeftijd dat ze zelf dingen aan en uittrekt. Voor alle andere babytjes hier in huis had ik sokslofjes met een leren voetje maar die kon ik a. nergens vinden en b. is dat hartje winter gewoon niet warm genoeg meer. Elin is een lentebaby, en in de zomer zijn sokken of sloffen vaak helemaal niet nodig.

Afgelopen winter, droeg ze eigenlijk altijd een maillot onder haar broek, heerlijk. Sowieso wat aan de voetjes dus. Daar overheen deed ik altijd wat dikkere sokjes toen het wat frisser buiten werd, ze lag meestal toch te slapen in de draagzak onder mijn winterjas of in de maxicosi met een warm dekentje. Maar, die verloor ik toch ook regelmatig omdat ze altijd afzakken. Heb je weer een koud pootje uit de draagzak bungelen.

babysloffen die blijven zitten

Lodger babyslofjes

Van een lieve mede moeder kreeg ik destijds de tip Lodger babyslofjes aan te schaffen. Zij was er ontzettend enthousiast over. Dat deed ik en ik klikte direct een paar naar huis. Ze staan ook op mijn lijstje fijne kraamcadeautjes, ik raad ze echt iedereen aan!

Ideaal, maar echt waar. Ze zijn super zacht, en heel flexibel. Elin heeft ze echt heel lang gedragen. Omdat ze lekker ruim vallen gaan ze echt lang mee. En niet alleen in fleece te verkrijgen maar ook in leer en katoen. Ik ben hartstikke voor dat baby’s en kleine kinderen zo min mogelijk ingesnoerde voetjes hebben zodat ze lekker vrij kunnen bewegen en goed ontwikkelen. Wat mij betreft geven deze slofjes heerlijke vrijheid aan de voetjes.

Ze sluiten met een verstelbaar klittenband om de enkel en blijven echt goed zitten. Rond de periode dat Elin 8 maanden werd en kreeg ze het klittenband toch zelf los, en trok ze ze alsnog uit. Ik denk niet dat we daar wat aan kunnen gaan veranderen, ze blijven toch prutsen en ze vond en vindt haar voeten enorm interessant. Laarzen blijven tegenwoordig ook niet hangen, alleen schoentjes waar ik de veters strak van kan vast knopen.

Daarvoor vond ik haar toen nog te jong. Maar als ze er niet bij kon, in de draagzak bijvoorbeeld, had ze lekkere warme pootjes. Ze blijven prima zitten waar ze zitten, ze zakken niet af en ze kon haar voetjes nog alle kanten op bewegen. Heel erg fijn.

De slofjes zijn afgestemd op de leeftijd. Ik kocht voor Elin de slofjes maat 6-12 maanden. Daar heeft ze echt lang in kunnen doorgroeien. Ik heb nooit meer een grotere maat hoeven kopen omdat ze daarna al ging lopen en we voor buiten gewoon schoentjes aan schaften. Ze hebben antislip grip op de onderkant wat ontzettend fijn is wanneer ze zich beginnen te verplaatsen, proberen te staan of als ze gaan lopen.

Nu de dagen weer kouder worden, raad ik ze alle mama’s met kleintjes aan, ze zijn echt heel erg zacht en fijn. –> lodger babyslofjes

warme babysloffen die niet uit gaan

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply