De kinderen Winactie/ product review

Kinderkamertour en win 50 euro shoptegoed

* Deze blog bevat gekregen producten, zie disclaimer

Wij zitten hier thuis nog steeds met een klein ruimte probleempje. Man krijg ik helaas voorlopig nog niet naar zolder. Dat was echt de beste optie geweest. Nog steeds trouwens. Hoor je me man? Ik ben nog niet klaar met zeuren maar besef me wel dat er tot die tijd wel dingen moeten gaan gebeuren. Bijna 20 weken en ik begin de kriebels te krijgen. En dus, we moeten andere opties gaan bekijken. Eén optie zou kunnen zijn dat een kind (of twee) naar zolder verhuisd maar zover krijgt man mij dan weer niet. Blijkbaar we hebben we allebei vrij koppige bezwaren. Een andere optie is dat de kleine man naar de kamer van onze meid verhuisd. Daarin zag ik vele voor en nadelen maar na het afstruinen van het internet vond ik dat we dat dan maar moesten proberen. Buikbaby moet immers ergens gehuisvest worden. En ook al zou hij (of zij) voorlopig nog wel bij papa en mama op de kamer (of in bed) slapen, een commode en ruimte om de verzameling kleertjes uit te stallen hadden we niet. En dat is absoluut WEL nodig. En tja, iemand moet hier dan water bij de wijn doen nietwaar? (kuch)
kinderkamer toer
kinderkamer toer
En voor ik de hele handel ga verbouwen, ik vind namelijk dat ik daar recht op heb, ik deed tenslotte de water bij de wijn, man mag blij zijn met zo een vrouw. Ik heb het allemaal al helemaal bedacht. Er komt op den duur een fijn stapelbed, een schommel anex klimgebeuren en alle muren moeten onder handen genomen worden om de kamer voor beide kindjes aantrekkelijk te maken. Een speelpaleisje maar niet zo’n modern strak wit ding. Beetje retro als het aan mij ligt. Liefst knap ik hele handel zelf op. Maar voor dat maakte ik nog even een tour door het huidige kamertje van de kleine meid zoals het nu is. En ook daarvoor wil ik even testen of het überhaupt een goed idee is peuter en kleuter samen te stallen.
kinderkamer toer
kinderkamer toer
Niet heel lang geleden opperde ik nog dat we kleine man zolang mogelijk opgesloten wilde houden in zijn ledikant. Lijkt me praktisch en aangezien het slapen hier je van het gaat, wilde ik daar zo weinig mogelijk aan veranderen. Maar inmiddels trekt meneer zelf zijn slaapzak open en haalt allerlei enge toeren uit om uit zijn bed te klimmen. Dus voor een en ander echt gevaarlijk dreigt te worden trok ik vast een groot matras van de zolder af en maakte een soort van kampeer hoekje voor de kleine man. Kan hij langzaam maar zeker aan zijn nieuwe plek en grote bed wennen. Ach arm kind. Maar kind zelf is er heel blij mee. Althans, overdag.
kinderkamer toer
kinderkamer toer
Maar omdat timing nogal belabberd is aangezien kleine meid van de week gaat starten op school en het niet bijzonder handig is dat kleine man haar ’s avonds uuuuren gaat liggen wakker houden hebben we besloten het rustig aan te doen. Kleine man mag voorlopig kiezen waar hij gaat slapen. Zo deden we het ook bij de kleine meid en dat is uiteindelijk bijna vlekkeloos verlopen. Opeens sliep ze elke avond in een groot bed.
kinderkamer toer
Het zal mij benieuwen hoe lang het duurt voor we ’s nachts dit soort taferelen aantreffen.
kinderkamer toer
En om ze te paaien kregen ze beide een nieuw dekbed. Ra ra waar onze kinderen helemaal wild van worden? Moeilijk kiezen, echt zo veel keus maar persoonlijk vind ik dat mijn kinderen best smaak hebben. Ze vallen ruim maar dat vind ik wel prettig. Beter dan dat het dekbed erin opgekruld ligt. Zo’n dekbed, of een andere kun jij trouwens ook winnen. Of een gave muurstikker. Of een bijdrage aan een super stoer planes bed, auto bed, piraten bed, nieuw behang, enz, enz. Ik zou zeggen kijk voor inspiratie eens op de site van Emob4kids. Ik mag namelijk een bedrag van 50 euro weg geven om te besteden op hun website. Waaaat???? Jep, 50 euro. En voor 50 euro kan je daar goed slagen!

Deze actie is gesloten. De winnaar heeft per email bericht gehad.

En wat moet je daarvoor doen?
♥ Laat een reactie achter onder dit bericht dat je graag mee doet
♥ Ik ben ook super benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat, dus ik zou het leuk vinden als je dat in je reactie vermeldt
♥ Volg mij via Bloglovin of Facebook

2 September, op de dag dat de kleine meid 4 jaar gaat worden, zal zij een winnaar trekken. Deze krijgt per email bericht dus zorg voor een werkend email adres. Oh en als deze winnaar niet binnen 48 uur reageert, voel ik mij in mijn recht staan een nieuwe winnaar te trekken. Hou je mail dus in de gaten.

kinderkamer toer

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Eveline Bosveld
  19 augustus, 2014 at 15:40

  Ik waag heel graag een kansje! Onze zoon is nu 11 dagen oud en we hebben al een dochter van 3. Maar nu zou ik graag wat typische jongensspullen willen aanschaffen en volgens mij moet dat bij Emob4kids wel lukken!

 • Reply
  Suzanne
  19 augustus, 2014 at 15:52

  Ook ik doe graag mee met de winactie. Naast een jongetje van 2, ook hier een buikbaby. De babykamer kan nog wel wat leuke dingen gebruiken, nadat de spullen van de oudste eruit gehaald zijn!

 • Reply
  Nicole
  19 augustus, 2014 at 15:57

  Ik werk zelf met hun samen dus laat het dit keer in verstek gaan 😉

 • Reply
  Tuttebollekakkie
  19 augustus, 2014 at 16:38

  Leuk! Ik doe graag mee!
  Ik zou gaan voor het astronauten dekbedovertrek voor mijn zoontje…. te leuk voor woorden! Greets Inge

 • Reply
  Mama van Vesper
  19 augustus, 2014 at 16:43

  super leuke kamer!

  • Reply
   MamaMaai
   20 augustus, 2014 at 07:16

   Dank je wel! Vinden wij ook maar als het dalijk een combi kamer wordt wil ik hem toch veranderen. Ik ben nog al snel op alles uitgekeken erg he?

 • Reply
  Suzanne
  19 augustus, 2014 at 17:06

  Ik doe ook graag mee. Heb er net een meegroeibed besteld voor mijn kleine meid en een mooi dekbedovertrek zou heel leuk zijn.

 • Reply
  Maris
  19 augustus, 2014 at 19:23

  Haha ik werk ook al met ze samen, dus ik laat het ook voorbij gaan 🙂

 • Reply
  Susanne
  19 augustus, 2014 at 20:52

  Jaaaa ik zou ook wel wat aan willen schaffen voor mijn kleine meid! Waar ze van kan gaan genieten!

 • Reply
  Koperroze
  19 augustus, 2014 at 22:10

  Zo leuk, onze dochter stapt ook net over naar het grote bed… ( zie blog). Shoptegoed zou bij ons dus goed van pas komen. Het dekbedovertrek met vosje is mijn favoriet 🙂

  • Reply
   MamaMaai
   20 augustus, 2014 at 07:15

   Ja die is super leuk, vond ik ook maar tja, kleuter en disney fan he. Ik ga je blog bekijken, leuk

 • Reply
  Omagazijn
  20 augustus, 2014 at 04:42

  Ik doe graag mee! Onze kinderkamer kan nog wel opgefleurd worden met een mooie muursticker 🙂 Ik volg je via Bloglovin!

 • Reply
  Jessica
  20 augustus, 2014 at 06:41

  He wat leuk! Ik doe ook graag mee hoor! Ik wil heel graag een mooie muursticker voor de kamer van mijn dochter! (en ik volg je via Bloglovin)

 • Reply
  Inge
  20 augustus, 2014 at 21:27

  Tinkerbell. Dat is Nina. Zo leuk!
  Nina is nog (veel) te klein voor een groot bed. Maar Lana haar kamer is nog steeds niet afgemaakt. Ik vind het zo treurig:(
  Zij zal een groot bed en aankleding erg goed kunnen gebruiken in haar kamertje.
  Over een tijdje zal Nina ook naar de zolder verhuizen en daar moet alles ng gebeuren.

  Dus fenne, trek jij je nichtjes uit de bus???;)

 • Reply
  Saskia
  20 augustus, 2014 at 21:58

  Nou dan doe ik ook mee. Ik waag een gokje voor een leuk dekbed voor een van de twee bovenstaande nichtijes. Zo maken ze allebij een kans.

  Zet m op Flopsie, een serieuze zaak op je 4 e verjaardag, het goede kaartje trekken!

 • Reply
  suzanne
  21 augustus, 2014 at 13:23

  Maai,Leuk om je creativiteit te volgen. Wie weet breng je me nog op ideeën 😉
  Hier zou ik een jongensdekbed scoren, mijn enige zoon heeft het zwaar met al die meidenspullen van zijn 3 zussen om zich heen.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  21 augustus, 2014 at 15:09

  Onze zoon is alweer 9, dus ik zou gaan voor een leuke zitzak.
  Leuke website trouwens.
  Ik volg je via Bloglovin.

 • Reply
  saskia
  21 augustus, 2014 at 16:02

  Ja ik doe graag mee … ik zag een heel leuk Thomas de trein boekenrek.
  En aangezien de boeken van kleine man een beetje overal en nergens liggen … lijkt me dit echt super leuk!

  • Reply
   helma keijzer
   22 augustus, 2014 at 20:07

   Goedenavond. Alvast gefeliciteerd met de 4e verjaardag van Je dochter.mijn dochter 25 aug jarig, ook 4.
   dol op frozen dus zou ik met dit fijne cadeau of het opbergkastje of tafeltje en stoeltjes van Frozen kopen.
   Fijne avond
   Groet Helma

 • Reply
  Christa Lindhout
  22 augustus, 2014 at 19:48

  Kom ik stom toevallig via fb op je blog en wat schetst mijn oog een leuke actie die ook hier goed uitkomt.
  Ik zou er de poppenkast mee aanschaffen.
  Al is het behang met my little pony ook echt gaaf. Jeetje…wat een leuke site om te onthouden. We zijn toch bezig met het zoeken naar een nieuw huis. Handig!

 • Reply
  Mirne
  25 augustus, 2014 at 11:06

  Ik ben stiekem verliefd geworden op de hello kitty lichtgevende knuffel. En ik denk mijn nichtje ook.

 • Leave a Reply