Tweede leven, S.J.Watson, thriller, boekreview, samenvatting, recensie

Gelezen: Tweede leven – S.J.Watson

Tweede leven, S.J.Watson, thriller, boekreview, samenvatting, recensieMam, wat lees jij? Die nieuwe van Watson. Watson? Ja je weet wel, die van dat boek met die vrouw met geheugenverlies. Die vond jij ook zo goed toch? Voor ik ga slapen? Jep, zeker een fijn boek. Die nieuwe, ik baal ervan dat ik hem uit heb, zoo spannend. En toevallig was ik dus een paar momenten later ineens in de boekenwinkel en rekende zomaar ’tweede leven’ af. 

Tweede leven – S.J.Watson

En ja zeker, ik baal ook enorm dat ik hem uit heb. Nu ik hem uit heb zeg ik dat. Ook al moet ik toegeven dat ik er pas na ruim een derde goed inkwam. Mam, ik weet het niet hoor, snap niet waarom jij er zo mee wegloopt. Doorlezen hoor! Ik deed dat. En begin je er aan, moet je ook doen want daarna komt het goed. Als in, lekker leesbaar en best spannend.

Tweede leven, S.J.Watson, thriller, boekreview, recensie, samenvatting Oke, waar gaat Tweede leven dan over?

Julia, fotografe, probeert te dealen met haar alcohol verslaving en haar verleden. Inmiddels lijkt ze haar leven aardig op de rit te hebben. Ze heeft het fijn met haar man en haar veertienjarige zoon Connor. Kate is de biologische moeder van Connor maar kon niet voor hem zorgen, nu na veertien jaar wil ze hem terug.

Een grote klap voor Julia als haar zus dood wordt gevonden in Parijs. Ze is overduidelijk vermoord maar van de dader is geen spoor. Op de begrafenis ontmoet zij Anna, de beste vriendin en huisgenoot van Kate en ze beloven elkaar contact te houden.

Julia begint zelf een zoektocht naar de dader en duikt in het leven van Kate. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Julian. Julian zet haar wereld volledig op zijn kop. Ze begraaft zich zelf steeds dieper in de geheimen en ondertussen drijven haar man, haar zoon en haar vrienden van haar weg. Tot het gevaarlijk wordt. En wat dan?

Oke, en nu dus niet pas op de helft gaan beginnen he, dan begrijp je het plot niet, en volhouden dus, want eenmaal zit je er in, dan wil je doorlezen. En dat is uiteindelijk wat een boek moet doen, nietwaar? Ik hou er wel van als je al zo’n voorgevoel hebt dat iets gaat gebeuren. Dat je de hoofdpersoon keihard wil waarschuwen maar helaas, ze doet het toch. En uiteindelijk een heel verrassend eind.

Ps. Schijnbeweging, ijstweeling of de kraamhulp vond ik goede thrillers, dikke aanraders 🙂

Heb jij hem al gelezen? Wat vond je er van? En wat lees je nu?

[bol_product_links block_id=”bol_593e384232acb_selected-products” products=”9200000036035077″ name=”tweede leven” sub_id=”boeken” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Ps. bovenstaande is een link naar Bol, als je daar wat besteld krijg ik een minipercentage 🙂 Lieeeeffff…

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Gelezen: Tweede leven – S.J.Watson”

  1. Vlijtig Liesje avatar

    Oh ja, deze ken ik wel! Ik herinner me het verhaal nog. Maar ik geloof niet dat ik hem geweldig vond. Moet ik eerst mijn eigen review gaan nalezen ; ) Die staat op momlit.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *