De kinderen

I love it

foon maya
I love it! Deze momentjes. Kleine momentjes vast gelegd met mijn telefoon. I love Instagram, maar dat was al duidelijk.

 • I love onze alternatieve kerstboom. Gevonden bij kortmaarprachtig. Ik schreef al eerder over dat project. Hier. Helemaal iets voor ons. Ben er zo blij mee. Kan dat ook zonder lichtjes gewoon het hele jaar door? Misschien gewoon met bloemetjes ofzo of is dat stom?
 • I love deze lieve poepige kindertjes die elkaar helemaal hadden gevonden en nadat ze elkaar hadden afgemat, samen pedagogisch verantwoord met z’n viertjes op een rijtje patatjes aten voor de tv. Hadden de papa’s en mama’s ook een seconde om te eten. En bij te kletsen, i love dat soort middagen.
 • I love mijn lieve Pip die absoluut graag knuffelt maar toch ook een tikkeltje vreemd is en helemaal niet gek op onze kinderen. Tot groot verdriet van de kinderen dus.
 • I love mijn mannetje die hier even een kusje kwam halen en rijp was voor een paar uurtjes slaap.
 • I love mijn mannetje wat op mijn borst slaapt, zie dat handje. Schattig! Ook al hou ik er ook best van als hij gewoon ook eens zijn bedje boven mij verkiest.
 • I love mijn mannetje wat net wakker wordt. Zie nou. Dat koppie, Die oogjes, dat vogelnest in zijn haartjes. Even zwaaien naar jullie. Lekker ding.
 • I love mijn sociale, knuffel meisje. Hier met nichtje Lana. Wat een stel.

I LOVE IT!!!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Gwen
  24 december, 2013 at 11:14

  I love die foto’s ook bijna, met al je lieve commentaar erbij!!! 🙂 En I love die momentjes hier thuis ook zo. Vind die boom met bloemetjes prima kunnen, en met Pasen met paaseitjes enzo, leuk!

 • Reply
  Rosanneke
  24 december, 2013 at 13:08

  Wat een lieve foto’s allemaal! Fijne feestdagen!

 • Reply
  Dinaz ♥
  24 december, 2013 at 15:01


  Pure liefde!!

 • Leave a Reply