huidpijn, saskia noort, review, boekrecensie, thriller

Gelezen; Huidpijn – Saskia Noort

huidpijn, saskia noord, review, boekrecensie, thrillerIk geloof dat ik weer back on track ben wat betreft lezen. Ik heb het ene boek uit en een paar uur later begin ik de volgende. Waar tijd is he, thuis zitten moet je natuurlijk niet zo letterlijk nemen, bovendien, het is echt waar. Pak een boek, ga zitten en je ‘we horen je toch niet kids’ hebben ineens je volledige aandacht. Waaaatt?? Gaat mama zitten? Nope, kan niet, heus niet, daar gaan we wat aan doen. Maar he, ik doe mijn best af en toe een momentje voor mij zelf te pakken, een mens heeft dat nodig nietwaar? En deze keer deed ik dat met ‘Huidpijn’ van Saskia Noort op schoot.

Huidpijn van Saskia Noort

Er zijn twee winkels waar je me voor mag wakker maken om gratis te shoppen. Het tuincentrum en de boekenwinkel. Beter blijf ik daar ook zo lang mogelijk zo ver mogelijk vandaan maar soms heb je zomaar wat nodig uit het centrum en is de verleiding toch even stiekem te gaan kijken te groot en beloof ik mijzelf (man eigenlijk) echt echt niks te kopen. Maar ja, de een is verslaafd aan schoenen, de ander aan boeken. Blijkbaar.

huidpijn, saskia noort, thriller, recensie, boekreviewGoed, Huidpijn kwam dus het huis binnen en ik popelde om het te lezen, ik moest eerst Verloren Vrouw nog dichtslaan. Zo zijn er dus ook schrijvers waarvan ik niet eens de flap lees, waarvan ik echt niet eerst ga kijken waar het nieuwste exemplaar over gaat, ik koop het gewoon. En Saskia Noort is daar 1 van. Net als haar collega’s Tess Gerritsen en Karin Slaughter. Uhm, ik doe dat wel vaker bij boeken. Ik kijk naar de kaft, spreekt het ma aan dan neem ik het mee. Ernstig maar het werkt voor mij. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld.

Bekende Nederlander onder een vergrootglas

Huidpijn gaat over Anne Koster, een zeer gewaardeerd presentatrice. Anne en haar vriend Sam willen dolgraag een kind en de enige weg voor hun is IVF. Ze zijn bezig aan hun laatste poging, de laatste kans voor Anne om nog een kindje te krijgen, haar lang gewenste droom op een gezin in vervulling te zien gaan als Sam besluit dat hij bij haar weg gaat. Anne, hormoonmonster, is er kapot van en tot overmaat van ramp verliest ze ook haar baan. Alsof het allemaal nog niet genoeg is, Sam raakt vermist en Anne is de laatste die hem heeft gezien.

huidpijn, saskia noort, thriller, recensie, boekreviewHuidpijn is een boek over het leven van bekende Nederlanders in de schijnwerpers. Een leven wat onder een vergrootglas ligt. Een leven wat langzaam kapot gaat, kapot wordt gemaakt waar de media een grote rol in speelt.

Stiekem was voor mij de hoofdpersoon Linda de Mol.

En het lukt haar dus weer. Saskia Noort stelt weer niet teleur. Een leuk boek om te lezen. Wil je hem ook graag lezen, je besteld hem hier –> Huidpijn

Bovenstaande is een affiliatielinkje naar Bol. Als je via die link wat koopt, krijg ik een klein percentage, daarvoor betaal jij natuurlijk niks extra’s 🙂


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Gelezen; Huidpijn – Saskia Noort”

  1. Vlijtig Liesje avatar

    Ik vond het kijkje achter de schermen van de tv leuk. Zoals dat de hoofdpersoon best bij Umberto Tan wil komen omdat die altijd vriendelijk is.

    1. MamaMaai avatar

      Ja inderdaad, net echt toch 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *