Winactie/ product review

Give away Dierendorpje

Jajajaja, happy me!!! Ik heb het voor elkaar. Brutalen hebben de wereld zeggen ze toch? Nou reken ik mezelf niet tot brutaal, eerder juist het tegenover gestelde maar ik vond dat ik tegenwoordig eens wat vaker uit mijn comfort zone moest stappen. En guess what, het ging eigenlijk best goed.
29 september 20131
Sinds de boek presentatie van dierendorpje zijn wij hier groot fan. Zeer groot fan zelfs. Zwaar aanstekelijke liedjes op de cd, ingezongen door Kim Lian van der Meij. Kleine meid kent ze inmiddels allemaal helemaal uit haar hoofd. En ik ook. Ze blijven zo lekker hangen ook. Mooie prenten van Gitte Spee en grappige korte verhaaltjes over de dieren die in dierendorpje wonen. Met stiekem wat leerzame lessen verstopt. Over de olifant die wordt gepest, dat sporten gezond is en over giraf die voor zijn vrienden op komt. Wij leven hier helemaal mee. Het boek wordt dagelijks uit de kast getrokken en de cd is na een maand al volledig grijs gedraaid. Echt een grote aanrader dit kinderboek, ik kan niet anders zeggen. Zoooo leuk!!! Werkt het al aanstekelijk?
IMG_3815
En dus mailde ik de uitgever. Stoer toch? Of ik niet een boek mocht weg geven aan één van de kinderen van mijn trouwe lezers en dat mag. Hoe leuk is dat? Ik mag zelfs drie kinderen blij maken. Wil je even spieken? Het eerste verhaaltje met filmpje van het eerste liedje zijn te beluisteren op de website www.dierendorpje.nl

UnknownEnthousiast?  Wil je dit boek graag toegestuurd krijgen?

– Laat dan onder dit bericht een reactie achter met een antwoord op de volgende vraag: ‘waarom moet jij dit boek winnen en aan wie ga je het geven?’
– Volg mij via bloglovin’ of facebook
– Ik zou het leuk vinden als jullie het bericht willen delen door op het hartje te drukken bij bloglovin’ of te delen op facebook.

Zondag 17 November trekken wij drie winnaars die het boek toegestuurd zullen krijgen.

Voor wie niet tot dan kan wachten is het boek ook gewoon te verkrijgen in de boekenwinkel of op de website van dierendorpje.

You Might Also Like...

37 Comments

 • Reply
  Maike van Hal
  2 november, 2013 at 14:22

  Ja die wil ik! Voor mijn kroost, we zijn wel toe aan een leuk kinderboek alle onzekerheid van afgelopen maand. Kleine meid op de liedjes dansen en samen met grote man de letters uit het boek lezen. Ik zeg: een boek + cd is vergeven 😀

 • Reply
  JoJo
  2 november, 2013 at 15:34

  ik zou het hier gebruiken om voor te lezen aan het zoontje van mijn nichtje die doordat zijn oma chemokuren heeft op dit moment één dag in de week bij mij komt als zijn moeder werkt. En als oma weer (hopen we) op hem kan passen mag hij het boek mee nemen om samen met zijn oma te lezen.

 • Reply
  Joyce
  2 november, 2013 at 16:28

  Mijn twee kleine meisjes zijn net dansende aapjes, pappa is een lieve beer en ik lees als moedereend heel graag voor! Dus ‘Jaaaaaaa,…..deze dierenliefhebbers willen heel graag het boekje met cd!!’
  Liefs,..

 • Reply
  Eveline Bosveld
  2 november, 2013 at 20:29

  Ja natuurlijk wil ik dat boek winnen! Mijn dochter (bijna 3) is dol op zingen en dansen, maar ook op dieren en “lezen”. Supercombi, toch? En laat ze nou voor haar verjaardag (volgende maand) een cd-speler krijgen…. kan ze de cd op haar kamer aanzetten, als wij er genoeg van hebben 😉

 • Reply
  Patty
  2 november, 2013 at 21:31

  Dat zou leuk zijn voor onze meisjes! Ze zijn (net als mama) zwaar verslaafd aan boeken en beestjes! We gaan heel hard duimen! Xxx

 • Reply
  MultiVroon
  2 november, 2013 at 21:39

  Dat wordt moeilijk kiezen! Toch waag ik ook een kansje, het klinkt erg leuk. Vooral die “lessen”, een mooie manier om die thema’s te bespreken met mijn 3-jarig schatje 🙂 Maar ook de muziek, hier nog zo’n zang- en dansmarieke! Duimduimduim.

 • Reply
  Katleen Havet
  2 november, 2013 at 21:45

  Onze jongste meid Anna zou in de wolken zijn met dit luisterboekje, en dan vooral omdat ze zooooooooo’n ontzettende schrik heeft van de Gruffalo waar haar grote zus van zes altijd naar wil luisteren! Afleiding zou fijn zijn 🙂 Dus ik doe graag mee met de wedstrijd! 🙂

 • Reply
  Oma saskia
  2 november, 2013 at 22:10

  Als ik de vraag goed begrijp moet het boek als je het wint weer weggeven worden.
  Nou…ik wil het heel graag winnen omdat lezen en zingen naar mijn idee bij de opvoeding hoort. En omdat wij opa en oma zijn van vier kleintjes nemen wij deze opvoedtijd graag over als we oppassen.
  En ik geef het boek dan aan opa omdat hij het heerlijk vindt tijd door te brengen met de kleintjes. Lekker knus op de bank omringd door de allergeweldigste kleinkinderen!

  • Reply
   MamaMaai
   2 november, 2013 at 22:22

   Nee het hoeft natuurlijk niet worden weg gegeven als je wint maar ik ga er vanuit in mijn stukje dat ouders, opa’s en oma’s, oppassers, wie dan ook reageren voor hun of andermans kind;)

 • Reply
  Maartje
  2 november, 2013 at 22:21

  Ik zou het aan mijn neefje van 4 jaar en nichtje van 2.5 jaar geven. Als orthopedagoog in wording probeer ik altijd toch ietwat pedagogisch verantwoorde cadeautjes te geven die zowel voor kind als voor ouder leuk zijn. Dus iets wat het kind leuk vindt, toch ook iets van leert (heel stiekem) en waar de ouder niet hartstikke gek van wordt door alle geluiden 😉 Dit cadeautje lijkt me perfect voor Sinterklaas!
  Groetjes Maartje

 • Reply
  Dinaz
  2 november, 2013 at 22:52

  Stoere jij!!!! Wat gaaf zeg…echt waar!!!

  Ja, ook hier zijn wij grote boeken-fan!! Maar ja, mijn meissie is al te groot hiervoor. Daarom zou ik hem heel graag aan mijn lieve neefje willen geven. Hij is echt een dieren liefhebber en zou het geweldig vinden!!! Spannend Maai. Succes met een keuze maken 🙂

  X Dinaz

 • Reply
  renee hage maclean
  3 november, 2013 at 09:01

  Ik zou graag meedoen en het willen winnen voor onze Ruben. Die is op woensdag vrij , dan zijn de kleuters thuis en dan probeer ik vaak wat speciaals voor hem te bedenken. Hij is de derde jongen en zit vaak een beetje in de verdrukking, en hij moet altijd boksen tegen hen. Dit boek zou precies op zijn niveau zijn en hij houdt van ZINGEN. wie weet kan ik hem blij maken
  groetjes Renee

 • Reply
  Jakandra
  3 november, 2013 at 14:37

  Wat een leuk initiatief!
  Ik zou het boek graag willen winnen voor de kinderen: mijn eigen kindjes en de opvang kindjes.
  Lezen is hier een favoriet onderdeel om even een rust momentje te creëren. Muziek is ook favoriet nu houden alle kindjes hier het meest van de Nijntje cd. Ik kan die cd nu wel dromen en verstop hem daarom af en toe zodat ze toch wat anders op moeten zetten. Wat zou het leuk zijn als wij hem winnen zodat er weer een nieuw boekje is en weer meer variatie in de kinderliedjes.

 • Reply
  Marit
  3 november, 2013 at 16:29

  Mijn zus is zwanger en die wil ik het boek graag geven.
  dan heb ik ook voorlezen en zingen als ik later eens mag oppassen.

 • Reply
  Doortje Dartjel
  3 november, 2013 at 16:59

  Wat een lef Maai om de uitgever te bellen! Echt stoer.

  Ik doe graag mee voor mijn kleine man. Hij mag bijna na 21 maanden overdag uit zijn spreidbroek en dan zou dit een geweldig cadeau zijn. Kan hij op de cd lekker leren springen en dansen. En welk kind is niet gek op dierenverhalen.

 • Reply
  mimsemams
  3 november, 2013 at 19:03

  Wat ontzettend leuk!
  Ik wil graag meedoen voor onze middelste, Piak. Hij zit vaak klem tussen het schattige babyzusje, wat van iedereen aandacht krijgt en telkens bij mij wil drinken, en grote broer met Asperger. Nu ik mijn baan kwijt ben, gaat hij ook niet meer naar het gastgezin en mist hij zijn vriendinnetje daar.
  Dit boek is een perfect middel voor mama-Piak-tijd!

 • Reply
  Daphne Zimmerman
  4 november, 2013 at 13:41

  Hoi,

  Ik zou het boek heel graag voor mijn zoon Jonah willen winnen, hij is gek op dieren, zingen dansen en voorgelezen worden! Hij is nu ook erg bezig met oefenen om zelf te kunnen lezen, en wat is er dan mooier dan een nieuw boek!

  Groetjes Daphne

 • Reply
  sneksniltje
  5 november, 2013 at 09:35

  Hier nog een liefhebber van zo’n heerlijke mooie boeken ! Want we hebben hier drie boekenwormen. Zou perfect zijn voor onze jongste. Onze middelste zou vooral dol zijn op de liedjes, want hier wordt nogal wat afgezongen, en dan bedoel ik niet van die engelstalige rommel, maar van de echte gezellige ouderwetse kinder-en jeugdliederen.
  En onze oudste van elf jaar is wellicht in leeftijd te groot voor dit boek, maar is emotioneel nog op kleuterniveau. Ze heeft weer haar sintlijstje gemaakt en dat waren allemaal babyspulletjes, voornamelijk knuffeltjes en rammelaars, en spulletjes voor kleuters of eerste leerjaar….
  Zou dus heel leuk zijn om dit boek te winnen 🙂
  ’n vrolijk groetje,
  sneksniltje

 • Reply
  Bee
  8 november, 2013 at 23:30

  Oooh, ben dol op voorlees en prentenboeken! Mijn eigen meiden zijn er helaas te groot voor, al worden de lievelingsprentenboeken stiekem nog wel eens tevoorschijn gehaald bij het (nog steeds!) s avonds voorlezen! Maar ik zou het zeer zeker ook gebruiken op mijn werk voor de klas!
  Leuke give away!! En ik ga je volgen!!

 • Reply
  Gwen
  11 november, 2013 at 19:39

  Lijkt me zo’n leuk boekje! Vooral vanwege de cd-rom, dochterlief van 13 maanden zit sinds een paar weken op elk muziekje dat ze hoort (ook al is het ver weg) met haar hoofd en benen te wiegen en als ik respons geef, gaat ze keihard klappen. Aandoenlijk! Samen lezen gebeurt hier dagelijks, dus die twee combineren is helemaal ideaal. I’m in!

 • Reply
  manon
  12 november, 2013 at 16:36

  Hey Maya, wat supergaaf zeg! Ik ken de boeken niet, maar waag graag en kansje voor Isabel! Veel succes met je blog. Ben niet meer zo vaak in blogland maar ja… kom wel weer goed! Liefs Manon

 • Reply
  Fabienne
  12 november, 2013 at 19:31

  Ik wil het boekje graag winnen voor mijn meiden Isaliah en Chiomy van 6 en 3 jaar. Omdat het ons een erg leuk boekje lijkt. De verhalen worden door de cd alleen maar versterkt en maakt het extra aantrekkelijk voor de kids. We hoeven dus niet alleen te lezen, maar kunnen ook zingen en dansen erbij, jeej! Wie wil dat nou niet?!

 • Reply
  Nina
  13 november, 2013 at 13:47

  Ik doe graag mee om kans te maken op het boekje Dierendorpje van Kim-Lian. Waarom? Ik heb twee oppaskindjes en ik lees heel graag voor 🙂

 • Reply
  Sandra Bakker
  13 november, 2013 at 14:08

  Voor mn neefje Chris van 3 jaar, die dol is op het verhalen van leuke kinderverhaaltjes en na een aantal keren gaat hij zelf de verhaaltjes op zn eigen manier voorlezen, aangezien zijn tante Sandra zelf al op jonge leeftijd een boekenwurmpje was, doet ze haar neefje graag ook boekenplezier kado!! Zou een heerlijk Sint- of Kerstkadootje zijn voor hem!!

