Gemaakt door mij

Een kijkje in mijn bullet journal maand mei

bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling

Ik ben zo blij dat ik toch de overstap heb gemaakt om van mijn basic hele kale bullet journal <– klik op de link als je hem wil bekijkenover te stappen naar een meer dagboek bullet journal, variant. Ik heb het op het moment echt nodig af en toe even te gaan zitten prutsen en de week terug te denken aan wat voor fijne dingen we allemaal doen met het gezin. En uiteindelijk is het echt heel fijn om een boekje te hebben met mijlpalen, hoogte en wat minder hoge puntjes en overdenkingen. Een hoop bullet journal foto’s uit mijn maand mei.

bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling

Bulletjournal maandoverzicht Juni

Dit werd mijn maandoverzicht van Juni, ik ben er niet helemaal tevreden mee maar daar is niks meer aan te doen. Op mijn maandoverzicht noteer ik ook elke keer de statistieken omdat ik het leuk vind om mijn groei bij te houden, maar op het moment zijn ze om te huilen. Ik wil zo graag weer nieuw leven in mijn blog gaan brengen, op het moment ligt het een beetje stil. Laat ik zeggen dat dat een combinatie van een heleboel dingen is. Als ik eruit ben hoe ik het weer ga aanpakken, dan gaan jullie hier zeker weer wat meer van mij horen. bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling, maandoverzicht, monthly

Een vriendinnetje van Fenne was jarig en wilde graag een bullet journal starten dus besloot ik voor haar eens lekker in te slaan. Bij de boekhandel scoorde ik nog op de valreep het laatste exemplaar boekje wat Fenne ook heeft. Gewoon een blanco notitieboekje. De rest wilde ik bij elkaar shoppen bij de Action.

Ik wist echt niet dat ze bij de action zo onwijs veel leuke bujo spulletjes hadden en kon het niet laten voor Fenne en mezelf ook een hele nieuwe lading in te slaan. Mocht je nog wat zoeken, ga daar eens neuzen… Echt zo onwijs leuk. Ik kwam thuis met gave stempels, nieuwe stickers (bijvoorbeeld die je ziet op de eerste foto) en bergen washitapejes.

bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling, weekoverzicht, weeklyDe bloemenstempels die ik op het juni maand overzicht gebruikte komen daar ook vandaan. Net als het zwarte stempelkussen maar helaas drukte dat door op de vorige pagina. Niet zo mooi maar niks aan te doen. Over het algemeen heb ik weinig last van doordrukken of vervelende schaduw in deze leuchttrum 1917, aanradertje nog steeds, ik ben er nog altijd super super enthousiast over 🙂

bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling

Plaatjes uit tijdschriften

Op mijn pagina’s probeer ik altijd heel dicht bij mijn stemming te blijven. Wat soms onwijs moeilijk is omdat ik het juiste plaatje niet kan vinden. Ik gebruik eigenlijk alleen plaatjes uit tijdschriften die ik heb liggen. De afgelopen jaren was ik enorm fan van de Flow en kocht eigenlijk altijd wel het nieuwste exemplaar. Inmiddels ben ik daarmee gestopt want de te lezen stapel groeide en groeide maar door en ik kwam er eigenlijk gewoon niet aan toe.

En van Merijn kreeg ik nog wel eens als verrassing de specials. Waar ik nu enorm veel uit gebruik.  Echt super super stom, bracht ik een paar maanden geleden een aantal volledige jaargangen naar de kringloop, samen met een aantal jaargangen Daphnes Diary. Zo jammer dat opruimen he, juist dat zijn de tijdschriften die zo passen bij wat ik zoek.

bullet journal dagboek, bujo, creative journal, washitape, handletteren, journalling, weekly, weekoverzicht, weekplanning, plannerUiteindelijk zou ik het heel tof vinden als ik af en toe een fotootje van een speciaal moment kan bijplakken of de juiste plaatjes kan vinden op Pinterest maar hoe ik dat ga doen ben ik nog niet uit. Iemand leuke tips hiervoor? Ik heb trouwens stiekem een enorme waslijst aan dingetjes die ik heel graag zou willen hebben nog. Het is een verslavende hobby he 😉

Als ik weer leuke plaatjes heb, laat ik weer wat zien. Ondertussen kun je me volgen op mijn facebookpagina, vind ik heel erg leuk, mijn Pinterest of Instagram. En… ik stuur zo nu en dan een vrolijke nieuwsbrief uit. Wees welkom!

In deze post zit een affiliatie link, weten hoe ik over affiliatie denk, lees mijn disclaimer.

bulletjournal dagboek, weekly, bujo pagina, journalling, diy, leuchttrum 1917, washitape, handletteren,

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  MultiVroon
  5 juni, 2018 at 22:17

  “Hoe ik dat ga doen”, wat bedoel je daar precies?

  Wat ik heel handig vind is een kleurenprinter, op zolder, draadloos aangesloten op ons Wifi. En dan een printerdriver-app op je telefoon van die printer, waarmee je dus vanaf je telefoon snel een printje maakt.

  • Reply
   MamaMaai
   6 juni, 2018 at 07:54

   Ik heb wel een printer maar vind dan de kwaliteit van de foto toch niet zo mooi. Zelfde geldt voor plaatjes die ik van internet af print. Vanuit een tijdschrift is dan toch mooier. Maar misschien loop ik daarin achter?

   • Reply
    MultiVroon
    6 juni, 2018 at 09:59

    Fotopapier? Probeer wat kwaliteiten uit. En de juiste instellingen uitproberen natuurlijk. ….

 • Reply
  MultiVroon
  6 juni, 2018 at 22:18

  Fotopapier? Probeer wat kwaliteiten uit. En de juiste instellingen uitproberen natuurlijk. ….

  En er zijn ook kleine fotoprintertjes natuurlijk.

  • Reply
   MamaMaai
   8 juni, 2018 at 09:14

   Ja, ik moet wat gaan experimenteren….

 • Reply
  Anita
  29 juni, 2018 at 14:22

  Bij de Hema kun je foto stickers printen.
  De kosten zijn per vel van 9 stickers van 5x5cm €4 of voor €1 meer heb je er 12.
  Wil je stickers van 7x7cm kost dat €6.
  Daarnaast komen nog 1 keer verwerkingskosten. Dus als je meerdere vellen besteld, zijn die kosten per vel lager.
  Ik vind het een mooie kwaliteit.
  Nadeel is wel, dat je ze niet gelijk hebt en de relatief hoge kosten per foto.

  Een andere optie is de HP sprocket, een foto printer op zakformaat. Een hoop mensen zijn er lyrisch over. Maar dat vergt natuurlijk ook wel weer een uitgave

  • Reply
   MamaMaai
   29 juni, 2018 at 15:21

   Oh dank je wel voor de tip, dat is wel heel leuk om sporadisch te doen. Die hp sprocket heb ik inmiddels gespot en ohhh die wil ik 🙂

  Leave a Reply