Mama Maai

Instaweek #3

De week is om gevlogen. Tenminste, nu ineens weer de instaweek aan de beurt is, lijkt het te vliegen. Werkelijkheid was wat anders. Ben nog steeds erg moe en kom met die twee draken weinig aan rust toe. Gelukkig hebben we ook leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

instaweek 3

Namelijk spelen tot je er bij neer valt. Helaas hoort daar ook opruimen bij. En tranen. Want opruimen schijnt hier geen hobby te zijn. Kasten uitruimen daarentegen weer wel. Je geloofd het nooit maar hier hadden we zowaar al drie keer eerder opgeruimd. Dit was voor het middag dutje van de kleine man. Dus zo ongeveer voor de lunch.

instaweek 3

Warme warme dag. Dat is vermoeiend. En daarbij is het overslaan van de dutjes tussen de middag voor de kleine dame nog net wat te veel. We deden nog even een poging één keer per week een dutje te doen, maar kleine meid vindt zich daarvoor te groot en weigert te slapen. ’s Avonds in een onbewaakt ogenblik vielen zomaar haar ogen dicht. Dit is voor het eerst.

instaweek 3

Nog zo’n warme dag. Op naar oma waar in de tuin eindeloos met de emmers onder de kraan werd gespeeld. De tuin veranderde in no time in een zwembad. En wat doe je als je twee bent en het is te warm? Met je billen in een plas gaan zitten, juist. En geef hem eens ongelijk.

instaweek 3

Wat bij oma kan, kunnen we thuis ook. Volle gieters richting de zandbak en vies worden maar. Dat ziet er op deze foto nog redelijk uit. Later kwam er nog een mede schuldige op bezoek en werd er in het oude babybadje een waar modderbad gemaakt. Voor ons een hele normale zaak. Ook dat het zand tot in elke porie te vinden is aan het eind van de dag. Voor de medeschuldige…. ach, moet een keertje kunnen toch?

instaweek 3

Daarna zelf pizza bakken met de dames. Feest.

instaweek 3

Lunchen in de stad. Ik moest en zou een broodje eiersalade en een aardbeiensmoothie scoren bij de V&D. Hier zaten ze voor bijna twee seconden stil naast elkaar. Net genoeg om een foto te maken. Best schattig zijn ze dan toch?

instaweek 3

Het weekend op naar Bergen op Zoom. Het andere eind van de wereld bijna. Waar de man van mij nicht met zijn broers een eigen bos bezit. Hoe jaloers kan je zijn? Daar hebben we met een hoop gebarbecued terwijl de kinderen uuuuren in touwbruggen hingen, voetbalden of speelden in de hangmat. Wouw wat een heerlijke plek. Volgende keer nemen we een tent mee en blijven een nachtje over. Lekker primitief doen daar.

 instaweek 3

En tot slot natuurlijk marshmallows roosteren boven het vuur. Tussen twee koekjes en smullen maar. Je voorkomt het niet maar het scheelt iets aan plak handjes. Maar he, geroosterde marshmallows horen tussen koekjes toch? Ja, dat hoort!

instaweek 3

Heel laat, veel te laat waren we weer thuis. De dag daarna was ik gesloopt en besloot even te gaan liggen. Zie hier het bewijs (ik heb het altijd en eeuwig te druk voor dutjes) voor wie me niet geloofd, en het was heerlijk! Behalve dat ik de nacht erop de slaap niet kon vatten. Dat is dan weer het nadeel.

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  mamoesjka
  16 juni, 2014 at 15:41

  Hé wat leuk! Ik zie dat het shirtje van Melle ontvangen is! 🙂
  Staat hem goed en leuk jurkje heeft Fenne aan…

 • Reply
  Maris
  16 juni, 2014 at 20:55

  Heerlijke foto’s meid! Ik vind die foto van hun tweeen op de trap zo lief. En Fenne heeft een haarband in! Super leuk! Eindelijk een paar gescoord?

 • Reply
  Joyce
  16 juni, 2014 at 21:59

  Fijne foto’s!
  En die zelfgemaakte pizza ziet er goed uit!

 • Reply
  Nicole
  17 juni, 2014 at 09:08

  Ondanks dat het je veel energie kost.. Heb je toch geweldige kids. Zo mooi ook dat haar van je grote meid!

 • Reply
  Eline
  17 juni, 2014 at 10:25

  erg leuke foto’s!

 • Reply
  Nicky
  17 juni, 2014 at 19:48

  Leuke foto’s! Ben eindelijk ook overstag gegaan en binnenkort ook op instagram te vinde 🙂

 • Leave a Reply