Instaweek #5

Instaweek 5 alweer. Het schiet lekker op. Nog even en ik ben lichtelijk verslaaft aan instagram. Als ik eerlijk ben…. Echt leuk om elke vrij seconden even te checken of een van mijn volgers weer een grappig of super schattig plaatje heeft gedeeld. En ik maar vernieuwen die handel. Oke, dat is misschien ronduit zielig, ieder heeft zo zijn slechte eigenschappen nietwaar? Zelf heb ik er dan weer nog niet zo’n regelmaat in. Sommige dagen zit mijn foon aan mijn vingers gekleefd en sommige dagen heb ik het gewoon te gezellig om me maar enigszins druk te maken om dat ding. Ik ben denk ik een soort part time telefoonverslaafde. Man en anders sociaal leven zeurt en klaagt ook rijkelijk dat ik nooit te bereiken ben. Ik ben soms gewoon heel graag alleen. En ik negeer dat getril en gepiep ook best als ik er even geen zin in heb. Ja mag ik, hallow…

In ieder geval, hier mijn gedeelde momentjes. Die deel ik ook nog even feestelijk op mijn blog.

instaweek 5

Hier hou ik van. Op maandag ochtend rond 11 uur het centrum in met de kinderen. Wel twee winkels zijn open, waaronder de V&D. Precies goed, tijd om te lunchen op het dakterras. Lang leve het goede leven. Ik gedraag me nou eenmaal soms heel graag wat decadent.

instaweek 5

Hier hou ik wat minder van. Diep treurig zelfs. Dat jong van mij, aaarghhh. Wat moet je hier mee? Kind sloopt werkelijk alles wat hij in zijn takkies krijgt.

instaweek 5

Mijn buurmeisje stond voor de deur. Met een heel lief zelfgemaakt kaartje en dit armbandje. Speciaal voor mij gemaakt, om me wat geluk te wensen. Schatje is het!

instaweek 5

Ik wilde perse een UV pakje hebben voor de kleine meid. Ik bestelde hem op Musjes.com. En als ik dan eenmaal aan het rond neuzen ben kan ik me niet inhouden. Het linkse jurkje is trouwens direct favoriet. Ze draagt hem al de hele week, ik kan er inmiddels soep van koken.  Ik ben stiekem wel heel erg fan van die Zweedse kinderkleertjes merken. Love de printjes en felle kleurtjes maar nog belangrijker, het ziet er allemaal zo speel en draagbaar uit.

instaweek 5

We werden door de buren uitgenodigd om in de tent te komen spelen. De dames speelden liever…. buiten de tent. Mooie gelegenheid voor deze dierenliefhebber om de buurkat te tackelen. Te sweet toch?

instagram 5

En ’s avonds sniekte hij weer bij de buren naar binnen. Kom ik nietsvermoedend boven zit meneer daar enthousiast een drumconcert weg te geven. Deze heeft echt talent, ik schrok me dood. Herrie is toch beter dan slopen. Misschien moeten we hier wat mee.

instaweek 5

En dan is er weer zo’n moment dat ik het kind met huid en haar zou opvreten. Waar hij gaat gaan zijn auto’s. Echt een jongen kan ik wel zeggen.

instaweek 5

Oh ja, die vitamientjes. Waarom lukt het me nou toch niet? Even inhalen weer….

instaweek 5

Ik kon het niet laten en bestelde deze. Ik wil hem perse lezen voor de film volgende maand uit komt. En als verassing kreeg ik het boekje van Tess erbij. Tess is altijd goed. I love Tess!

instaweek 5

Tot groot verdriet van man haalde ik nog meer (mini) plantjes in huis. Ik hou gewoon van groen mensen, ik kan er niks aan doen. En deze potjes ben ik zoooo blij mee, ik ben van plan mijn hele vensterbank er mee vol te zetten en dan alle andere troep eraf. Nog meer mini plantjes scoren dus. Maar het kan er alleen maar beter op worden liefie, let op mijn woorden.

instaweek 5

 Maf beest. Ze worden nog brutaal ook. Zie die tandjes…

instaweek 5

En daarvoor heb je dan een meisje. Om lekker te tutten. Vergeet het maar, dit meisje doet niet aan tutten. Niet aan tutten met de haartjes althans. En dan heeft ze eens wat in die rode lokken…. Lekker ding, mijn kleine Knofje.

instaweek 5

En tot slot sloot ik de week af door met een vriendin de stad in te duiken. Man gaf me zowaar de opdracht om vooral te kopen wat ik leuk vond. Wie wil nou niet zo’n man? Ik kwam dus met volle tassen en doodvermoeide voeten thuis. En deze stappertjes. Ben er blij mee. Toch nog wat luchtigs voor de zomer.

En oh ja, ik ben jarig vandaag!!!! Hiep hiep HOERAAA!!!!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

9 reacties op “Instaweek #5”

 1. Bee avatar

  Nou ja..wat een uitsmijter…van harte gefelicitaart!!!!! Fijne dag!!

 2. Joyce avatar

  Gefeliciteerd!!

 3. Maris avatar

  Hier ook nog gefeliciteerd. O ennuh, ik ben net zo zielig. Ik kan ook wel eens IG vernieuwen en dan zien dat de nieuwste bovenaan nog steeds dezelfde is.

  PS. DAT STOMME SPAM VAKJE. IK VERGEET HET ALTIJD! EN IK KRIJG ALTIJD DIE MELDING DIE IK EERST WEER UIT MOET DOEN. VERVELEND. Zoooo, dat lucht op!

  1. MamaMaai avatar
   MamaMaai

   Sorry meis maar ik was het zoooo zat om elke dag 200 spam mailtjes te verwijderen, deze plugin houdt tenminste het meeste tegen….

 4. Roos avatar

  Allereerst natuurlijk van harte!!
  Leuke foto’s weer, ik hou van deze dagboeken!

 5. mamoesjka avatar

  gefeliciteerd!! 🙂

 6. Roos avatar

  Ooh wat een heerlijke man zeg, die je de opdracht geeft vooral alles te kopen wat je wilt!
  enne, GEFELICITEERD!

 7. Eline avatar

  leuke foto’s!!

 8. MamaJo avatar
  MamaJo

  Héééé, van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *