Instaweek #31; vooral nog steeds zwanger

De eerste diary dit jaar. Vorige week sloeg ik een weekje over. De week was te druk met feestdagen en vakantie, ik was te moe en bovendien plaatste ik gek genoeg weinig fotootjes op instagram. Ik denk dat ik een tijdelijk social media blok heb ofzo, ik heb ook weinig bloginspiratie op het moment. Ik denk dat mijn hoofd gewoon helemaal in beslag word genomen door aanstaande baby zaken, mijn zwanger haperend lijf en mijn kindjes die de rest van mijn aandacht en energie opslokken. Het blijft een feit dat hormonale toestanden op mij niet een zeer gunstige uitwerking hebben. Laat de kleine man maar komen zou je denken.

In ieder geval, stiekem blijf ik het toch wel leuk vinden om een soort van overzichtje te plaatsen van mijn week dus ga ik er toch mee door. Ik ga proberen te voorkomen dat hier straks alleen nog maar overzichtjes te zien zijn, saai natuurlijk. *Is hard op zoek naar inspiratie* –> Nee dat is niet waar, ik probeer het juist even een beetje los te laten
en wie weet komt het vanzelf.
instaweek 31
Mijn kleine knappert. Aangezien de dagen nu echt wel koud worden moesten we maar eens op stap om een stukje stof te vinden voor om het kale blote nekje van de kleine meid. Niet haar idee uiteraard, waar zou dat ook voor nodig zijn? Toch vonden we een muts en sjaal en zelfs wanten die aan haar idee wel konden voldoen. Ze draagt ze bij voorkeur niet. Het is zelfs weer smeken om het kind een jas te laten aan doen. Aan de andere kant, ze merkt het wel als het koud is, nietwaar?

In de kerstvakantie werd een Knofje marathon gedraaid. I like. En ik niet alleen, iedereen hier is fan van Knofje. We namen hem op en bekeken hem vervolgens zo’n 380 keer. ’s Avonds in bad maakte ik bovenstaande foto van de kleine meid en ineens zag ik geen verschil met de echte Knofje. Ik word er nog dagelijks op aan gesproken dat ze er zo ontzettend op lijkt.

selfie m&m
Met kerst dachten man en ik eens een selfie te maken. We staan echt nooit samen op de foto. Straks zijn we oud en bejaard en zullen we nog vergeten wat een leuk stel we eigenlijk waren 😉
zwanger
Althans, we zouden een leuk stel kunnen zijn. Ik ben zelf deze periode niet direct een stralend zonnetje in huis. Gelukkig probeert man mijn aan alle kanten te ontzien. Hoeraatje voor man! Tijdens de vakantie lag ik dus bij voorkeur in bed, in bad of ergens lamlendig in een stoel. Het mag duidelijk zijn dat ik het zwangere lijf een beetje zat begin te worden.
bloglovin
En ondertussen bereikte ik zomaar ineens voor het nieuwe jaar de 300 volgers op Bloglovin. Ergens maakt het natuurlijk niet uit of je nou door 50 of 300 (of ik zeg maar wat 3000) mensen gelezen wordt, het feit dat je überhaupt wordt gelezen is al super tof. Ik kan jullie daar natuurlijk niet vaak genoeg voor bedanken. Jullie zijn toppertjes.
smoothy time
En oke, ik geef het aan alle kanten toe. Echt gezond kan ik mijn huidige leefstijl niet noemen. Ik vrees ook de dag dat ik ga besluiten een en ander weer wat strakker aan te trekken. Maar om nog een beetje tegenwicht aan het vergiftigen van mijn lijf tijdens de feestdagen te bieden, nam ik op verzoek van de kleinste man des huizes een smoothy. Fijn toch als je kinderen je af en toe een beetje de weg lijken te wijzen. Hier eentje van diepvries zomerfruit en banaan. Wel ja, waarom ook niet?
cavia's
Ik ben zo’n blije mama als de kindjes gelukkig zijn met hun diertjes. Kijk haar hier voorzichtig en lief met onze baby’s omgaan. Helaas is grote broer nu ziek. Precies 2 weken na het overlijden van onze eerdere cavia. Omdat het mij niet meer lukte het beest wat eten in te brengen en hij zich met de minuten beroerder leek te gaan voelen, lieten we hem een nachtje overnachten bij de dierenarts. Er werd ons meerdere malen op het hart gedrukt dat we ons om de kleine baby’s geen zorgen hoeven te maken maar het tegendeel lijkt waar. Helaas lijken ook deze ukjes zich niet meer echt prettig te voelen. Mijn hart brak al bij het vertellen van het ziek zijn van de Bruine Beer en het zien van het beteuterde bekkie van mijn meisje. Hoe ga ik haar het nieuws van onze baby’s brengen???
zwanger
Oke, nog even een plaatje van mijn bijna 38 en 39 weken buik. Jep, ontploffingsgevaar.


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Instaweek #31; vooral nog steeds zwanger”

 1. Francesca avatar

  Wauw je ziet er prachtig uit! En die social media block herken ik toen ik in m’n laatste loodjes zat. Die block werd erger in de eerste weken (maanden) toen nr 2 er eenmaal was. Iets met privacy en het idee dat niemand behalve wij haar kleine gezichtje kende. (Ook wel een heel mooi idee…toch?).
  Heel veel sterkte met deze laatste dagen.

  Frances

 2. Maris avatar

  Ik zat ook in een bubbel de laatste weken. Lekker toch. Je moet niks 🙂 Toch een leuk overzichtje. Met je mooie buik. Knapperd ♥

 3. Yasmin avatar

  Wat heb je toch een mooie buik!

 4. Elisa avatar

  Wouw 300 volgers, en wat een leuk overzicht 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *