Gemaakt door mij Mama Maai

Ik kleur nog steeds

Ja, ja, ik kleur dus nog steeds en nog steeds vind ik het een beetje suf. Zei ik de eerste keer ook al. Kleuren is voor kinderen, dat zit vast geroest in mijn hoofd. Maar is dat zo? Wat maakt het eigenlijk uit wat je doet als het iets is waar je blij van wordt? En al was het voor kinderen, dan maar lekker kind zijn zo af en toe. De hype tegenwoordig zegt anders, heel het net staat vol met kleurplaten voor volwassenen en de kleurboeken spuiten uit de grond. Misschien moet ik dat beeld dus loslaten. Dat maakt het vast nog fijner. Het is trouwens eigenlijk nog suffer om hier de gekleurde platen op mijn blog te laten zien, als een heel groot blij kind maar who cares.


het enige echte kleurboek voor volwassenen 
De kleine meid wordt er ook oprecht blij van als ik bij haar kom zitten met mijn kleurboek. Ze leeft zich helemaal uit met het sorteren van de potloden of stiften en vindt het stiekem super leuk om de kleurtjes aan te geven. Ze blijft maar roepen hoe mooi ze het allemaal vindt. En ik vind het op mijn beurt weer heel gezellig dat ik op deze manier iets echt met haar samen kan doen waar we beide lol aan beleven, dus ik ga er voorlopig lekker mee door.kleuren voor volwassenen1

Hoofd leeg maken

Het is mijn manier om mijn volle hoofd leeg te maken. Eén van de manieren. Althans, leeg, ik bedoel meer om de gedachten stroom heel even on hold te zetten.
kleuren voor volwassenen2
Deze platen komen trouwens nog steeds uit het eerste enige echte kleurboek voor volwassenen. Ik moet me echt inhouden niet een nieuw boek te kopen, stiekem vind ik boek 2 en inmiddels ook 3 vele leukere platen instaan en zie ik zelf weer andere ook hele leuke kleurboeken voorbij komen. Ik zei toch, groot kind…. Maar dat gaat natuurlijk altijd zo. Dat wat je niet hebt….

kleuren voor volwassenen3
Dit grote, blije kind gaat zich nu weer even bezig houden met serieuze zaken. Als opvoeden van de kinderen en huishouden enzo. Liefs!

Vind je het leuk MamaMaai te volgen?

Facebook, instagram, pinterest

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  MamaJo
  8 november, 2014 at 08:45

  Meid lekker blijven kleuren hoor, het is zooo rustgevend. Ik doe het ook regelmatig, heb hetzelfde kleurboek als jij, vorig jaar van de Sint gekregen 🙂 Ik vind dat je het supermooi hebt gekleurd met die nuances licht en donker, echt héél mooi, daarmee inspireer je mij dan weer… Fijn weekend!

  • Reply
   MamaMaai
   8 november, 2014 at 12:22

   Aahh dank je!

 • Reply
  Joyce
  8 november, 2014 at 12:27

  Wat zien je kleurplaten er fantastisch uit! Ik kleur ook graag, maar de mijne zien er nooit zo mooi uit haha

 • Reply
  Dinaz ♥
  8 november, 2014 at 12:43

  Heerlijk bezigheidje toch?! Lekker je eigen ding doen!
  Prachtige platen hoor!!!

  Fijn weekend! Dina ♥

 • Reply
  Madelon
  8 november, 2014 at 21:38

  Suf? Dit is toch hartstikke mooi! Lekker blijven doen, elke mama heeft ook ontspanning nodig 😉

 • Reply
  Angelique
  9 november, 2014 at 12:01

  Ik vind het ook heerlijk! Gewoon even mijn hoofd leeg maken. Of samen met mijn kleine man aan tafel

 • Reply
  Denise
  9 november, 2014 at 12:16

  Het lijkt me een heerlijk gezellig en rustgevende bezigheid!

 • Reply
  emmel
  9 november, 2014 at 22:21

  Die gele druppels zijn prachtig. Ik ben een agenda aan het kleuren, het is zo verslavend, ik wil steeds ‘nog eentje’ doen maar mijn ander teken/schoolwerk blijft liggen.

  • Reply
   MamaMaai
   10 november, 2014 at 10:52

   Jaaa die zag ik ook liggen. Heb net stiekem boek 2 aangeschaft. Blijft leuk.

 • Reply
  Mama van Vesper
  10 november, 2014 at 11:18

  erg mooi!

 • Reply
  Elisa
  14 november, 2014 at 05:15

  Herkenbaar, daarom borduur ik nu, dan kom je tot rust, kun je even genieten.

 • Reply
  Suus
  11 januari, 2015 at 23:50

  He andere Mama, ik vind je kleurplaten echt super gaaf!!! Ik ben er ook helemaal aan verslaafd… Ik was nieuwschierig welk merk van stiften en potloden jij gebruikt.
  Vooral lekker verder kleuren!!

  • Reply
   MamaMaai
   12 januari, 2015 at 18:32

   Ik gebruik gewoon potloden van de speelgoed winkel. Zo’n enorme doos met lekker veel kleurtjes. Stiften heb ik nu van stabilo. Hiervoor gebruikte ik staedtler stiften, ook fijn. Alleen gaan naar mijn idee de stabilo langer mee. Ik kleur voorlopig nog wel verder denk ik, heb inmiddels 3 boeken om uit te kiezen, erg he ;-). Jij ook veel plezier ervan.

 • Reply
  Miranda
  30 januari, 2015 at 21:23

  Ik zie nu pas dat jij ook zo’n kleurfanaat bent. En wat kleur je mooi!

 • Leave a Reply