De kinderen

Gezinsuitbreiding

Bink hartje Beer

Bink hartje Beer

Meet Binkie en Beer. Bruine beer volgens kleine man, he’s right. Aaahhhhhhh, wat zijn ze leuk he? Onze baby’s. De komst had nog wat voeten in de aarde. Eerst werd hun nieuwe huis maar niet bezorgd. En zonder huis geen nieuwe bewoners. Tot grote teleurstelling van alle overige gezinsleden die elke keer weer te horen kregen dat het feest een dagje werd verplaatst. Neee…. dank u post Nl. We zijn hier niet zo goed in wachten. En mama maar traantjes drogen. En toen kregen we ook nog vervelend bericht. Precies het beertje wat we hadden gereserveerd, waar we opslag oh zo verliefd op werden, zo’n prachtig, lekker ventje, was ziek geworden. Heel ziek. Hij heeft de nacht niet gehaald. Snik. Zo droevig… Nog meer traantjes….

Nomnomnom andijvie knabbelen

Nomnomnom andijvie knabbelen

En één beertje in een hokje? Dat kan natuurlijk niet. Het moesten er perse twee worden. Maar welke dan. En omdat ik bij de fokker alleen maar straal verliefd om me heen stond te kijken en me amper kon concentreren op wat er tegen me werd gezegd want aahhhh kijk dan, zie dat bekkie, haha, zie die huppelen, ohhh wat een schatje, ooohhh zie hier nou… Je bergijpt, ik kon niet kiezen. Allemaal te schattig, liet ik de fokker een goede keus voor ons maken. Het moesten kindvriendelijk beestjes worden. Want het is goed voor kinderen om op te groeien met huisdieren. Ik weet het zeker. Ik denk echt dat ze daardoor meer respect voor dieren (en natuur) krijgen. En verantwoordelijkheid. Er moet natuurlijk wel voor gezorgd worden. Helpen met kooi verzorgen, eten geven en dat soort dingetjes hoort er allemaal bij kiddies, u bent gewaarschuwd. Kan toch ook niet anders?

hartje hartje hartje

hartje hartje hartje

En dat zijn ze. Aaaah wat een poepies toch. Binkie is toegeëigend door onze kleine meid. Bruine beer vanzelfsprekend door de kleine man. Pfoei, dat komt nog eens mooi uit zo. Soms willen ze zelfs ook nog wel even ruilen. Allebei worden zo volledig plat geknuffeld. Om op te vreten. Ik smelt als ik onze kleine meid met dat beesie voor de tv zie hangen op het rottigste moment van de dag. Zo’n handje wat gedachteloos over de zachte haartjes glijdt. Help, je kan me wegdragen.

Straal verliefd

Straal verliefd

‘Wij letten wel op ze mam. Ga jij maar weg.’ Nou jaaa…. En voor de informatie, Beer is nu bijna 5 weken en Binkie bij 7. Op naar de nog heel veel jaren knuffelen in huize Maai. Wij eten beschuit met blauwe muisjes. Mocht je op kraambezoek willen komen, laat het ons even weten.

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  patricia
  13 mei, 2014 at 12:33

  Jeeej!!!! Nu hebben ze ook nog namen :-). Ze zijn om op te vreten. Wij komen snel langs!!! En die foto met Fenne en Melle smelt!

 • Reply
  mamoesjka
  13 mei, 2014 at 14:18

  Wat een leuke beestjes! Die laatste foto is echt prachtig…
  gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding en hopelijk slapen de baby’s snachts lekker door ( ik ken cavia’s die nachten lang PIEPEN!)

 • Reply
  Syl
  13 mei, 2014 at 14:57

  Ooooow die zijn leuk ! Ik had er vroeger precies zo een met zo een witte streep. Alleen die beet zich altijd vast in m’n hand en liet niet meer los. Echt een pitbull. Mardotje heette ze (omdat we dachten dat het een marmot was, duhuh).

 • Reply
  Dinaz
  13 mei, 2014 at 15:27

  Ohhh….wat een schatjes!! Alle 4!!! 😉
  Ik ben het met je eens…huisdieren zijn top in een kinder-huishouden!
  Heel veel geniet plezier gewenst! X

 • Reply
  Sharmayne
  13 mei, 2014 at 16:10

  Ahhhh wat een snoepjes!

 • Reply
  Maris
  13 mei, 2014 at 16:48

  Ahhh die komen we morgen even knuffelen!!!!

 • Reply
  Saskia
  13 mei, 2014 at 17:44

  Leuk!! Helemaal mee eens dat het goed is voor kinderen om met huisdieren op te groeien.

 • Reply
  merula
  13 mei, 2014 at 19:23

  ooo ze zijn ook echt wel heel lief op de foto!!!!

 • Reply
  Eline
  14 mei, 2014 at 16:34

  wat lief!

 • Leave a Reply