Mama Maai

Instaweek #11

Week 11 alweer. Een beetje later dan normaal. Druk, druk, druk. De tijd vliegt. Ik merk dat ik inmiddels aardig instagram fanaat aan het worden ben. Ik maak aardig wat fotootjes inmiddels en wil deze dan ook graag ten toon spreiden op mijn blog, een soort mini dagboekje voor mezelf. Mocht je nog niet mee kijken in mijn instagramleventje, maar dat wel graag willen, schroom dan niet mij te volgen. Dat kan hier.

Het was een weekje radiostilte hier. Wij zaten een weekje in Center Parks. En nou had ik er een paar klaarstaan, van die leuke blogjes, en dacht ik dat het met het internet daar wel goed zou komen en dat niemand er iets van zou gaan merken, maar man wat is dat duuuuur dat internet en wat een vreselijk slecht bereik… Ik hield het even voor gezien. Even een weekje zonder internet dan maar, maar hier ben ik weer.

instaweek 11Voordat we een week weg zouden gaan en voor we dus de buurvrouw op onze beestjes moesten laten passen, wilde ik het er toch een beetje aan kant hebben. Dat soort dingen bewaar ik altijd heel graag voor het laatst. Het laatste weekend zit altijd veel en veel voller dan van te voren gedacht en dus begon ik al te stressen bij de aanblik van mijn lijstje. Ik vond dat ik wel even mocht pauzeren met een Toneys Chocolonelys. Deze is lekker mensen. Waar ik eerst sinds mijn zwangerschap ineens niks meer van chocolade moest weten, lijkt het op het moment weer helemaal goed te komen met mij wat dat betreft. CHOCOLAAAA!!!!!! Voor wie het wil weten, ik ben nu bezig aan een exemplaar met karamel en zeezout. Hou het bij me weg alsjeblieft….

instaweek 11

Dus voor wie zich afvraagt of dit alleen maar zwangerschapsbuik is? Ik vraag het mezelf ook af. Djeez wat gaat het hard mensen. Hier 17 weken in mijn favoriete kleedje. En in een vieze spiegel. Ik beloofde plechtig dat ik hem voor de volgende buik foto zou gaan boenen. Ik vrees dat er dan dus geen buik foto’s meer online komen….

instaweek 11

En dan probeer je de kinderen naar het grootste en mooiste zwembad van Nederland te lokken en dan blijken ze met geen mogelijkheid bij de vissen weg te slaan te zijn. Heb je even?

instaweek 11

De kleine meid heeft de hele week niks anders gedaan dan boeven en stunten in het water of plaatjes in kleuren. Ze lijkt ineens wel bezeten. Geef haar een stel stiften en een kleurplaat en je hoort haar de hele middag niet meer. En dan is het kind nog geen vier…. kijk haar eens netjes binnen de lijntjes kleuren.

instaweek 11

De ene dag lijkt prima te gaan, de andere dag ben ik met nog geen stok of zweep voor uit te branden. Dan heb ik bij opstaan en douchen al mijn kruit al verschoten. Heel gezellig als je hutje mutje in zo’n park huisje gepropt zit. Ik word inmiddels al weken geplaagd door vreselijke koppijn. Hormonaal zegt de verloskundige. Hormonaal was ik toch al niet zo gezellig. Toch even de benen strekken. Papa is ook moe.

instaweek 11

Vermoeide fris gewassen kindjes voor de tv aan een bord pasta met kaas is ook vakantie.

instaweek 11

Er werd me gevraagd wat ik die dag droeg. Nou ik kan je vertellen dat ik er echt niet zo stylisch bijloop dag in dag uit. Ik voel me bagger en lamlendig en dan krijg ik het gewoonweg niet voor elkaar me in een jurkje of ander hip outfitje te hijsen. Vandaag volstond een joggingbroek met vest het beste.

instaweek 11

Hormonen of niet, slapende kindjes heb ik een heel week hart voor. Ik kan rustig naast hun bedjes gaan staan janken. Van geluk. Kijk nou toch hoe mooi. Van mij!

instaweek 11

En aangezien het internet voor mij wat te traag was en ik een nog rotter humeur kreeg van internet wat gewoon niet doet wat het moet doen, heb ik er de afgelopen week ook heel wat kleurplaten doorheen gewerkt. Zen ben ik nog niet maar tis wel lekker. Mijn hoofd op iets minder hard draaiend dan normaal.

instaweek 11

Nah ja, gewoon zomaar een foto waar we samen op staan. Dat gebeurd niet zo vaak. In het zwembad werd een mooie serie van ons gemaakt door een fotograaf. En ik en foto’s…. ik heb daar eindeloos staan wikken en wegen voor de balie tot ik te horen kreeg dat ik gewoon de cd mee zou krijgen en ik bekant een gat in de lucht sprong. Ernstig nietwaar?

instaweek 11

Het bewijs. Helemaal op gaat ze in haar eigen wereldje. Zie die voetjes. Mijn kleine hobbit.

instaweek 11

En nog een stel….

instaweek 11

Hadden we ons net afgedroogd, plensde het buiten. En gek genoeg hebben die kinderen toch een lichte voorkeur voor welk water erover hun heen gegooid wordt. Liefst geen regenwater. Even improviseren dus.

instaweek 11

Synchroon slapen. Je zou bijna denken dat het samen slapen hier van een leie dakje ging. Mja. Niet helemaal. Wel schattig zo.

instaweek 11

En toen stond de teller ineens op 200 volgers. Dat zegt weinig, I know, maar stiekem is het toch wel leuk. Hoi allemaal!

instaweek 11

En nog meer visjes, zucht…

instaweek 11

Mijn bos elfje. Uiteindelijk hebben kinderen gewoon best weinig nodig. Zij hebben zich in ieder geval heel dik vermaakt daar in dat park. Wijzelf schrappen Center parks voorlopig van ons lijstje. Toch niet helemaal ons soort vakantie. Wie weet als we een paar jaar verder zijn en wat geld over hebben om ongestoord een weekje een boek te lezen zonder dat we last hebben van het kroost? Wie weet.

instaweek 11

Dit schatje kwam ons ook nog even vermaken.

instaweek 11

En toen zat ik ’s avonds zomaar heel romantisch in mijn upje op de bank slechte series te kijken en nog weer eens een plaat in te kleuren. Gezellig man, zo’n hub.

instaweek 11

En omdat bij ons de zon lekker wel scheen besloten we de laatste dag nog even een tochtje over het meer te doen. En nu zijn we weer heel blij thuis te zijn met z’n allen. Vakantie vieren is zo vermoeiend. We gaan er weer eens even wat gezond voer en ritme in gooien.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Fabienne
  12 augustus, 2014 at 20:18

  Ben nog niet klaar met lezen van je blog, maar ik moet het alvast even kwijt na het zien van je buikje in die jurk…

  Wauw wat ben je moooooooooi!!!!

  Xx

  • Reply
   MamaMaai
   12 augustus, 2014 at 20:23

   Ahhh super lief, dank je!

 • Reply
  Syl
  13 augustus, 2014 at 10:36

  Ik vind je ook prachtig met je zwangere (en chocolade-)buik. Ondanks je gemopper lees ik tussen de regels door toch dat het ook fijn is geweest.

 • Reply
  Romi - Babyaccessoires.eu
  14 augustus, 2014 at 20:49

  Oeoeoe, het enige dat ik even zie is CHOCOLA! Pff.. heb daar nu ineens heel erg zin in, waarom zijn de winkels dicht? O juist, omdat het alweer 10 uur is 🙁

  • Reply
   MamaMaai
   15 augustus, 2014 at 10:30

   Haha misschien maar beter ook

  Leave a Reply