 • Reply
  Pleun Hermsen
  13 november, 2013 at 14:45

  Dit boek zou ik voor mijzelf en m’n dochtertje willen winnen! Ze is nu nog te jong om zelf te lezen, maar het lijkt me een superleuk voorleesboek. Ze is nu al gek op muziek dus de cd met liedjes kunnen we lekker samen luisteren en meezingen, heerlijk quality-time met mijn kleine meid!

 • Reply
  Mia Feddahi
  13 november, 2013 at 18:59

  ‘waarom moet jij dit boek winnen en aan wie ga je het geven”

  De kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden. Zeker nu de dagen snel korter worden, vinden ze het super gezellig om voorgelezen te worden. Zeker wanneer de regen tegen het raampje tikt en ze dicht tegen de deken aankruipen. Dit zou een mooie aanvulling zijn op hun collectie!!!

 • Reply
  Inge Leyendeckers
  13 november, 2013 at 19:01

  De combinatie van prentboekje en muziek gaat er in als koek bij mijn dochter. Zou een ideaal cadeau zijn voor sinterklaas. Zeker in deze crisistijd is een winactie altijd welkom 🙂 hihihihi

 • Reply
  Nynke
  13 november, 2013 at 20:17

  Ik volg je via bloglovin en doe graag mee. Mijn 3 dochters zijn dol op zingen en dol op lezen, dus dit boek is een schot in de roos!

 • Reply
  Jolanda Koning
  13 november, 2013 at 22:24

  Als het boek net zo leuk en enthousiast overkomt als Kim-Lian zelf dan is het vast een super boek. Ik zou het dan graag samen met mijn zoon gaan lezen. Hij is gek op boeken en dieren, dus dat komt zeker goed met deze combinatie! En muziek erbij maakt het feest helemaal compleet (l)

 • Reply
  Patricia Blok
  13 november, 2013 at 23:20

  Ik ga dit boek bewaren voor mijn neefje of nichtje.
  In mei 2014 word ik voor het eerst tante!

 • Reply
  Karin Spilt
  14 november, 2013 at 00:41

  wat leuk!! ik wil hem graag winnen voor mijn eigen (aankomende) kleine meid! ben dol op voorlezen en dit boekje lijkt mij erg leuk!

 • Reply
  Linda
  14 november, 2013 at 14:06

  Mijn dochter gaat helemaal uit haar dak met een kinderboek van grote klasse, leuk om zowel anderen als opa en oma mee te verrassen. De prijs een leuk boek, die kans is helaas super klein, maar met dagelijks https://www.mamamaai.nl op moeders beeldscherm, heb ik als moeder toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 • Reply
  Anita
  14 november, 2013 at 15:25

  Geweldig, wat een leuk geschreven en getekend boek. Ik zou hem dolgraag in de zak van Sinterklaas willen zien voor onze Fyléne. Die is dol op voorlezen en vooral van nieuwe verhaaltjes verzinnen met de tekeningen als voorbeeld. Wij kruipen dan samen lekker onder een dekentje op de bank en genieten samen volop!!!

 • Reply
  Mirremeid
  14 november, 2013 at 15:44

  Helemaal leuk dit boekje! Prachtige tekeningen, leuke teksten en liedjes . Mijn tweelingdochtertjes Sterre en Nikki vonden het voorproefje prachtig en zullen zeker heel erg veel plezier van dit boekje hebben.

 • Reply
  melissa
  16 november, 2013 at 08:44

  geweldig voor mijn dochter welke gek is op dieren en boeken: wat zal ze blij zijn

 • Reply
  Claudia van Dijk
  16 november, 2013 at 15:12

  Ik zou hem wel willen winnen voor onze school! Op school zijn we druk bezig het voorlezen te promoten bij ouders! Het kunnen voorlezen uit een boek dat we hebben gewonnen is natuurlijk extra leuk en bijzonder!

 • Reply
  hannanjah
  17 november, 2013 at 20:34

  Jaaa! Voor Indira, die al de hele tijd op het scherm zit te tikken dat we dat boek moeten lezen: “Van de olifant mama!”. Boekjes lezen vindt ze het leukste dat er is, met zingen en dansen op een goede tweede plaats.
  We gaan hard duimen!
  Kus!

 • Leave a Reply