Mama Maai

Instaweek #2

Ik denk dat ik het er voorlopig in ga houden. Die instaweek. Voor zolang ik het leuk blijf vinden. Maar ahja, zo gaat dat natuurlijk met alles. Voor nu vind ik het leuk om mijn week in losse flodders onder elkaar te zien. Lekker hap snap door de (on)belangrijke momenten uit mijn gezinnetje.

instaweek2

We kregen zomaar spontaan bezoek van één van de beste vrienden van man en zijn hoogzwangere vriendin (toevallig kregen we vanochtend een berichtje dat dochterlief geboren is, hoera). Man liet geheel per ongelijk expres vallen dat ze hier in de buurt van de mac zat. Een van haar zwangerschapscravings. En de kinderen met hun enorme flaporen stonden daarnaast. Met z’n alles snacken dus. Waarom de baas hier zijn schoenen tijdens het eten in zijn hand heeft mag een raadsel zijn. Waarom hij überhaupt als blotevoeten freek sokken in zijn sandalen draagt….

instaweek

Ik had niks meer om aan te trekken. The story of my life. Deze wist ik te scoren bij V&D. Ik weet waar ik in ga wonen deze zomer.

instaweek 2

Ik lustte ook niks te eten. Met deze warme dagen weet ik het even niet goed. Er moest toch wat op tafel komen en omdat ik het niet eens kon worden met de opties van man, dook ik de keuken in om eens te kijken wat er nog in huis was. Ik fabriceerde op goed geluk een heerlijk preitaart. Recept beschreef ik in dit blogje. De kinderen vonden dat het tijd was om die buiten op te eten. Ik zeg, groot gelijk! Hier kleine baas nog met lange lokken.

instaweek 2

Man en kinderen kwamen met deze thuis. Geen idee waarom. Vast en zeker om wat aan mijn grafhumeur te veranderen. Ik ben zooo moe….

instaweek 2

Er moest nog meer geshopt worden want de kleine baas past helaas zijn korte broeken van vorig jaar niet meer. Nah ja….

instaweek 2

En hier zijn de lange lokken als sneeuw voor de zon verdwenen. Nah ja, ik moest er wel even bij slikken. Zie hier voor het blogje.

instaweek 2

Omdat ik de hele ochtend niks anders hoorden dan krijsende kinderen die het binnen zitten met regen zat waren en te pas en te onpas ‘stomme mama’ naar mijn kop geslingerd kreeg, en ik ze daarin nog niet eens ongelijk kon geven, besloot ik uit pure bescherming van mezelf en mijn kroost naar oma te rijden. Alleen… oma was later thuis dan we dachten. Dus liet ik ze even uit in de speeltuin in het net doorbrekende zonnetje. Aahhh, even bijkomen hoor.

instaweek 2

Er moest lunch gehaald worden. Niet mijn favoriete bezigheid om met twee terror kids een supermarkt in te wandelen. Maar omdat ze zo lief waren allebei reden we om langs de speeltuin. En omdat we daar toch waren, een broodje in het zonnetje. Life is good!

instaweek 2

Al weer een poos geleden won ik bij Mamoesjka haar give away. Omdat ik me niet zo lekker voelde de afgelopen tijd (en gewoon altijd een enorme chaos in mijn hoofd heb en vergeet wat ik allemaal moet doen) en omdat ze veel te veel keus hebben en ik maar geen beslissing kon maken, duurde het even voor ik ook daadwerkelijk dit gave shirt voor de kleine man in handen had. Een brandweer auto. Natuurlijk. Wat anders? Je kan maar ergens gek op zijn. Trouwens echt een kijkje nemen waard. Bep & co!

instaweek 2

En om de week in stijl af te sluiten… Een avondje mama’s only. Uit eten en bijkletsen op het terras in de zon. Zei ik al dat het leven goed is? Voor het eerst in mijn leven kon ik zowel mijn voor, hoofd en na gerecht niet helemaal op.

Enjoy!

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  16 juni, 2014 at 13:15

  Oooh die maxidress is leuk, daar zou ik ook in wonen haha!
  Leuke broekjes heb je ook geshopt!

  • Reply
   MamaMaai
   16 juni, 2014 at 14:38

   Jaaaa die zit ook heerlijk.

  Leave a Reply