Mama Maai

Geshopt

Bijna elke ochtend sta ik tegenwoordig depressief voor mijn kast. Met deze temperaturen weet ik niet meer wat ik moet aantrekken. Mijn normale kleding begint steeds minder lekker te zitten, shirts gaan nog (nog even), broekjes alleen nog met de knopen open. En dat terwijl ik bij baby 1 en 2 tot 20 weken in mijn normale kleding paste, whuuuttt. Buik 3 groeit toch harder dan ik had gedacht. Bij baby één kwam ik met mijn dikke pens terecht in de hitte golf, ik kan me de frustratie van toen ook nog levendig voor de geest halen, maar ik nam me voor dat het weinig zin had voor die laatste weekjes nog allerlei nieuws in te slaan, inmiddels ben ik genezen van die gedachten, die paar weekjes waren uiteindelijk langer dan ik dacht. Hoe naïef ik dacht dat ik na de bevalling weer direct terug zou springen naar mijn oude vertrouwde maatje. Ik woonde toen dus praktisch in één rokje met verschillende tanktops erop. Dat rokje is helaas overleden, dus deze zwangerschap zal ik het met wat anders moeten doen.

geshopt

Ik besloot de H&M leeg te shoppen. Helaas was precies dat waar ik mijn zinnen op had gezet uitverkocht. Ik scoorde deze maxidress. Aangezien de vorige maxidress waarin ik besloot te gaan wonen direct stuk was, vond ik dat ik een nieuwe mocht uitzoeken. Hoogst waarschijnlijk zal mijn moeder hem een kilometer moeten inkorten, net als de vorige die al maanden bij haar ligt te wachten. Lees je mee mam? Helaas zag ik nog net voordat ik mijn scherm afsloot dat deze waarschijnlijk pas eind Augustus wordt geleverd. Auwtjs.

Ook mikte ik het beige broekje in mijn karretje. Ik moet korte broeken met buikruimte hebben. Ik word gek anders. Dit topje met kanten schouders maar dan in het zwart en nog twee hele simpele singlets, mint groen en zwart, net iets langer dan mijn normale shirts. En tot slot nog een tanktop voor Merijn, om hem uit zijn huidige te schoppen, dat ding kan werkelijk niet door de buitenwereld gezien worden. Hoop hem zo ook een beetje de zomer door te helpen.

Nu duimen dat deze bestelling zeer spoedig bezorgd gaat worden, inclusief Maxidress. En dat ik niet de helft of gehele bestelling moet terug sturen. Vrees dat ik er dan nog niet ben maar hoop dan weer enigszins gemakkelijk en fatsoenlijk voor de dag komen.

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Joyce
  20 juli, 2014 at 13:57

  Ziet er goed uit! Kan niet wachten tot dat ik zwangerschapskleding mag gaan shoppen!

 • Reply
  Nicole
  20 juli, 2014 at 14:48

  Oooh vreselijk is dat he, heel herkenbaar!

 • Reply
  Petra
  20 juli, 2014 at 19:54

  Ik kan het me helemaal voorstellen. Leuke jurk!

 • Reply
  Eline
  20 juli, 2014 at 21:56

  mooi !!

 • Reply
  Syl
  21 juli, 2014 at 06:54

  die jurk is top! Het zou wel handig zijn als je hem morgen meteen hebt hè!

 • Reply
  Maris
  21 juli, 2014 at 12:08

  Haha je klinkt af en toe net als Jess. Die is ook al zo happy met haar zwanger zijn 😉 Maar niet handig dat je jurk pas eind augustus komt. Weet je hoe lang dat nog duurt? En wat balen dat je andere jurk alweer stuk is! Hoe kan dat nou?!

  • Reply
   MamaMaai
   23 juli, 2014 at 10:59

   Zwanger zijn is ook gewoon niet leuk 🙁 De rest van de bestelling is trouwens ook nog niet binnen :(. En tja, vrees dat ik gewoon niet echt goede kwaliteit heb gekocht en had het misschien moeten zien aankomen want had al een ander exemplaar gepakt omdat van de eerste de onderkant schots en scheef was….

 • Reply
  Nicky
  21 juli, 2014 at 21:42

  Was niet eens op de hoogte dat je zwanger bent, van harte meid! De hitte van afgelopen dagen was zeker too much. Grappig dat je nu sneller uit ge kleding groeit, hopelijk passen je nieuwe aankoopjes goed.

 • Reply
  Petra
  26 juli, 2014 at 20:01

  Bij H&M bestel ik nooit meer iets, het is er of nooit op voorraad of duurt zo ontzettend lang dat ik het al tien keer via een andere shop in huis heb. Ik ken het probleem van niets meer passen trouwens, én niets leuks meer in de kast. Mijn positiekleding van 4 jaar geleden past niet meer of kan niet meer buitenshuis gedragen worden. Gelukkig mag ik budget-technisch gezien eerst shoppen bij mijn beste vriendin in de kast. Zij heeft haar positiekleding van afgelopen zomer nog bewaard.
  Wel een mooie maxi jurk trouwens!! Hopelijk zit ie toch direct bij je bestelling.

  • Reply
   MamaMaai
   27 juli, 2014 at 20:20

   Ik nu ook nooit meer. Bestelling duurde lang. En klopte niet. Jurk was niet wat hij op het plaatje was dus direct weer terug, helaas…. 🙁

  Leave a Reply