Mama Maai

Instaweek #19

Het is wel duidelijk dat ik langzaam aan weer wat meer terugval op mijn gewone camera. Best fijn want ik had de laatste tijd alleen nog maar instagram fotootjes van de kinderen en dat is leuk maar komt toch niet in de buurt qua kwaliteit van de camera. Althans, dat ligt aan de situatie ook wel, soms vraag ik toch stiekem of man ook even een foto met zijn iphone wil maken, dan lukt het ineens wel. Het zijn er dus weer wat minder maar who cares? Een weekje waarin we allemaal langzaam aan een beetje op raken. Toe aan vakantie denk ik.

Toch weer een overzichtje op mijn blog. Omdat ik nu toch ook alweer 19 weken bezig ben, ongelofelijk toch? En als mini dagboekje voor mezelf. Volgde je me nog niet? Dat kan hier.
instaweek 19
Serious business mensen. Hier wordt een zeer moeilijk, ingewikkeld stuk ingestudeerd. Nu de grote zussen naar school zijn wordt er ineens zo anders met elkaar gespeeld. Leuk voor ‘de kleintjes’ die nu ook gewoon zelf kunnen bepalen wat ze willen gaan doen en vooral hoe ze dat willen gaan doen. Want met twee inmiddels school gaande zussen wordt hier nogal eens wat af gedirigeerd.

instaweek 19
Oh hallo kleine knapperd. Die ogen!!!! Die blik!!!!! Daar smelt je toch van. Zit ik dan met mijn ochtend humeur.
instaweek 19
Ik had zwaar de behoefte weer eens wat te haken. Maar omdat ik niet de juiste kleuren voor mijn nieuwe buikbaby project had, besloot ik deze te bestellen via het net. Dat duurt alleen weer wat dagen dus moest er maar een tussen projectje gestart worden. Fijne kleurtjes.
instaweek 19
Tadaa, tussen resultaat… Dat gaat nog best snel. Ziet er alleen werkelijk nog niet uit. Wat gaat het worden?Instaweek 19
Nou dit dus. Kan ik misschien maar beter niet zeggen dat ik van plan was een konijn te haken? Wel met petje hoor, het mislukte niet direct bij de eerste toeren. Ik had misschien beter een patroontje kunnen zoeken maar als ik heel eerlijk ben… ik heb een hekel aan patroontjes lezen, ik doe liever maar gewoon wat. En ach, dit niet konijn a.k.a. jongetje is ook best leuk. Overigens nog steeds zonder snoetje want is al ingepikt door dochter. Dat snoetje komt na serieus beraad op instagram echt nog wel.
instaweek 19
Er zijn van die dagen dat ik sterk overdenk mijn kinderen ter adoptie aan te bieden. Iemand interesse? Zei ik dat echt? Grapje mensen, ECHT! Ik schreef een stukje over hoe de ochtend was verlopen hier in huize Maai. Klikkerdeklik. Geloof mij dat ik de meest sappige details had weggelaten. Echt super, super fijn dat ik van alle kanten te horen kreeg hoe herkenbaar dat is. Hier was de kleine man na groot drama eindelijk, eindelijk eens in slaap gevallen. We waren pas op de helft van de dag…..

instaweek 19
Jaja, wereld veggie dag! Daar deden jullie natuurlijk ook allemaal aan mee. Toch? In het kader daarvan dus een groente omeletje met groente garnituur. En besloot ik direct de rest van de week ook veggie te eten. En misschien blijf ik dan wel veggie. Nog in overweging. Meer daarover later.
instaweek 19
En uiteraard kwam de doos haak wol binnen en ging ik overmoedig aan de slag. Zo doe ik dat. Als ik iets doe dan meteen gewoon zo veel en vaak mogelijk. En dat is niet goed voor het lijf. Mijn polsen, nek en schouders gingen ernstig in protest, daardoor ook mijn hoofd en mijn nachtrust. Zeer zeker niet goed voor iedereen hier in mijn binnenste kringen. Maar omdat ik het crea virus toch even niet afgeschud kreeg, dook ik weer in mijn lapjes stash. Hier de eerste voorbereidingen. Wat het wordt? Geheimpje. Komt vast ook nog wel eens wat op de blog voorbij. Nana….
instaweek 19
Ik vind dit echt een godsgeschenk. Zo fijn dat mijn guppies zo fijn met elkaar kunnen opschieten. Het gaat tegenwoordig niet meer altijd goed. Kwestie van goed timen wanneer je een foto neemt, ha. Maar neem ze dat eens kwalijk. Dat hoort ook gewoon bij broer en zus nietwaar? Beetje oefenen voor de grote boze buitenwereld en dan daarna weer boven op elkaar springen alsof er nog nooit een kwaad woord is gezegd. Het ligt hier best schattig zo. Maar dat is zeldzaam. Over het algemeen rent het hier door de kamer achter elkaar aan, ligt het boven, op, onder of doorelkaar, wordt er een hoop uitgedaagd en een hoop gestoeid met daarbij nog meer decibellen. En het zijn er nu pas twee….

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Debbie
  6 oktober, 2014 at 11:45

  Heerlijke foto,s
  Zal wel druk zijn met je kids, maar zo onschuldig als je ze ziet op de foto,s hihi

  • Reply
   MamaMaai
   6 oktober, 2014 at 19:20

   Jahaha de onschuld zelve…

 • Reply
  Sas
  6 oktober, 2014 at 19:01

  Awww die eerste foto<3

 • Reply
  Stephanie
  7 oktober, 2014 at 00:57

  Wat een heerlijke foto’s 🙂
  Mooie kids!

 • Leave a Reply