Speelgoed

Leuke tip: gratis LEGO life magazine

lego life magazine

LEGO heeft tegenwoordig een tof LEGO life magazine. Als er iets is wat op elk wensenlijstje, verjaardagslijstje, sinterklaaslijstje voorbijkomt hier in huis is het LEGO. Sinds Melle vier jaar werd, begon hij met zijn verzameling. Die werd rap rap in heel snel tempo groter. Er was niks anders wat hij nog liever wenste dan een nieuwe LEGOdoos. En iets ander bedenken waar wij hem nog blijer mee wisten te maken, konden we niet.

Inmiddels zijn we al weer ruim drie jaar verder, en zijn behalve Melle, ook Fenne en Siem LEGO aan het sparen gegaan. Kun je beetje indenken hoe groot onze LEGOcollectie al is? Beetje lastig wel. Twee broers die hun kamer moeten delen en beide zo’n andere manier van spelen hebben.

Melle is onze creatieve bouwer. LEGO bouwen uit het boekje vindt hij net zo leuk als zelf ontwerpen. Als zijn bouwwerk klaar is, is het tijd om deze te showen. Niet aankomen, afblijven allemaal, en zeker natuurlijk zijn kleine broertje. Of ik er dan even een foto van wil maken zodat hij zij creatie in ieder geval altijd nog kan terug zien, en stuur ook even naar pap en oma mam. Ik moet toegeven, hij maakt echt toffe dingen. Hij ziet het wel zitten later als hij groot is, zelf nieuwe LEGOdozen te ontwerpen.

En Siem is onze fantasierijke speler. Hele avonturen komen voorbij. Eerst bouwen is hartstikke leuk en hij kan het met zijn vier jaartjes ook goed, maar er moet daarna wel keihard mee gespeeld worden. Dat matcht dus niet zo lekker he, die twee. Tijd om voor Siem dus ook een LEGO collectie aan te leggen. Nu hebben we dus al twee fanatieke LEGO verslaafden in huis. Of vier eigenlijk want papa en mama delen net zo’n goede herinneringen aan LEGO, we waren allebei ook fanatieke bouwers vroeger. Ook zeker niet dat we het ooit zouden wegdoen, het gaat gewoon elke keer weer met de volgende generatie mee.

LEGO life magazine

Ken je die boekjes die elk jaar verschijnen? Die waar gewoon de hele collectie in aangegeven wordt? Die worden hier elke uitgaven verslonden. Maar nu komt LEGO met iets nieuws. Het LEGO life magazine. Dit magazine is voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar. Het is helemaal gratis en valt 4x per jaar op de deurmat. Hoe blij kun je onze kinderen maken… Nog meer LEGO.

Melle kan echt prima lezen maar het is niet zo zijn hobby. Ik grijp dus elke mogelijkheid aan om hem toch te prikkelen en dit leek me een uitstekende optie die zo even in mijn schoot geworpen word. Als ze hier allemaal iets wel echt heel erg leuk vinden is het een abonnement, wie niet? Boekjes per post ontvangen.

Je kunt het afgelopen nummer alvast downloaden als je het leuk vindt op je computer en inkijken. In het LEGO life magazine vindt je stripverhaaltjes, spelletjes, puzzeltjes, posters, tips en het laatste LEGOnieuws. En niet alleen voor jongens trouwens. Alle kinderen, alle legofanaatjes kunnen hierin heel goed hun hartjes ophalen.

–> LEGO life magazine <–

Leuk! een reactie

comments

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply